Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Segítsetek nekem a Google Now Launcher-al kapcsolatban.
A szevízbe adás előtt egész idáig még a 6-os Android futott a telefonomon, letiltottam a frissítést 7-re, lusta voltam újra belakni a telefont.
Most a szervízből már 7-es Androiddal kaptam vissza, gondolom nemsokára jön majd az enyémre is a 8-as, azt most már megvárom és majd belakom azt. Viszont ma reggel megdöbbenve vettem észre, hogy a 7-esre már nem tudom letölteni az eddig használt és általam imádott launchert, a Google Now-t!
A Play Store azt írja, hogy a Google Now Launcher nem kompatibilis a készülékemmel!
Mi a helyzet az Oreoval? Valaki próbálta már Oreo alatt, esetleg azzal kompatibilis? Ha nem, van valami trükk, amivel fel lehetne tenni rá root nélkül? Vagy mehetek vissza a jó kis régi 6-os Androidra ha Google Now-t akarok?
Akinél már Oreo van, megtenné, hogy rákeres a Google Now Launcherre és megnézi mit ír ki neki, telepíthető-e?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest