Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fehercsoki #32673 üzenetére
köszi szépena válaszaitokat !
-
gerner1
nagyúr
válasz
Fehercsoki #32190 üzenetére
Bedobtam az akváriumomba. Az piciviel több, mint 1 méter mély. Bentvolt 8-10 percet, majd kivettem. Semmi különös nem történt, bár az igaz, hogy ezek egyike sem volt, a gyárilag megadott tűréshatár szélső érték.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Fehercsoki #32188 üzenetére
Ezt, a hivatalos szervízekben tesztelik. A készülék beérkezésekor, és javítást követően a kiadás előtt, de miután a futártól átvettem, ez volt az első, amit kipróbáltam.
-
no more
veterán
válasz
Fehercsoki #32174 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. 7 ezres előfizetéssel 137 a sima és 176 az Edge. Minden nap nézegetem, hátha esetleg picit lejjebb megy és rendelem is az Edge-et.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Fehercsoki #32174 üzenetére
Igen, én meg most vettem használtan egy 4 hónapost 130-ért, így nem volt annyira nagy üzlet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest