- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Emagról rosszat nem tudok, edigital se lepett meg, ami nem kellett, visszavittem, ami rossz volt, cserélték, de hogy érhető legyen, az emag miért más, mint az edigital, itt egy régebbi sztorim:
Az egyik forgalmazójukról van szó. Ez a nagyonolcson.hu oldal, volt, eleve átverésre épített, a képekkel véletlenül sem azonos, használhatatlan gagyi autós kamerákat postáztak, ( kibontós, próbálós video volt, menü gomb nem is volt, sd kártyát nem is láthatta a gép, mert a foglalat egy lyuk volt csak) ez egy Soltvadkertre bejegyzett cég, aminek szerb utolérhetetlen tulajdonosa volt, és a helyi jegyző se tudott róla, hogy ott van a cég, saját weboldalon és az emagon is árult ezt azt, aztán végül az emagon jutottam a nyomukra, náluk érdeklődtem a cégről, letagadták, hogy ismernék őket, szóval hazudoztak egy picit, majd gyorsan eltüntették az információkat.
A cég utána a szerb tulajtól a bács fém kft alá került, kamuztak hetekig, majd gondolom okos megfontolásból nem számláról utaltak, hanem rózsaszínű csekken küldték vissza a vásárlás összegét, azt is épp a budaörsi tesco postán feladva.... Egy ilyen bárkivel, bármikor megtörténhet, akár ma délután is.
Mostmár mindentolcson.hu néven futnak, és egy sima székhelyszolgáltatónál van a székhely bejegyezve.
Naszóval csak jelzem, hogy ha nem az emaggal, hanem egyik partnerével volt gond, azt ne az emag hibájaként tüntessétek fel, de persze miután kitudódik egy- kettő- öt-tíz áttételesen az emagnak is érdeke, hogy az ilyenek ne legyenek ott.
-
Apollyon
Korrektor
"Hol osztottam azokat, akik rosszat írnak az emagról?"
Itt:
"Nyilván funkcionális analfabéták nehezen jutnak dűlőre a webáruházak világában, nekik ezért ott van és rendelkezésre áll a normál kereskedelem."Ezzel gyakorlatilag nem csak az emag elleni tábort küldted el a pokolba, hanem mindenkit, aki webshopból vásárol bármilyen boltból és problémája adódott a rendeléssel.
-
steele80
senior tag
Hol osztottam azokat, akik rosszat írnak az emagról? Én azokra gondoltam akik a "román csak szar lehet" elvet vallják és rájuk értettem a divat szidni kifejezést! Nyilván akit sérelem ért az majd orvosoltatja, mint ahogy én is tettem az iponnal. De nem szidom őket, mert nem mindenkit vertek át. A másik meg most ne tegyetek már úgy, mintha a funkcionális analfabetizmus nem létezne! Az írási, olvasási nehézségben szenvedők azok, ma már akik nem értenek a számítógép kezeléséhez, nem értenek az internetes média használatához ők is azok.
-
BiP
nagyúr
Én sem akarok vitázni.
De ha nem akarsz Te sem, akkor ahhoz képest elég erős kezdés egy "Divat szidni manapság az emagot." felütés.
Ill. egy ilyen zárómondat: "Nyilván funkcionális analfabéták nehezen jutnak dűlőre a webáruházak világában,"Örülünk, hogy neked nem volt negatív tapasztalatod, főleg sok vásárlás után sem. Ez jó.
Másnak viszont volt, és ehhez hülyének sem kell lenni. És ezt a vonalat szerintem hanyagoljuk is, mert mások becsmérlése nem fér bele.
Akadnak problémák a bolttal, örülj neki, hogy Te nem tapasztaltál ilyet. -
válasz
fornettisuti #29 üzenetére
Hűha, kösz.
Amúgy én már egyiktől se merek rendelni mert félek, hogy bontott terméket kapok.
-
kisselandras
senior tag
Uh nekem az emagal semmi gond 45 vásárlás mind pozitív extrém digitál az negatív 2 vásárlás mind a 2 termék törve jött pénzt nagy nehezen békéltető testülettel sikerült vissza kapnom 4 hónap után
-
Fred23
nagyúr
Mindegyiktől rendeltem már többször is, Extreme Digital hibátlanul teljesített és viselkedett mindig, az eMAG pedig egyszer hazudozott, de azt sokáig; pénzembe viszont legalább nem került. Összességében talán az eMAG sem annyira rossz, mernék most is rendelni tőlük, csak nem túl nagy örömmel. Innentől kezdve viszont az Extreme Digital-t is úgy fogom kezelni, mint az eMAG-ot: ha nagyon muszáj, ha nagyon jó az ár, akkor bevállalhatóak; de ha lehet mástól is jó áron, akkor még a Media Markt is vonzóbb egy akciózós napján.
Futár jelenlétében lehet majd akkor csomagot bontani az eMAG rendelések után is? Nem fog elszaladni a futár, ahogy megkapta a pénzét?!
-
steele80
senior tag
Nem vitázni akarok! Nálam több millió Ft elköltése után 10/10. Lehet, hogy nekem volt szerencsém velük idáig, bár az árukeresős értékelések - közel 120 ezer értékelés - nem úgy mutatja, mintha az ördögtől lennének. Nyilván funkcionális analfabéták nehezen jutnak dűlőre a webáruházak világában, nekik ezért ott van és rendelkezésre áll a normál kereskedelem.
-
lócitrom
őstag
nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez tartós és hogy nem a hype vitte fel az eMAG dolgát. az ügyfélszolgálatuk egyelőre rémisztő. a honlapjuk hitvány. rendre tapasztalom, hogy rossz a szűrő, nem jó kategóriában vannak feltöltve a termékek, hibás/pontatlan adatokkal. ez bizonyos rétegeket biztos megfog, engem nem. ED esetében is találok fals infókat, de ott ilyen szintű hanyagság nincs. kedvencem, hogy anno feltettem egy műszaki jellegű kérdést egyik termék alatt, amit nem hagytak jóvá és nem jeleztek vissza (mint később rájöttem). eltelt 3 hét, feltűnt, hogy semmi nyoma annak már, hogy én oda írtam valaha. megkérdeztem erre, hogy "hova tűnt a kérdésem?" erre már érdekes módon jött a levél, hogy ezt törölték, ami nem segített kicsit sem, de legalább rájöttem, hogy náluk ez így megy. aztán úgy egy hete jött egy levél, hogy egyik kérdésem valaki pontozta. csak azt nem értem hogyan, hisz én magam sem látom. zavaros ez nekem.
nem tudom amúgy milyen céllal vették meg alig egy éve a mostani tulajok, de mivel nem olyan rég lett bevezetve ez a bontott árus értékesítés is, meg láttam olyan szervizfolyamatot, amiben eleve az eMAG-on át érkezett a cucc, így gondolom ők csak befektettek valamibe és nem akartak vele foglalkozni eleve. az eMAG már ott tart, hogy wish módjára noname szarokat is terít elég drágán ráadásul. inkább ne olvadjanak össze.
-
GreatL
őstag
Extreme Mag? Emag Digital? Mindkettővel volt már rossz tapasztalatom külön-külön is. Nevetséges hogy egy ilyen bűnözőcég mint az ipon tarol... Ncore-hirdetésekkel szedte össze a vásárlóit, közben meg prédikált az illegális tartalmak ellen, miközben egy régi torrentoldal bevételei biztosították az alaptőkéjét.
-
BiP
nagyúr
Ez nem divat kérdése, hanem a negatív tapasztalatok kifejezése.
ON: én is aggódom, de remélem csak a jó dolgokat tanulják el egymástól.
(#29) fornettisuti: én is kipatasztaltam, hogy ha előre elutalom, (bármennyire is szerettem volna előre letudni a saját kötelezettségem) akkor lassabban kapom meg. Ebben mindkét cég hasonlóan viselkedik. Úgyhogy pár éve már nem utalok előre.
(#32) GreatL: megtartják a jelenlegi brand-eket, úgyhogy nem lesz itt semmilyen ExtremeMag, meg Digitalmag, meg stb.
-
RudY
addikt
Ravasz húzás, innentől kezdve a GVH, NAIH stb.embere legyen talpas, aki eléri valamilyen problémás ügyben a felelősöket.
(pl. román kiskerek az emag piacterén jövedéki termékdíjak nélküli magyarországi forglamazással).
-
fornettisuti
veterán
Látom páran felszállnak/tak a szopórollerre.
1.: Előre nem utalunk (nem, nem fogod gyorsabban megkapni a terméket), sőt!
2.: Emagon lehet ám szűrni forgalmazóra.
Ez a két tipp most ingyenes volt.
-
Zsák a foltját.
Egyébként csak én olvastam elsőre "pénzmozgás" helyett "pénzmosást"?
-
pw12345
aktív tag
Kiváló, eddig, azért választottam az ED-t, mert bontatlan terméket küldtek, nem a polcos, visszahordott, szervizelt, gányolt, fél világot megjárt vackot. Most ez bukta. Ne legyen igazam, de az Invitel felvásárlásakor a Digi is szépen átvette a céggel a mentalitást is, ahogy előre jósoltam.
-
Gabesz87
veterán
Na gyönyörű, ez aztán sok jót ígér. A két talán legtöbbet vitatott cég reklamáció, garancia, panaszkezelés szempontjából. Nekem mondjuk eMAG-al szerencsére pozitív a tapasztalatom, most év elején volt egy ügy velük, decemberben vásárolt TV törött volt (ami gondolom inkább a futár cég sara), és szó nélkül ki is cserélték, csak épp ez több mint egy hónapig tartott. De a karácsonyi hajrá után ez még érthető is talán.
Az Edigital viszont egy iszonyat nagy kókler, csőcselék bagázs lett. Velük van negatív tapasztalatom, de sok negatívat hallottam már akkor is, amikor épp ott voltam a boltban és valaki (jogosan) vitázott velük. A kis paraszt edigitalos gyerek meg rágót csámcsogva hallgatja a vevőt. Ez aztán a kulturált kiszolgálás! -
-
lm83
őstag
Hát szerintem sem jó hír ez
Remélem meg marad azért a két külön üzlet
Pont nem jó ha két nagy cég egyesül... -
Nekem már az Emag indulásakor elegem lett belőlük, amikor az egyik legszemetebb sufni gsm bolt kínálatát is forgalmazták. Ez csak egy gyűjtőoldal, amin sok a szemét is. Nem egy bolt, hanem olyan kb mint az eBay.
Az Edigital legalább üzlet, saját árukészlettel.
(#18) sixpak
"soha nem volt semilyen probléma" - "lehetnek problémák, csúszás, ilyesmik"
Pfff... -
sutyesz96
őstag
Ezek szerint céggel kooperatívak. Magánszemélyeket meg nagyon-nagyon enyhén szólva telibe f*ssák.
Elutaltunk nekik közel 150.000 forintot, és másfél hónapig (!!!) fingunk nem volt, hogy hol a pénzünk, vagy a megrendelt termékünk. Követési számot nem kaptunk, a rendelés visszaigazoló e-mailben feltüntetett számlaszámra elutalt összeget követően 1,5 hónapig nem hallottunk felőlük! Írtam több tucat e-mailt időközben, teljesen feleslegesen. Hívtam őket, 10-ből 8-szor fel sem vették, a maradék 2 alkalommal pedig Nikicica elmondta a betanult robotszöveget, illetve a "szíves türelmét kérjük" monológot.
Ezen kívül máskor garanciáztatással kapcsolatban szintén hetekig húzták a dolgot, erős seggbe rugdosás után voltak hajlandóak mozdulni az ügyben.
-
cuebler
senior tag
emag - utoljára akkor rendeltem tőlük, amikor ugyanazt az okosórát háromszor egymás után nem a megrendelt verzióban küldték ki (pedig a két visszaküldés előtt egyeztettem is velük).
-
sixpak
nagyúr
Ugyanez, a kezdetektől fogva rendelek tőlük, soha nem volt semilyen probléma, a narancssárgákkal viszont igen.
Nálam nem is kérdés, hogy mindent az Emag-tól szerzek be, BF-kor vannak igazi akciók, ellentétben a magyar riválissal....Szerk.: azt érdemes megnézni, hogy ki a forgalmazó, ha nem az Emag, akkor lehetnek problémák, csúszás, ilyesmik.
-
Youri
veterán
összefújja a szemetet a szél
-
Pro Koryak
addikt
Hát ez így előreláthatólag szopás!
Éljen -
lócitrom
őstag
már megint? kicsit unalmas már ez kívülről nézve. ezek a dél-afrikaiak nagyon érzik ezt a piacot, ha megint egyik be akarja gyűjteni magának az ED-t. de ezek szerint a jelenlegi tulajdonosok nagy suttyók lehetnek, ha már megszabadulnának ettől, holott kétlem, hogy sz@rul menne a szekér. az eMAG meg egy vicc.
-
koxminator
senior tag
EMAgitál...
-
oriic
HÁZIGAZDA
De vajon mi lesz ezek utan a felarazott majd visszaakciozott kamu eMag ajanlatokkal? o.O
-
atike
nagyúr
Nálam ugyanez. Edigital pozitív, Emag negatív tapasztalatok.
Hogyan jött ki a 48/52 vajon?
-
steele80
senior tag
Divat szidni manapság az emagot. A vállalkozásom és a háztartásom évek óta onnan vásárol. Az autógumitól a mobiltelefonig nagyon széles palettán. Több millió Ft-ot költöttem már ott el és soha semmilyen problémám nem volt velük. Voltak 30 napos elállások is és az is szó nélkül gördülékenyen ment. Lehet, hogy én voltam szerencsés, de nálam idáig 10/10 az emag.
-
Apollyon
Korrektor
Emigitál.
Nekem nem volt még rossz tapasztalatom az emaggal, mert még nem rendeltem onnan.
Az edigitallal viszont csak jó tapasztalatom van, már lassan 15 éve hogy először vásároltam ott.
-
Drughi
addikt
ExtremEmag
-
azbest
félisten
ha a brandeket megtartják, akkor lehet csak a mögöttes logisztikát fésülik össze, egyelőre. Még nagydobb szereplőként, nem versenyezve egymással, még jobb beszerzési árakat tud kapni.
Lehet a mediamarkt - saturn kombót utánozzák? [link]
(#3) jozefgucci1
mondjuk arra is kell figyelni, hogy mit rendel az ember. Mivel lehet kapni bontott terméket is náluk. PLusz emagnál vannak külsős cégek is, akiknek csak a webshop felületet adják. -
Uhhh.... Az eDigitallal inkább pozitív tapasztalataim voltak, az eMag-al viszont inkább negatív. Mondjuk brutális lesz, ha ők összeolvadnak. Nem tudom mennyi idő lesz, amíg összefésülik a logisztikájukat, weboldaljukat.
Új hozzászólás Aktív témák
it A vállalatok már aláírták a megállapodást, melyet pénteken mutatnak be a Gazdasági Versenyhivatalnak engedélyezésre.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest