- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
Távol áll tőlem a trollkodás, csak elgondolkodtatott az amit olvastam. Az antropocentrikus megközelítés...
Arcon csap egy bogár. A motoros szalad bele a bogárba, ő nem úgy képzelte el a napját hogy de jó lenne megcsípni valakit, vagy meghalni az arcán... csak egy ostoba ember találta ki hogy megbojgatja maga körül a természetet.A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
Snoop-y
veterán
Nincs rendben egyaltalan.
Agyhalottak motoroznak ugy. En pereceltem motorral igazabol nem nagyot (korforgalomban olajfolton tripla leszurt ritberger) szoval relative kis sebesseggel mentem de megis olyan csodasan fogtam talajt hogyha nincs rajtam sisak akkor vagy nem beszelgetnenk itt vagy lehet nem lenne allam vagy eppen egy fogam sem...[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
kovsol
titán
Aztán ha épp a szembe sávban akkor kap mondjuk defektet a kocsi, és tér át a motoros sávjába mikor elhaladnak egymás mellett, akkor kíváncsi vagyok mit csinál majd a csoda motor, hogy ne sérüljön meg a feje a motorosnak.
Vagy erdőben mész és kidől egy fa az útra stb. Sok szitu van amit aztán nem jósol meg semmilyen fedélzeti számítógép.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
wolfman
veterán
A sisak használatakor olyanra is gondoltam, hogy az nem csak az esés miatt kell meg bogarak, hanem menetszél. Egy jóféle menetszél okozta fülgyulladás nem kellemes. Azért kell amiért a motoros ruházat. Balesetvédelem + az izületeid megóvása érdekében. Sisak nélkül városban krúzolni nyáron rendben van, de városon kívül mikor odabaszol a vasnak nagy lesz a cúg.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
intelMMX
senior tag
Végettem lehet ilyen merőben futurisztikus a formaterv meg minden, csak várják meg az ilyen autókkal/motorokkal, ameddig fűbe harapok
A Tesla viszont tudja, mi a tuti
-
szaszyka
senior tag
Pedig még passzolna is hozzá egy full carbon RX7 GP... Nyami
[ Szerkesztve ]
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
törölt tag
válasz Hieronymus #7 üzenetére
"A BMW mérnöke megszakadnak a munkába."
Az a mérnök akire te gondolsz, majd akkor szakad meg leginkább a röhögéstől, amikor azt mondják hogy ezt akkor gyártásra készre kéne szerelni 1:1-ben. Ez egy jövőkép, egy koncepció. Egy darabja nincs kész, csak úgy gondolják hogy ez majd akár lehetne is talán... Majd. Nagyon majd.
"A megvalósítható és hasznos koncepciók kitalálásába."
A mutatottak egyike se tűnik jelenleg megvalósíthatónak, ami mégis talán, az nem hasznosnak.
"A reakció erre. Sisak nélkül nem jó. Pont, a többi le sem van lócitromozva."
Okkéj:
1: Ötvözték a batman filmek látványvilágát, a speed gépek kényelmetlen testhelyzetével , és a chopperek szélességével.
2: A kormány úgy túllóg oldalra, hogy egy egész sávon belül se fér el, a kiccsajnak komoly háta kell legyen hogy abból tartsa magát...
3: Az ülés jelzés értékű
4: Ha már motorozok ne az elektronika mondja meddig dönthetem, ebben nem látok fantáziát, álló helyzetben ha nem akarom letenni a lábam veszek háromkerekű robogót az is tud már most olyat. Külön vicces lehet ha döntenék egy nagyobbat, ő meg úgy gondolja azt nem szabad, majd ezért az ív nem adja ki, és megyek az árokba...
5: gondolom nem véletlen hogy vision next névre keresztelték, ez se nem használható se nem hasznos, nem is az a feladata.A sisakozás meg azért lett célkeresztben, mert a cím is ez, és kb fölöslegesnek tartom hogy egy formatervező nedves álmát kezdjük el fikázni ha ilyet soha nem akar gyártnai a bmw, nekem a koncepció ezen részével van igen komoly gondom, sajnálom hogy mertem/tünk ezzel kapcsolatban bármilyen kritikát ésvagy véleményt megfogalmazni
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Hieronymus #5 üzenetére
"Megvan, hogy ez koncepció motor. Elméletileg sisak nélkül is biztonságos lesz."
Valamelyik szimulátor programban biztos.
Viccen kívül, nem tudom melyik marha találta ezt ki.Tavalyelőtt épp az autópályán nyargaltak keresztül a cserebogarak, egy élmény volt hallgatni a kopogásukat a szélvédőn, pedig csak 85-el mentünk."Vezetni nem feltétlenül lehet majd."
Miért ne lehetne sisakban vezetni?
Gyártanak hozzá spéci sisakot jó pénzért, pl. retinaszkennerrel, és csak azonosítás után tudod elindítani.
Ezzel meg lenne oldva a sisak nélkül nem vezethetsz probléma, bár a bemutatott verziót elfelejthetik.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
HANDO88
senior tag
Nem sok köze van a motorhoz és a motorozáshoz ennek az izének.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
törölt tag
válasz Hieronymus #7 üzenetére
Milyen mérnök? Ezt egy trippen lévő designer összehányta, egy grafikus leanimálta. Mérnök nem is látta. Ahogy az ilyen csoda koncepciók 95%-át.
-
-
törölt tag
válasz Hieronymus #5 üzenetére
Az is megvan hogy most se csak azért hordanak sisakot remélem
1: arcon csap egy bogár az nem kellemes
2: arcon csap és megcsíp egy bogár az mocsokszr
3: a szélvédelem se utolsó szempont
4: szép hogy magától mondjuk nem borul meg. Azon túl ha nem magától? Kis sebességes kickocc, leszorítás után padkán is szépen el lehet dobni a vasat, és még ezer más ok ami miatt le lehet esni egy ilyen gépről is. Akkor védőfelszerelés és bukó nélkül az vagy roppant kellemetlen vagy a gg tipikus esete -
-
wolfman
veterán
Az megvan, hogy a sisak nem csak az esés okozta sérülés elkerülése végett ildomos?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Goblin12
őstag
Pont azért fog elborulni mert forgatja a szemét, hogy a bal fölső sarkot összekösse a jobb alsóval, aztán meg jön a kamion. . . Sisak nélkül, hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM