- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
Új hozzászólás Aktív témák
-
antiapaladin
csendes tag
-
antiapaladin
csendes tag
válasz MikeWazowski #51 üzenetére
Köszönöm.
-
antiapaladin
csendes tag
válasz --HARDCORE-- #47 üzenetére
Persze, hogy megoldották, a bevezetőben írtam is honnan az ihlet. Köszönöm.
-
antiapaladin
csendes tag
Gugliban.
Rákerestem az "rtx3070 schematics" meg az "rtx3070 boardview" kifejezésekre és nekiálltam szisztematikusan átnézni a találatokat. Volt ahonnan csak regisztráció után lehetett lehúzni bármit, volt ahol fizetni kellett valamennyi... nem is tudom, rubelt talán. De találtam google drive-ra feltöltött doksikat is amiker meg youtube videók leirásában találtam, szorgos indiai barátaink jóvoltából.
Oldal neveket nem tudok mondani így negyed év+ távlatából.
-
antiapaladin
csendes tag
válasz MasterDeeJay #30 üzenetére
Áh, akkor ez nem az ami nekem kell.
Köszönöm az infót. -
antiapaladin
csendes tag
válasz MasterDeeJay #13 üzenetére
Szia
Erről van valami közelebbi infód? Mármint a szoftveres lehetőségről.
Tehát jól értem, hogy bányászkártyáknál van lehetőség moddolt bios alkalmazására? Értem ezalatt azt hogy valamilyen, általam editorral buherált biost szabadon rá tudok rakni bármilyen cmp karira? -
antiapaladin
csendes tag
Köszönöm.
Alapból marginálisat. Akkor van előnye ha a kártya kifut a vram-ból és elkezd droppolni. Max a tuningnak van hatása ha hozzám hasonlóan 8000-es ramok pakolódnak fel bár az is főleg azért mert egy mozdulattal maximális 9 GHz-ig lehet rántani az órajelet. Ahogy kicsit próbálgattam, úgy tűnt annak önmagában több értelme van mint az összes többi opciónak együtt. Aztán komolyabban nem mélyedtem bele a tesztelésbe mert nem láttam értelmét. A memória sávszél nem növekedett, számítási teljesítmény uge megint nem, innentől kezdve...
-
antiapaladin
csendes tag
Most kíváncsiságból ránéztem egy 3060 kapcs. rajzra, ott is csak 16G-ig van lehetőség variálni.
-
antiapaladin
csendes tag
Nem lehet, hanem biztosan. Win alatt is ugrál a freki, alapból a gpu le tud menni asszem valami 210 MHz környékére, feltételezem a ram órajel is ezzel párhuzamosan változik. Játék alatt is összevissza ugrálnak az órajelek. Plusz nyílván a feszültségek is. Ezt fogják meg a fixált órajelek, feszültség.
Ezek gondolom nem lettek finomhangolva lévén a 16 gigás verzió max egy nyitott lehetőség volt. -
antiapaladin
csendes tag
Köszönöm.
Egy ponton már fel akartam adni de szerencsére győzött a makacsság.
Utólag agyalva, valszeg 18-as modulokkal is ugyanez lett volna az eredmény. Kézzel nem lehet olyan alacsony szintre állítani az órajeleket mint amire az nv hangolja a cuccait.
Ha egyszer rendesen megtörik a 3000-es széria vbios védelmét, talán azt is megcsinálom.
-
antiapaladin
csendes tag
Köszönöm.
Azt a kis megjegyzést az objektivitás jegyében írtam. A lényeg a "mert lehet" volt.Egyébként a legjobb az egészben, mióta megcsináltam, annyira nincs kapacitás elmerülve játszani, hogy be is szereztem egy N100-as procival szerelt minigépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM