- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lgb
tag
Miert ne, pl belyeget gyujteni stb mi ertelme? A hobbyk celja az, hogy szorakoztatja az embereket, akiket erdekel, fuggetlenul attol, hogy milyen "valos" erteke van a dolognak a legtobb mas ember szamara. Amugy meg raferne a mai programozokra, ha C64-re is kodolnanak, megtanulnanak eroforrastakarekosan programozni, na ez pl lehetne egy ertelme ezekenek a dolgoknak
-
aktív tag
Nekem akkor ált el igazán a lélegzetem egy c64-estől, amikor 48 szinnel és digitális hangal néztünk meg rajta egy 5-6 perces Tom és Jerry részt.
Olyan technikai megoldásokkal csalogatták ki a gépből a több szint, hogy interlace felbontásban az ellekkező sor más szinű volt, és ahogyan vibrált, úgy jött ki a kívánt árnyalat.
Tény, hogy sok sok helyet foglal el egy ilyen videó, de egy PC memóriájából lett "kiDMAzva" soros (?) porton keresztül.
[OFF]
Tetszenek amikor ilyen erődemonstráció van. Az akkori gépekből (C= 64, Amiga) mindig valaki megpróbált többet kisajtolni. Manapság meg az van, hogy vegyél újabbat drágábbat, erősebbet, majd ez elboldogul az optimalizálatlan kóddal.A régi Amigám gyorsabban reagált a kattintásaimra, mint a mostan sok GHZ-es sokmagos gépem, pedig akkor a memória sebessége volt fele olyan gyors mint most a SATAs vinyómnak
[/OFF] -
Fáraó
őstag
A C64-es Le Mans prg-hez hasonlít ez a Net Racer. Mire nem elég még a 64k. Játékélményben még mindig erős gép!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Dr. Romano
veterán
C64! Nagyon szép emlékek fűznek ehhez a géphez és örülök hogy még ma is foglalkoznak vele az emberek
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
KrAt
veterán
Frankó Retro powwa
-
Taky
senior tag
Hmmm.... C64! Szép emlékek jutottak eszembe...
Ez hatalmas!
Szivesen csatlakoztam volna, még nekem is megvan a C64-em és működik is...Üdv!
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
Királyság!
-
k.
őstag
tök jó kis fejlesztés.Tényleg vannak még kiaknázatlan lehetőségek.Csak nem értem hogy erre még mi értelme fejleszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- SkyShowtime
- Farming Simulator 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest