Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
fogtunder #1426 üzenetére
Az kizart, mivel teljeserteku garanciat adnak ra. De mondom, a feketet rendeltem elo, igy elkepzelheto hogy az nem volt, viszont erre utalo jelet nem lattam. Eddig barmit rendeltem elo, volt.
Mas:
Akksi:
Reggel 6kor vettem le a toltorol. Mai nap 1ora 30p Waze (javareszt screen off mellett) + vele egyutt Spotify. Napi levelezesek, kis bongeszes es 5 menet Clash Royale (12perc). Egesz nap bevolt nyomva az energiatakarekos mod (jatek alatt is). Vegul osszesen 30 perc telefonalas.Most ertem haza 75%-os aksival....
Nem volt agyon nyuzva ma, de ez igy belakva nekem eddig tetszik.
Az energiatakarekos mod nem hasznalhato az autoban, mert eleg agressziv. Screen off mellett kilovi a Spotifyt es a Wazet is par perc utan (5p kb).
-
Motyi
senior tag
válasz
fogtunder #1043 üzenetére
Szép lassan majd eljutunk oda, hogy ezeket kiküszöbölik.Az S8 le merem fogadni 4k kijelzőt kap, ami mellett kevésbé látszódnak a pixelek, a kijelző technológia és maga a VR szemüveg is sokat fog még fejlődni, és ha nem csak egy múló hóbort lesz akkor az S11-12 környékén, az akkori min.8K felbontású kijelzőkön nagyon szép lesz/lehet.
Én speciel ezért nem vettem még Oculust Rift-et sem, mert min 4K-s kijelzőnél vagyok hajlandó pénzt adni érte, de inkább 8K magassága lesz az ahol beszállnék. Persze ehhez jelenleg még se display se hardver nincs, de idővel.. -
törölt tag
válasz
fogtunder #1043 üzenetére
Én is kipróbáltam ma a Gear VR-t. Azt gondoltam előtte, hogy ezek a kommentek túloznak, de nem, tényleg ennyire gyerekcipőben jár a dolog. Valaki említette fentebb a Voodoo 2-es grafikát, nos, nekem a az első két Doom jutott az eszembe róla.
Maga a VR mint technológia érdekes egyébként, biztos jó lesz ez, csak nem most, és van rá egy söröm, hogy nem is jövőre. A Galaxy S7 viszont még mindig tetszik. Meg is fogom venni, csak nehogy kiderüljön valami sunyi típushiba, illetve csökkenjen csak egy Gear VR-nyit a független ára.
(#1047) Motyi:
Mikor felpróbáltam, a Doom után nekem is az volt az első gondolatom, hogy ide a 4K is kevés lesz.
-
Dare2Live
félisten
válasz
fogtunder #997 üzenetére
"szerintem is felesleges telefonra a QHD, mert csak a teljesítményt fogja"
telefonba lehet tényleg fölös a QHD, de VRhez meg baromira kell, sött kevés.
", de ennél még sokkal feleslegesebb megpróbálni telefonból VR szemüveget csinálni."
Mért lenne felesleges? Nagyon jó +funkció.
A probléma nem az, hogy ne lenne nagyon jó +funkció hanem, hogy baromira gyerekcipőben jár. HW oldalon kevés alá a GPU, kevés a QHD, szélén homályos, kis/nagyfejüekre kényelmetlen a szemüveg amibe ráadásul baromi könnyen bele lehet izzadni... SW oldal kb még el se indult nagyon kell ide a vulcan aminek kell ~egy év, SW kínálat gyengus...
Az S8ra ezen dolgok nagyja kiforr/fejlődik és egy tényleg baromi jó +funkció lesz.Fel kell rakni meg kell nézni. Még ezzel a pixelhalom játékdemoval, homálytenger Beethoven koncertel is jól látszik, hogy baromi nagy jövője van a VRnek mobilon is. PCn meg imo baromi nagy durranás lesz, csak ott is várni kell még és ahogy nézem egy S7ára lesz a headset meg a csúcs vga.
-
törölt tag
válasz
fogtunder #325 üzenetére
Igen de mindenhol a lowlight fotós erősségét emelik ki. Viszont vannak többen aki szerint a nappali fotózáskor elmarad a minőség az s6-tól vagy ha nem is marad el javulni nem javult. Na majd eldől ez is ha már többeknek lesz.
#Bylan: Még a Note4 is nagyon jól helyt áll az öreg 805-tel de csak mert jobban sikerült az 5.1.1 mint az s6-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest