- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Milyen routert?
- Google Chrome
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux Mint
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én a tavalyi év egyik legjobb vételének (sőt, 100 ezer ft alatt a legjobb vételnek) tartottam a Redmi 10s telefont. A GPU semmivel sem gyengébb (Mali G74 mp4 = Adreno 619). A 4/64 már 53 ezerért elvihető, de a 6/128 is 80k alatt van. Annyi, hogy a nincs 5G. Viszont a Redmi 10s olyan erős telefon, mint a Note 11 legerősebb darabja (a cikk alanya). És jobb kamerákkal. Érezhetően jobb kamerával.
Őszinte leszek, én egyáltalán nem értem ezt az egész Note 11 családot. Amikor Bog megírta a bemutatót, elolvasva akkor sem értettem, hogy a Xiaomi mit akar ezekkel. Csak az egyik tag 5G-s. Ha mindegyik az lenne, akkor még azt mondanám, hogy jaja, hát kell tolni az 5G-s készülékek kínálatát. De csak az egyik 5G-s!
-
janeszgol
félisten
Igen. Kintrol rendelt 120k az nincs partiban az itthoni 140 ezressel? Plane ha utobbi mindenben(!) jobb?
A52 5G. Hardverben ugyan ez, csak jobb kamera, jobb tamogatas, itthoni gari. De tovabb megyek.
Realme GT Master vagy Poco X3 Pro.
Oppo Reno 7, Moto G71 5G? OP Nord CE 5G?Es hazon belul a Xiaomi Mi 11 szeria? Pl a Lite 5G?
-
janeszgol
félisten
Na ne legyel mar nevetseges!
De tessek: A52 5G, Realme GT Master, Poco X3 Pro. Ja es a szolgaltatoi arazast meg sem emlitem. 120-ba lehet meg az S20FE is belefer.Lehet nagy Xiaomi fannak lenni, csak nevetseges ne legyel. Kintrol 120k. Nulla gari, nulla tamogatas.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Elég meredek ezt olvasni, de sajnos igaz és kezd megszokott lenni. A Redmi 1s jelent meg 2014-ben, és maga a márka ekkortól kezdett népszerű lenni itt. Ez tartott 2019-ig bezárólag, bár 2019-ben már kezdünk fanyalogni egy-egy készülékük miatt. Hát ez ott tart most, hogy már nem számít jó vételnek a márka több kategóriában sem.
Gáz. De a többi is kb ennyit tud felmutatni a Samsung kivételével (ő többet).Szerk.: ja és ez a Pro 5G a széria legerősebb ajánlata.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Nem igazán éri megvenni, de azért a cikkből nekem az jött le, hogy a hardver elégséges, a kijelző nagyon jó, az akku nagyon jó, a kamera közepes. A kameráról még annyit, hogy amikor sztereóban vesz fel, akkor tök jó a hang. Képminőségen csak a széleslátő nappali felvételét tudnám jónak jellemezni. Az állóképek max közepesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...