Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Ha ennyire kellenek az új kuncsaftok, akkor miért nem adják ugyanannyiért a szolgáltatást, mint amennyiért az Amazon adja?
essexboy
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom később még talán várható spanyol, francia és német terjeszkedés és ott megállnak. Ezekkel több országot lefednek és a spanyol kivételével gazdagabb országokat.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
addikt
Szerintem pedig a nyelvi korlátok az igazán meghatározóak, bár nem ismerem a netflix szolgáltatását, de feltételezem, hogy szinte az összes film amerikai (esetleg angol-szász) és angol nyelvű. Más nyelvterületeken vagy a piac lesz jóval kisebb, vagy jelentős beruházásra van szükség.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
anulu
félisten
pl Svédországban max feliratot tolnak a TV-ben a film alá, egyébként angolul adják.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
ddekany
veterán
Amúgy mi is jár havi 8-9 dollárért? Bármit nézhet illető a választékból akármennyit?
-
MacCaine
őstag
Európába. Magyarországra?
-
Tigerclaw
nagyúr
Persze én is így értettem. A lényeg a nyelv. Ugye Írország és Nagy Britannia easy target volt, de később logikusnak tűnik a német (Németország, Ausztria, Svájc miatt), a francia (Franciaország, Svájc, Kanada miatt) és esetleg a spanyol, mert abban talán volt gyakorlatuk az USA-ban a sok spanyolajkú bevándorló révén) Más nyelvek, országok szerintem hosszabb távon nem várhatóak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
anulu
félisten
nekem spec bőven elég lenne, ha levennék az IP szűrést a PS3-ról. köszönöm, kellemesen elvagyok az angollal is.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
legiaap
félisten
Azt tudja valaki, hogy mennyi filmet lehet online nézni netflixen?
UK-ban élek és bereggeltem. Most triálba nézegetek filmeket, de sehol sem találok olyan adatot, ami felfedné mennyi film nézhető.
Amúgy meg eddig bármit írtam be a keresőbe semmit sem talált meg azok közül...
Ennyire gyér lenne a kínálat?How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest