Új hozzászólás Aktív témák
-
akom
őstag
Más országokba úgy büntetnek, hogy a nyereség x % a !
Ha itt is ez lenne már nem ugrálnának..
-
gtasystem
őstag
ennek pont a tízszerese lenne az a büntetés, aminek már lenne valami értelme egy ekkora cégnél..
ez így csak közröhej.
jó hogy már nem egy ejnye-bejnyét kaptak meg sarokba állást..nameg a GVH létszámát sem ártana megduplázni mert tele van a magyar piac ilyen visszaélésekkel..
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
válasz
Komplikato #34 üzenetére
Az a baj, hogy a büntetést, végső soron az előfizetők fizetik meg.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Komplikato
veterán
A büntetést helyeslem. A mértéket meg keveslem.
Mondjuk nekem anno legalább negyed órába telt amíg kiderítettem, hogy igaziból mennyi is az a bizonyos előfizetési díj, de akkor is jogos, mert alapból látni kéne.
Viszont a Pannon/Telenor hasonló reklámja miért is nem került még büntetés hatálya alá? Ők 1 ponttal nagyobb apróbetüset tettek rá vagy mi?"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
geezer
aktív tag
Elférne kis országunkban még 2-3 nagyobb, de legalább közepes ISP, csináljanak árversenyt, öljék meg egymást.... mert amit a 3 nagy csinál, az tényleg lopás kategória.
A 60 milla meg tényleg humoros.
Főleg amikor ilyen csórikám mp3 feltöltő amerikai gyereket ennek a 20-szorosára büntetik, ami még nevetségesebb... -
joey04
titán
válasz
Brutális eb #30 üzenetére
mit nem értesz? alapvetően én sokkal inkorrektebb szolgáltatónak ismertem meg a vodát, mint a másik kettőt. hozzátéve, hogy persze egyik sem szent, sőt.
-
bigga
aktív tag
Szerintem a T-nél a nagy számok törvénye játszódik le: náluk van a legtöbb előfizető, aztán persze, hogy ott hallani a legtöbb panaszt. Ugyanez van a Digivel, a Samsung tévékkel, a Suzukikkal, és még sorolhatnám. Több ember teszteli, több ember csalódhat.
Ja, és nem a magentás cégnél dolgozom." You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
Brutális eb
addikt
Fentebb írt kommented és az arra való regálásom után ezt nem értem...
Semmi gond egyébként nem is akarom hallani a magyarázatot.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Oliverda
félisten
Én nem. Számít ez valamit? Nem. Esetleg csináljunk közvélemény kutatást és akkor talán kiderülne, hogy melyik a legkorrektebb a három szolgáltató közül. Az hogy 4-5 ember hirtelen beír valamit csak úgy az még nem mérvadó.
Amúgy én a T-re hallom a legtöbb panaszt minden fronton. Legyen az mobil, internet, vagy kábelTV szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
joey04
titán
válasz
Brutális eb #23 üzenetére
egyik sem angyal, csak különb. és ezt a bőrömön tapasztaltam, nem cikkekből.
[ Szerkesztve ]
-
bigga
aktív tag
Igazán lehet volna több is a büntetés - elvégre az átlag userek pénzével játszanak. Meg hát egy átlagembert mikor érdekel az apróbetű meg a többi marhaság - menjen oszt' kész.
Még szerencse, hogy nem sok előfizetőjük akadt." You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
Brutális eb
addikt
Én nem úgy tapasztalatam elég csak megnézni [ezt]
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Oliverda
félisten
Szvsz naiv az aki azt hiszi, hogy a másik két szolgáltató különb csak azért mert őt még nem szívatták meg.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Brutális eb
addikt
válasz
FoxiestFox #1 üzenetére
Én is becumiztam.
60 milla?
Még ez is megérte nekik röhögve.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
xKacsax
aktív tag
Nem csak a GVH-nál hanem más és más hivatalokban, mindenhol csak a *icsájukat meresztik az emberek. Aztán meg csodálkoznak hogy miért van az ország óriási nagy *zarban. Megérdemelték a büntetést, sőt hozzá csaphatnának még 1 nullát a dologhoz. Aztán hátha észhez térnének utána. Tolvaj Banda az összes
Verba volant, scripta manent.
-
rainmen
aktív tag
Alapvető dolog lenne ilyen esetekben, hogy a megkárosítottaknak visszafizetzni a jogtalanul leszámlázott összeget, persze a jegybanki alapkamattal megemelve. Plusz fizesse ki a büntetést. Ez sem biztos, hogy elrettentő lenne, mondván a határozat meghozataláig forgatja a pénzt és a nyereséget zsebrerakja, de legalább megéreznék. És itt is lehetne valamilyen komolyabb szankció a visszaesőknek.
[ Szerkesztve ]
-
vanhalen
senior tag
Alapvetően ettől még pont, hogy a leginkább érintett csoport (akiket átb*sztak és évekig szívnak) nem részesült semmiféle kompenzációban, vagy "rehabilitációban". Max az állam jutott egy kisebb, nevetségesen alacsony pénzösszeg birtokába. Asszem ez mindent elmond az intézkedésük "elrettentő" mivoltáról. Szerény véleményem szerint a GVH-nál is balf**ok ülnek és ezzel a véleményemmel asszem nem vagyok egyedül..
-
opr
nagyúr
60milla, Muhaha.
Megvágták őket kb. 3 vezérigazgatói szolgálati kocsi árával. Bele ne szakadjanak...
Ha rajtam múlt volna, akkor a büntetés a következő képlet alapján nézett volna ki:
Össz. reklámköltség, ami a csomaggal kapcsolats volt (igen, ha csak említve volt benne, akkor is) + összes bevétel, amit a csomag hozott (nem, kiadások stb nincs levonva) + minden előfizetőnek visszamenőleg ki kell fizetni azt, amire nem számított, tehát a 2000. ft-ot + a szolgáltatást a szerződésben vállalt hűség végéig a kedvezményes áron teljesíteni.
Asszem, hogy ez így, ebben a formában már elég korrekt lett volna a fogyasztókkal, és elég elrettentő erejű minden M.o-i cégnek, hogy ezentúl ilyen formájú büntetések lesznek, ezentúl ezt is számolják bele a dolgaikba..."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
bandras0226
aktív tag
Az a baj hogy az ilyen büntetéseknek semmi elrettentő hatása nincs,kb olyan mintha egy piti zsebtolvajt megvágnának 100Ft-ra. Másnap ugyanúgy lopni fog.
Az ilyen cégeket mint a Vodafone vagy a többszörös visszaeső ,,büntetett előéletű" Tesco
simán meg kellene vágni legalább 100milló eurónak megfelelő összegre."Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem is megérdemlik, de még többet is!
Már több mint egy éve megszabadultam tőlük, és vittem magammal pár embert isA szolgáltatása drága, de legalább szar.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
gabor85
őstag
kevés.fúj
-
ArchElf
addikt
Szerintem ezt a büntetést simán betervezték, mint "egyéb marketing jellegű kiadás"-t... Legfeljebb, csak a pontos összeg nem volt előre ismert.
(#4) nghost:
Hát igen - az volna a szép, ha köteleznék a szolgáltatót, hogy alkalmazza a "megtévesztésre alkalmas" árat a teljes hűségidő alatt, plusz fizesse ki a bírságot. Úgy már szankció lenne, nem csak egy kiskenőpénzkülönbevétel az államnak.AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Nagyon helyes,én többre büntetném öket,mivel a leginkorrektab szolgáltató Magyarországon
duree54
-
nghost
tag
szép bírság, csak kár, hogy semmit nem ér: akit behúztak a csőbe, azzal fizettetik ki a 2 éves hűségidő alatt.. ergó, közbenjártak, kvázi eredmény nélkül..
Script Kiddies Do What They Do Best: Infect Themselves / The only man who gets his work done by Friday is Robinson Crusoe..
-
8zabi
őstag
megérdemlik, mert csak
-
Depression
veterán
eleve hülyeségnek tartom azt, ha 2 éves hűségből az első 3 hónapra adnak kedvezményt. Az csak a reklám ára, hogy azt a kicsi összeget tudják felírni. méghozzá mindhárom szolgáltató.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Ja, mint anno a "korlátlan" mobilnet. Haha.
De beszoptam én is. Mikor még nem volt korlát...
Új hozzászólás Aktív témák
it A GVH szerint a tavaly bevezetett Internet Basic csomag hirdetései megtévesztőek voltak. Nem volt világos, hogy pontosan mennyi a havi díj.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest