Új hozzászólás Aktív témák
-
lgb
tag
Miert ne, pl belyeget gyujteni stb mi ertelme? A hobbyk celja az, hogy szorakoztatja az embereket, akiket erdekel, fuggetlenul attol, hogy milyen "valos" erteke van a dolognak a legtobb mas ember szamara. Amugy meg raferne a mai programozokra, ha C64-re is kodolnanak, megtanulnanak eroforrastakarekosan programozni, na ez pl lehetne egy ertelme ezekenek a dolgoknak
-
aktív tag
Nekem akkor ált el igazán a lélegzetem egy c64-estől, amikor 48 szinnel és digitális hangal néztünk meg rajta egy 5-6 perces Tom és Jerry részt.
Olyan technikai megoldásokkal csalogatták ki a gépből a több szint, hogy interlace felbontásban az ellekkező sor más szinű volt, és ahogyan vibrált, úgy jött ki a kívánt árnyalat.
Tény, hogy sok sok helyet foglal el egy ilyen videó, de egy PC memóriájából lett "kiDMAzva" soros (?) porton keresztül.
[OFF]
Tetszenek amikor ilyen erődemonstráció van. Az akkori gépekből (C= 64, Amiga) mindig valaki megpróbált többet kisajtolni. Manapság meg az van, hogy vegyél újabbat drágábbat, erősebbet, majd ez elboldogul az optimalizálatlan kóddal.A régi Amigám gyorsabban reagált a kattintásaimra, mint a mostan sok GHZ-es sokmagos gépem, pedig akkor a memória sebessége volt fele olyan gyors mint most a SATAs vinyómnak
[/OFF] -
Fáraó
őstag
A C64-es Le Mans prg-hez hasonlít ez a Net Racer. Mire nem elég még a 64k. Játékélményben még mindig erős gép!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Dr. Romano
veterán
C64! Nagyon szép emlékek fűznek ehhez a géphez és örülök hogy még ma is foglalkoznak vele az emberek
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
KrAt
veterán
Frankó Retro powwa
-
Taky
senior tag
Hmmm.... C64! Szép emlékek jutottak eszembe...
Ez hatalmas!
Szivesen csatlakoztam volna, még nekem is megvan a C64-em és működik is...Üdv!
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
^Clown
addikt
Királyság!
-
k.
őstag
tök jó kis fejlesztés.Tényleg vannak még kiaknázatlan lehetőségek.Csak nem értem hogy erre még mi értelme fejleszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest