Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszi87
tag
Sziasztok!
Tud valaki Bp-en egy jó mobilszervízt kijelző cserére?
Nem bírta a járólapot a telefon még tokban sem... -
Csaszi87
tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
Névjegy bevitelkor lehet valahogy hosszabb nevet beírni? Mert alapból keveset enged, egész név vezeték és keresztnév beírása szinte esélytelen.Másik dolog, hogy a Play áruházból letöltött játékokat a Gaming Hub mappából át lehet tenni máshová?
-
Csaszi87
tag
Megérdeklődtem közvetlenül a Samsungtól, hogy jár e garancia vesztéssel a fólia eltávolítása. Szerencsére nem jár, a fólia rajta csak egy úgy mond ,,ajándék kiegészítőnek" minősül
-
Csaszi87
tag
Mennyire gyakori eset az, h zsír újan másfél hét után a hajlási gödör alatt 2 csík megjelenik szintén keresztben és csukogatáskor már válik fel ott a fólia?
Recseg-ropog olyankor. Pedig abszolút nem volt gyötörve a telefon. Esténként már mindig kihajtva hagytam ezzel is kímèlve és mégis... -
Csaszi87
tag
Megvan, köszi!
Olyan kérdésem volna még, hogy ujjlenyomat vagy arc feloldásnál lehet úgy állítani, hogy teljesen feloldjon a képernyő, ne kelljen még külön az ujjammal elhúzni a feloldásért mikor már kiold a lakat?
Valamint a gyári óra widegetet lehet valahogy nagyítani? Mert nagyon aprócska, vagy csak külön valami alkalmazással megoldható? Mármint a widgetet tudom kockánként nagyítani, csak a számok nem növekednek az a baj -
Csaszi87
tag
Sziasztok!
Új vagyok a csapatban.
Lehet láma kérdés, de Huawei P40-ről klónoznám át a cuccaim a Flip 4-re. Végre találtam olyan alkalmazást amit mind kettőre fel tudtam telepíteni. (Ugye Huawei-el a Play áruház kiesett így kissé körülményesebb volt).
Nos a Phone Clone alkalmazás fenn van mind kettőn, a Huawei-nél szépen ki lehet választani induláskor, hogy új vagy régi telefon, de a Samsungnál nincs választási lehetőség csak a régit ajánlja fel akár hányszor megnyitom az alkalmazást, nem lehet változtatni. Pedig már újra tettem többször is.
Erre valami ötlet, vagy van vmi bevált módszeretek klónozásra?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek