- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g
csendes tag
Sziasztok!
Elkelne ismét egy kis segítség...
Le szeretném menteni a ROM-ot. A root-olás minden gond nélkül elsőre sikerült (SU települt + Root Check-kel is ellenőriztem), de a Defy 2ndInit-et nem tudom telepíteni. Adatkapcsolat Wi-Fi-n keresztül (tesztelve, böngészni tudok), Background data bekapcsolva. Indítás után a letöltési fázisból nem lép tovább. Többször vártam már 10-15 percet, de nem történt semmi. Türelmetlen voltam? Aki telepítette annak kb. hány percig töltött?
Már a root sikerességére gyanakodtam (nem volt None-ra állítva az USB kapcsolat először), ezért unroot-oltam, majd ismét root-oltam, de semmi előrelépés.
Jó lenne túljutni ezen az akadályon, mert mielőtt elkezdem erőteljesebben belakni a készüléket, szeretnék egy viszonylag steril ROM-mentést arra az esetre, ha becsap e mennykő...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest