Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- TP-Link WR1043ND router
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszi87
tag
Sziasztok!
Tud valaki Bp-en egy jó mobilszervízt kijelző cserére?
Nem bírta a járólapot a telefon még tokban sem... -
blueye
veterán
-
Robi86
senior tag
Sziasztok!
Van itt valakinek hosszabb távú tapasztalata a flip4 fólia nélküli használatáról? Értem ez alatt, hogy középen, a hajtásnál nem sérül a kijelző fólia nélkül? Vagy annak semmi "tartó" szerepe nincs? -
Csaszi87
tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
Névjegy bevitelkor lehet valahogy hosszabb nevet beírni? Mert alapból keveset enged, egész név vezeték és keresztnév beírása szinte esélytelen.Másik dolog, hogy a Play áruházból letöltött játékokat a Gaming Hub mappából át lehet tenni máshová?
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Gondoltam megírom a tapasztalatom a Z Flip 4 fólia leválás és TMX garancia kezelése kapcsán.
Szóval visszaküldtük (Vodafoneon keresztül), amúgy egyszerre kettőt is, mert mind a Z Fold 4 mind a Z Flip 4 levált 1 éven belül.
Jött az első "jó" hír, hogy az a telefon le volt ejtve, karcos nyomódások a zsanéron stb és hogy ezt nem csinálják garanciába, sőt még fizessünk bevizsgálási díjat is.
Jött is e-mail jegyzőkönyv, hogy itt meg ott, de sejthetitek, hogy ezek nyilván mikroszkóp alatt hatalmasak, valójában meg alig láthatóak.
Na mondtam, hogy én ezt nem hagyom annyiban, vissza is jött a teló.
2 dolgot kifogásoltak, az egyik hogy a kijelző sarok részén volt egy ütődés (ez amúgy valós volt), de nagyon nagyon minimális és az ellentétes oldalon volt, ahol a kijelző fólia levált.
A zsanéron az állítólagos karc meg ott se volt, simán letöröltük és csak valami maszat voltSzóval írtam a Samsung ügyfélszolgálatnak, ők tovább küldtek a központi Samsungnak, bár már ezen se volt egyszerű túljutni, mert a garancia kezdés idejében volt némi vita (eltérés volt a számlán és a garanciajegyen - szállítólevelet kellett kajtatni).
Aztán leírtam, hogy ez azért nem igazán elfogadható és hogy mi köze annak a pici ütődésnek a leválláshoz? (főleg úgy hogy mind3 fold telón levált).
Végül méltányosságban (bár ennek se örültem, mert ez olyan mintha ők akartak volna jó fejek lenni, de ezen már nem akartam kötekedni - na mind1) megcsinálták, így végül megoldódott.
Nem igazán viszi jó irányba a Fold telefonok megítélését...
Janaboy
-
blueye
veterán
Ma érkezett biztonsági frissítés, meglepően hamar kiadták, tudja vki h miért?
-
Csaszi87
tag
Megérdeklődtem közvetlenül a Samsungtól, hogy jár e garancia vesztéssel a fólia eltávolítása. Szerencsére nem jár, a fólia rajta csak egy úgy mond ,,ajándék kiegészítőnek" minősül
-
mich68
csendes tag
ShieldUp Folia kb 2 hónapot bírt a nagy hidegben(-4) pattant fel középen.Most a shein ről rendelt(3db 1400ft)hidrogél folia van rajta.
-
GuruZone
őstag
Nálunk december 24-től bírta szeptember elejéig. Van infó róla, hogy az Oktogon szerviz által (amúgy nagyon faszán) felrakott fólia meddig tart ki?
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Csaszi87
tag
Mennyire gyakori eset az, h zsír újan másfél hét után a hajlási gödör alatt 2 csík megjelenik szintén keresztben és csukogatáskor már válik fel ott a fólia?
Recseg-ropog olyankor. Pedig abszolút nem volt gyötörve a telefon. Esténként már mindig kihajtva hagytam ezzel is kímèlve és mégis... -
vkrisz
csendes tag
Semmilyen probléma nem volt. A lányom vitte el, fél órára kellett otthagynia, minden rendben volt a grival is. Simán lehet, hogy odinnal rárakták a legrissebb firmware-t és ettől megjavult, január - februárban kiderül. Az biztos, hogy teljes reset volt. Ha mégsem frissül továbbra sem, megy vissza gariba.
-
vkrisz
csendes tag
Szia!
Megnéztem, de ebből pl. van EUY-os is, szóval nem tűnik mókoltnak a teló. Itt vannak az EUX-os szoftververziók, itt is van ilyen verziószámú fw. Használtan vettem, de van telekomos gari levél is, IMEI stimmel rajta, ill. online IMEI ellenőrzés alapján is EU-s a teló. Ha jól emlékszem a szolgáltatói szoftververziója EUX/TMH-ra végződik.
[ Szerkesztve ]
-
vkrisz
csendes tag
Szia!
Köszi azt láttam, hogy folyamatosan jönnek ki újabb verziók. Engem az érdekelne, hogy egy Telekomnál vásárolt telefonon miért nem frissül önmagától a szoftver. Ha nagyon muszáj megfrissítem én is, de nem igazán tetszik, hogy nem frissül magától a telefon. -
vkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom találkozott-e valaki a következő problémával. A most vásárolt Z flip 4 telefon nem talál új szoftvert, pedig elmételtileg a mostani verzió óta már 5 frissítés is megjelent. Június 1-i biztonsági szinten van a telefon (F721BXXU3CWE6), és ha a jól láttam, már van decemberi frissítés is hozzá. A telefon és a smart switch sem jelez újabb verziót, maga a telefon használt, de magyar telekomnál vásárolt. Esetleg lehet, hogy az a baja, hogy nincs benne SIM kártya (ajándék lesz, így se kártyát se fiókot nem állítottam be rajta előre)? -
blueye
veterán
válasz Csaszi87 #201 üzenetére
Érdemes erre ránézni:
[good lock]
Nagyon sok mindent tudsz tweakelni. -
Csaszi87
tag
Megvan, köszi!
Olyan kérdésem volna még, hogy ujjlenyomat vagy arc feloldásnál lehet úgy állítani, hogy teljesen feloldjon a képernyő, ne kelljen még külön az ujjammal elhúzni a feloldásért mikor már kiold a lakat?
Valamint a gyári óra widegetet lehet valahogy nagyítani? Mert nagyon aprócska, vagy csak külön valami alkalmazással megoldható? Mármint a widgetet tudom kockánként nagyítani, csak a számok nem növekednek az a baj -
Csaszi87
tag
Sziasztok!
Új vagyok a csapatban.
Lehet láma kérdés, de Huawei P40-ről klónoznám át a cuccaim a Flip 4-re. Végre találtam olyan alkalmazást amit mind kettőre fel tudtam telepíteni. (Ugye Huawei-el a Play áruház kiesett így kissé körülményesebb volt).
Nos a Phone Clone alkalmazás fenn van mind kettőn, a Huawei-nél szépen ki lehet választani induláskor, hogy új vagy régi telefon, de a Samsungnál nincs választási lehetőség csak a régit ajánlja fel akár hányszor megnyitom az alkalmazást, nem lehet változtatni. Pedig már újra tettem többször is.
Erre valami ötlet, vagy van vmi bevált módszeretek klónozásra?
Köszönöm! -
LÁZ
addikt
üdv, itt egy kicsit nagyobb a pörgés, mint a többi zflip-es topikban, így ide írok
csereérett lett a zflip3am fóliája (a telót megjelenés környékén vettem németből féláron ), igaz engem nem zavar még, de lassan cserélném egy rzr40ultrára, viszont szebben mutatna eladáskor.
szóval a kérdés, hogy tud e vki ajánlani jó minőségűt, vagy olyan helyet, ahol nem aranyárban, de megoldják a cserét helyben (gyanús, hogy a gyári szervíz vicces árat mondana rá, és küldözgetni is kellene pluszban /gondolom én/).
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
blueye
veterán
A14, UI6.0 még másnál sem érkezett meg?
-
Pyxee
csendes tag
Lehet amatőr kérdés, de be lehet állítani úgy a rejtett értesítések megjelenítését a lezárt képernyőn, hogy az ujjammal csak megérintem az ujjlenyomat olvasót, és megjelenítni az értesítést?
Iphone-on lehet ilyet és hiányzik, hogy ne kelljen mindig kinyitni ahhoz, hogy a rejtett értesítések olvashatóvá váljanak.
Köszönöm!
-
-
_Fefe_
tag
válasz #35202114 #174 üzenetére
Így van, csak Pesten végzik a fóliacserét, a központi szakszervizben. (Egészen pontosan az Zf3 telómat egy Budaörsön lévő szakszerviz dobta vissza, miután Szegeden leadtam.)
Ha tudjátok, minél előbb próbáljátok garanciáztatni, mielött a kijelző is hibákat produkál. Figyeljetek arra, hogy a telón ne legyen sehol se karc, mivel ha a bukolaton bárhol van egy akár milyen apró karc is, akkor erre hivatkozva ugrik a gari, bármilyen jellegű hiba miatt is akarjátok garanciáztatni. Ezeket persze a vásárláskor nem mondják el...
[ Szerkesztve ]
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.
-
_Fefe_
tag
Sajnos ez van, ez a Samsung hozzáállása. A telefonos ügyfélszolgálat - a szervizben javasolták, hogy próbáljam meg, ha akarom még...- simán lepattint, miután feolvasta cirka 5 perc alatt a hivatkozott jogszabályt.
Az a fura, hogy a Samsung tud a problémáról, de gondolom túl sokba kerül nekik a telók garanciális javítása, így csak kibújnak alóla, gondolván hogy a tulaj nem megy majd tovább az idejét pazarolva. (Ha pl. a youtube-on rákeresel a hibára, talász jópár példát külföldről is.)
Ezért mondtam, hogy szerintem ne válaszd a Z szériát, felesleges még ezen is majd idegeskedned, és nem kevés pénzt elköltened. Talán majd a technológia pár év múlva kiforrja magát a sokadik fejlesztés után.
Ezután én személy szerint háromszor is meggondolom majd bármilyen Samsung termék vásárlását. (A hivatalos szervizben érdeklődve, halkan megjegyezték, hogy ezt a "sérült termék" szabályt bármire ráhúzzák, garanciális javítás esetén. )
-
törölt tag
Feleségemnek tavaly november vége, december eleje körül vásároltam a flip4et. Nála is már egy sávban fel vált a fólia. Szolnokon azt mondták, hogy gyári vissza után fel küldik Pestre (kb 5-6 munkanap), vagy mi vigyük fel és akkor ott szerviz módba rakás után lecserélik a fóliát.
-
icezozo
addikt
Köszönöm a kimerítő választ!
Szomórú ez a hozzáállás a Samsung Szervíz részéről.
Ilyenkor elgondolkodtató, hogy érdemes-e egy új készülékre beruházni.
Mert ha te rendeltetészserüen használod és előjön ilyen hiba, akkor kutya köteleségge lenne ezt orvosolni ,főleg annak a tudatában, hogy rengeteg ilyen probléma van !http://qwankido.hu/
-
_Fefe_
tag
Szerintem felejtsd el a Z szériát. Saját tapasztalat, igaz Z Flip3, hogy kb. fél év után elkezd leválni a belső gyári fólia a kijelzőről.
A leváló fóliát nem szabad eltávolítani saját kezűleg, mivel így a garancia ugrik, viszont cserélni házilag nem lehet, azt csak a központi szerviz tudja spec. eszközzel.
A saját Z Flip 3 telómat beadtam szervizbe, mivel már nem csak a leváló fólia zavart (a hajlításnál kezd el leválni), hanem már a kijelző sem mindig kapcsolt be kihajtásra, csak sokadszorra, vagy kijelzőhibák jelentkeztek, random. A teló 1 éves volt ekkor. A szerviz nekem - és tudtommal másoknak is - elutasította a garanciális javítást, mivel a zsanér külső olalának a szélén volt egy hangyaf@sznyi karc (kb. fél mm). Sehol máshol semmi sérülés, vagy karc. Végig tokban hordtam a telót. Azzal indokolták a garancia elutasítását, hogy sérült a készülék (viccnek jó), ami a nem redeltetés szerű használat eredménye, így nincs garancia. Saját költsegre elvégzik a javítást (fólia, kijelző+akksi - mivel ezeket együtt kell cserélni, mondták ), a hozzávetőleges kötségem 200k körül lett volna. Azóta a fiókban pihen a Zf3.
Szóval, szerintem messze kerüld el még szériát, mivel már ismerősi körben tapasztalva, a Zf4-ről is leválik a fólia egy idő után.
-
icezozo
addikt
remélem nem azért nem kapok választ ,mert mindenkinek tönkrement
http://qwankido.hu/
-
icezozo
addikt
a belső kijelzőnek normál használat mellett ( napi kb 50 "csukogatás" )
mennyi lehet az élettartama ?http://qwankido.hu/
-
fakekorom
tag
ezekkel a Flipekkel lehet összecsukott állapotban telefonálni?
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
Fiktivlife
tag
Ez a fórum költözött máshová vagy mi történt ??
-
Atti0925
tag
Érdemes a gyári fóliára rátenni még egy fóliát,v elég a gyári?
Realme Narzo 30 5G
-
-
Atti0925
tag
Sziasztok.Új felhasználóként pár óra ismerkedés után lenne egy kérdésem:összecsukott állapotban csak kihangosítva lehet telefonálni vagy valahol ki be lehet állítani,hogy ne kihangosítva szóljon?
Realme Narzo 30 5G
-
consono
nagyúr
Még nem tudom, van egy hónapom kitalálni De ma megnéztem mennyi lenne a biztosítás havi díja a Flipre... Meg az iPhone-ra is. Meg hogy milyen tokot lenne érdemes venni a Flipre...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Damos
tag
-
Skyhunter
őstag
Ismim leejtette a vadiúj Z Flipjét. A készülék sarka és a kijelző megrepedt. Yettel nem csinálja meg neki, mert így nem garanciás. Budapesten hol lehet kijavíttatni egy ilyet, és mennyi jómagyar forintot kóstálhat a reparálás várhatóan?
Szerk : küzben visszaolvastam, látom Telekomnál egész pofás akció van. ha ilyen 200k lenne a javítás, akkor már érdemesebb lenne egy újat venni, nemde?
[ Szerkesztve ]
-
Damos
tag
válasz Lalikiraly #137 üzenetére
Na mi újság, hogy döntöttél? Leszel a mi kis klubunk tagja?
-
-
Damos
tag
válasz Lalikiraly #135 üzenetére
Értem. A gyártói garancia megléte ennél a telefonnál különösen fontos, mert ha ne adj' isten 1-2 év múlva megreped a kijelző, akkor még jól jöhet.
Mivel a Z Flip4 értéke neghaladja a 250 ezer Ft-ot, így egy 2021-es jogszabály értelmében 3 év a garancia. Nekem ez fontos, pedig "csak" 1 évre tervezek, de 2 év garival eladni egy már most 1 éves modellt azért elég csábító lesz a leendő tulajnak.
Csak okosan!
[ Szerkesztve ]
-
-
Damos
tag
válasz Lalikiraly #133 üzenetére
Csak a sufni GSM boltokat kerüld el.
-
-
Damos
tag
válasz Lalikiraly #131 üzenetére
Ha a következő napokban aktuális a telefoncsere, ne felejtsd el, hogy a Telekomnál most Samsung akció van, a Z Flip4-re 66 ezer Ft kedvezményt adnak. Én Magentás vagyok, kis csomagom van (Mobil S + 4 GB), és kedvezménnyel 274 ezer Ft-ért ki tudtam hozni a 128 GB-os modellt. A 480 ezer Ft-os nyitóárhoz mérten ez nagyon baráti.
A garis témához nem tudok hozzászólni.
-
Sziasztok!
Nekem is egy két héten belül esedékes a telefonvásárlás. És nálam is befutó szinten van a Z Flip 4.
Annyi tapasztalatom van, hogy az egyik Telekom üzletben az eladó srácnak már egy éve az a céges telefonja. És semmi baja sem a gyűrődésnek, sem semmi másnak.
Mennyire viseli meg ezeket a vezetéknélküli töltés?Viszont a múltkor az Auchanban is ki volt rakva a Z Flip 4 és ott meg a gyűrődésnél a kijelzőt védő plusz fólia már el volt törve. Állítólag azt garban cserélik. Erről tudtok valamit?
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
-
consono
nagyúr
Köszi, hogy előástad! Ami a pixisben van még a Flip 4-en kívül, az az iPhone 14, vagy a 13 Mini, nagyságrendileg mind egy kategória akku ügyileg
Már 2-3 hónapja szenvedek a döntésen, olyan egyszerű lenne az iOS ökoszisztémán belül maradni, de mellette meg kicsit unalmas is...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
-
Damos
tag
Szia,
Én csak pár napja használom, de kollégámnak december óta megvan.
Szerintem simán ki fogja bírni 2 évig, mert a kollégámén a "gyűrődés" olyan, mint újkorában volt és ugye már 7 hónapja nyitogatja.
Az, hogy elmúlik-e az újdonság varázsa, eléggé szubjektív dolog.
A 3700 mAh-s akksitól nem kell félni, a Snapdragon 8+ Gen 1 nagyon jól sikerült SoC, azon kívül, hogy bivalyerős, rendkívül energiatakarékos.
Nincs negatívum!
-
consono
nagyúr
Sziasztok, használ itt régóta Flip 4-et? Nagyon kihalt a fórum, kevés az infó... Töröm rajta a fejem, hogy egy bő hónap múlva milyen telefonra váltsak és a Flip 4 is az egyik jelölt, csak kicsit tartok két dologtól:
- nem fogja kibírni két évig és akkor szívtam
- elmúlik pár hét után az újdonság varázsaHa van valakinek hosszabb távú véleménye, igazán megoszthatná a pozitívumokat és a negatívumokat is !
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
Damos
tag
válasz Lalikiraly #122 üzenetére
Szia,
Igen, természetesen működik a Dual-SIM.
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a telefonba 1 nano sim fér és esim es. Így működik a dual sim? Páromnak fontos lenne.
-
cneref69
tag
A kijelzőt baleset érte
Tud valaki adatokat menteni róla?
Kijelző cserére kit javasoltok, esetleg árat tud valaki saccolni?Xiaomi 13T Pro
-
Sziasztok!
Én most tervezek egy Zflip 4 et venni. Az auchanban ki tudtam ma próbálni. Viszont a kijelzőn mintha már jönne fel a fólia, nyilván sokat hajtogatják, vagy ennyire vacak lenne? Mik a tapasztalatok?
Mi a véleményetek? Van valaki itt még aki régebb óta használ ilyet?
Ja igen és pl az ikeában kapható töltőpad tudja tölteni vezeték nélkül? Vagy csak gyárit vegyek hozzá, már ha meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
insight
aktív tag
Hú, de kihalt ez a fórum.
Érdekelne, hogy Flip4-nél előfordult-e, hogy a hajlításnál elkezdett repedezni a kijelző. Flip 3 másfél évet bírt nálam, és elkezdődött a repedezés, de nem tudom, hogy a Flip4-re érdemes-e váltanom, javított-e bármit a Samsung a technológián. Ha nem, akkor talán a Flip5-nél?
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
Nem tudom más is szív-e a töltőkábelekkel, de szerintem valami nagyon félrement Samsungéknál.
Páromtól kaptam egy Flip3-at de kontakthibásnak tűnt így visszavittük a boltba. Pár nap múlva vettünk egy Flip4-et és ugyanaz. A saját kábelével megy, a többivel nem, amint megmozdítom a kábelt megáll a töltés. A többi kábel gond nélkül tölt LG V40-et, V20-at, iPad Air 4-et stb, csak a Samsungnak van baja vele. Dühítô, hogy ennyire gagyi csatlakozót sikerült a telefonba rakni, ha már fényképezôbôl sem sikerült normálisat előkotorni.[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
A TPU-nak van egy rugalmas es puha verzioja, hydrogelnek nevezik. Tokeletes ra. A gond az, hogy a boltokban sokat kernek erte es benan teszik fel. En a Lurdyban tetettem fel extrem dragan, nem sikerult jol 1 nap utan jott fel, aztan rendeltem Amazonrol amirol kiderult hogy kemeny TPU, vegul Alin talaltam.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
Kijelző védelemre mit tudtok ajánlani ?
Nano liquid ?köszi
tomi -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egy olyan gyors kérdésem lenne, hogy a Flip 3 tokjai passzolnak a 4-re ?
-
Viviennen76
csendes tag
Remélem azért nincs nagy élet a fórumban, mert ennyire tökéletes a telefon.
Valaki beszámolna az akksi időről, kijelző strapabíróságáról hosszabb távon? Vagy igazából bármiről .. / -
soko70
aktív tag
válasz gerygery #108 üzenetére
Nézd meg a gsmarena.com fotó összehasonlítást. Véleményem szerint ha a teszt képet nézem jobb a xiaomi.
-
gerygery
csendes tag
Sziasztok, segítsetek kérlek, nagyon rá kattantam erre a telóra, csak próbálom a józan eszem megtartani mielőtt megvenném. Most egy Redmi Note 10 Pro 6/128GB telefonom van, az 5G nem érdekel, ami a legfontosabb az a fotózás. Szerintetek megéri lecserélni? HLP PLS
-
Damage401
senior tag
válasz PeeterssoN #105 üzenetére
Szia, 3500 vegyed. Pluszba kapsz hozza kabelt is. Tudja a 25W töltést
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok! Gyorstöltő fejet (25W) szeretnék vásárolni flip4 -hez. (Mert a dobozában nincs.)
Találtam sok helyen, de most kifelyezetten az Alza termékei érdekesek, ugyanis 2 darab ugyanaz amik csak termékszámban különböznek. Árban viszont az egyik duplája a másiknak, sőt az olcsóbhoz van + kábel is! Termékszám: EP-TA800NBEGEU 7590.- illetve: Termékszám: EP-TA800XBEGWW 3500.- Most akkor vehetem az olcsóbbat mert biztos hogy ugyanarról a termékről van szó? -
GuruZone
őstag
Sziasztok, kellemes ünnepeket! Asszonynak beújítottam egy Pink Gold színű Flip4-et, sok év Xiaomi után tér vissza a Samsunghoz. Le a kalappal a működése előtt, szerintem tök jól optimalizált cucc, fluid minden mint az állat. Eddig nem tudtam belekötni semmibe. Sokan szidják a fényerőt, azzal sincs baj.
December 31-ig még brutál jó készülékbeszámítós akció van. A Xiaomi Mi10-eséért több mint 150 ezer forintot utal majd a Samsung.
(A leadandó használt készülék becsült árához 100 ezret dob a Samsung Flip4 esetén, 150 ezret pedig Fold4 esetén. LINK)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
tutyesz
csendes tag
Sziasztok
Flip 4 vásárlásán gondolkodok.
Megosztanátok a tapasztalataitokat?
Kijelző mennyire sérülékeny? (Ettől tartok a legjobban) -
Fiktivlife
tag
Dupla rendelésből, 1db bontatlan műanyag védő tok / hátlap - FEKETE - selymes tapintású. Valóban vékony! +36hetven9454256
Budapesten személyesen vagy vidékre postaköltséggel.
Ha esetleg valakinek megtetszik : -
soko70
aktív tag
Úgy látom régóta én voltam az utolsó. Akkor nem sokan vettek ilyen készüléket. Ja, nem, ennyire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest