Új hozzászólás Aktív témák

  • Teal'C

    veterán

    válasz Dave Crank #1796 üzenetére

    A tapasztalataidat mond el, annak ellenére hogy milyen jelentéktelennek tűnik a sim kártya sokkal több dolgot tartalmaz a pin kódodnál meg a tel számoknál. Lehet rajta hiba, egy rossz beállítások, de lehet az is hogy most telepítettek új erősítőt a környéken és az nem passzol.

    Volt szerencsém pár hete beszélni két szolgáltató hálózattelepítő alvállalkozóival ők mondták hogy sok helyen közös antennák vannak és a Telekomos régi típusú erősítő miatt nem megy sokszor a voda 4G+ illetve 5g azt mindenhol bejelentik a Telekom cseréli és megy. De idáig el kell jutni. Ha nincs panasz lehet hogy 1 évben egyszer néznek rá karbantartáskor.

    Ne kapcsoltass ki semmit tegyél panaszt és közöld velük hogy vagy megjavítják vagy nem vagy hajlandó fizetni az előfizudat én is ezt csináltam, a panasz él felveszik a beszélgetést ennyi. A panasz lezárásig nem tehetnek semmit ha meg szerintük nincs gond akkor cseréljék le a készüléked oldják meg te fizetsz valamiért ami jár, nem félmegoldásokért fizetsz. Tudom hogy bosszantó dolog de ilyen az ország a cégek. Bárki leírhatja itt 100x a baját de ha nem lépnek a tökükre nem fognak lépni.

    [ Szerkesztve ]

    "Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Új hozzászólás Aktív témák