Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
Nem olvastam vég a kommenteket, szóval lehet, hogy volt már.
A kép azt írja, hogy minden 5. leendő új szifon vásárló android júzer, ami nem ekvivalens azzal, hogy minden ötödik android júzer új szifont vásárol.
Ez elég nagy luft.
-
LW
őstag
Számomra az a meglepő, hogy senki sem foglalkozik azzal, hogy köszönőviszonyban sincs a forráscikk és az itt megjelent. (hacsak nem én tévedek)
-
LW
őstag
Közben gondolkoztam, hogyan tudnám szemléltetni a félreértést, ami jelen helyzetben van.
Ha valaki nem is tud angolul, csak bambán bámulva az ábrát is feltűnhet neki a malőr. Íme..
- A cikk azt állítja, hogy az összes ember, aki Androidot használ, annak 22%-a új szifont akar.
- Az ábrán sorban szerepelnek az adatok, azon emberek tábora, akik nem rendelkeznek okostelefonnal, 32%-al bírnak.
- Paraszt logic: Ha a cím szerint értelmezzük, akkor az összes ember, akinek nincs okostelefonja (annak 33%-a) is szifont akarnak, mert az android jel mellett lévő 22%-ot is így értelmeztük.
- Ha ezt a kettőt így értelmeztük, akkor a többit is így értelmezzük.
- Ez annyi ÚJ szifont jelent, hogy nagyon sok.
(közben a saját csapdámba futottam, szerkesztettem a sztorin)F*Ck LOGICFalse...Az ábra azon emberek eloszlását ábrázolja, akik új szifont szeretnének.
A helyes cím: Minden ötödik szifon vásárló androidos telefonról vált.
A rossz: Minden ötödik amerikai Android-felhasználó iPhone 5-re akar váltani.Van különbség, nem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Külpolitika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hálózati / IP kamera
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest