Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dajkopali

    addikt

    válasz McSpy #30 üzenetére

    de hogy az alapvéleménnyel való egyetértésemet is kifejezzem :)
    dolgoztam Angliában farmon, ahol pl. volt málna
    gyönyörű volt, hatalmas, gusztusos - de az égvilágon semmi íze nem volt
    persze hogy nem volt, egyrészt túlnemesített fajta volt, másrészt sem napsütésben, sem talajban, sem egyéb tényezőkben nem kapta meg azt, amit nálunk a kert hátsó részében megkapott az isteni málna

    "fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter

  • dajkopali

    addikt

    válasz McSpy #30 üzenetére

    az offnál is offabb :)
    a hazai gyümölcs és zöldség lehetséges magas minősége Kárpát-medence adottságai miatt egyrészt igaz (ez ügyben egy kertészmérnök barátom folytán eléggé képben vagyok), másrészt a valós állapotokat nézve ez ma már sajnos jórészt csak mítosz (ráadásul kádárista mítosz, mivel ennek sulykolása politika szándék nyomán indult el a hetvenes években)
    bizonyítja ezt számtalan élelmiszerteszt a közelmúltból - hogy csak a hírhedtté vált paprikatesztet mondjam, ahol a "híres magyar őrölt paprikák" többsége a "fogyasztásra nem alkalmas" kategóriába került
    az van, hogy az adottságaink megvannak hozzá, de a piacon jelen lévő termékek többsége egyszerűen szar - épp ma ment a közszolgálati(!) adón a Krónikában(!) egy tudósítás, ami arról számolt be, hogy az idei magyar eprek minősíthetetlenek

    "fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter

Új hozzászólás Aktív témák