Hirdetés
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
pendre54 #168 üzenetére
Nem tudom mitől biztonságosabb a 10 eurós szállítás, abból is ki lehet felejteni valamit. A felár annak köszönhető, hogy prémium csomagküldő céggel küldik, akik sokkal gyorsabbak (és nem várnak a gyűjtőfuvarokra, hanem időre teljesítenek). De ugyanúgy Béla 1 fogja becsomagolni a raktárban, Béla 2 fogja begyűjteni, Béla 3 szortírozni az elosztóban, Béla 4 pedig kikézbesíteni. A Bélák pedig akkor is Bélák ha a UPS-nél dolgoznak a fene tudja melyik random másik cég helyett.
Csak a supportban lehet bízni, hogy jófej módon reagálják majd le.
-
LordNerve
csendes tag
A legelső screen a nyelvválasztó, mint a legtöbb androidos telefon esetében. Szerintem ezzel mindenki meg tud birkózni.
Az itthoni szervizelést egyenlőre felejtsd el. Az OnePlus senkinek se ad el alkatrészt, tehát ha nem a hivatalos szervíz javítja az csak utángyártott alkatrészekkel teszi ami mondjuk például egy kijelző esetben katasztrofális lehet.
A gyári szervíz viszont baromi kényelmes, profi és egyáltalán nem drága.
Garanciális időn belül meg a segged is kinyalják. Akkumulátor pl ingyen cserélik akár egy héttel a garancia lejárta előtt is ha reklamálsz, hogy már nem az igazi. De cserélnek kijelzőt is, ha rossz fényerőre panaszkodsz, vagy alaplapot ha random újraindulásokra.
Én most kaptam új kijelzőt, usb portot, aksit és teljes készülékházat ingyen az egy hónap múlva 2 éves telefononra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Méltó folytatást kapott az utóbbi idők legjobb ár/érték arányú Never Settle mobilja.
- Ukrajnai háború
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Félórányi bemutatót kapott a Blades of Fire
- Androidos fejegységek
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest