Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerecske
senior tag
Hello!
Úgy látom te otthon vagy PS3-ban.
Leszedtem az mkv2vob programot.
A kérdésem annyi lenne, hogy hogyan kell átkonvertálni egy *.mkv fájlt hogy a PS3 lejátssza?Miket kell beállítani benne?
Köszönöm előre is ha tudsz válaszolni.Üdv!
[ Szerkesztve ]
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
dezz
nagyúr
"a powerdvd h264 dekodere szabvány dshow filter, azzal teszteld le az MKV-idat, lesz ami nem fog menni (főleg régiek persze)"
Ismerem, egy darabig azt használtam (BSPlayer alatt), a hw-es gyorsítás támogatása miatt. (De jelenleg gyorsabb a procim, mint a videokártyám erre, így most CoreAVC.) Olyanra nem emlékszem, hogy mkv-s cucc ne ment volna, persze attól még akadhat ilyen. (Emlékeim szerint egy magas bitrátás módosítatlan BBC-valami stream-mentés viszont nem ment vele.)
"ez csak annyin mulik, melyiket törik meg előbb 'rendesen' és 'otthon' könnyen kivitelezhetően a realitás az, h a ps3-on JELENLEG nincs exploit, a 360on pedig (részben az MS lámasága miatt) továbbra is megy a kernel(fw)downgrade/exploit/stb Mediaplayer pedig egyiken sincs normalis vszeg az, h egyik sem x86 gép, eléggé meglassitotta a fejlesztést, nemtok más okot, h xboxon miért volt olyan 'gyorsan' XBMC"
Hát nem tudom, csak azt, hogy az Xbox360-nál még a fejlesztőknek sincs teljes körű, hw-szintű hozzáférésük sok dologhoz. PS3-nál meg legrosszabb esetben minden exploit nélkül mehet a dolog Linux alatt, Cell-optimizáltan. Ezen kívül mint írtam még x86 PC-n sincs Windowson kívül máshol hw-es h.264 dekódoás támogatás.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
"A CoreAVC viszi ezeket? Mert az eddig kb. mindent vitt nekem (kiv. néhány régi anyag, amiből már van jobb kiadás), szóval nem lehet sok ilyen."
coreavc nem számit, az megengedőbb és max képhibákat produkál
a powerdvd h264 dekodere szabvány dshow filter, azzal teszteld le az MKV-idat, lesz ami nem fog menni(főleg régiek persze)
"A Blu-ray szabvány legalábbis támogatja, bár talán vob file esetén nem támogatott.
Mindenesetre az AC3 a default a ripekben."vob esetén nem megy, ezt irták a hdb***en
""mindenesetre tulajok szerint a rendes filmlejátszás linux alol még halott ügy egyelőre (de ez x360on sincs máshogy )"
Utóbbin valószínű az is marad, előbbin meg idő kérdése."ez csak annyin mulik, melyiket törik meg előbb 'rendesen' és 'otthon' könnyen kivitelezhetően
a realitás az, h a ps3-on JELENLEG nincs exploit, a 360on pedig (részben az MS lámasága miatt) továbbra is megy a kernel(fw)downgrade/exploit/stb
Mediaplayer pedig egyiken sincs normalis
vszeg az, h egyik sem x86 gép, eléggé meglassitotta a fejlesztést, nemtok más okot, h xboxon miért volt olyan 'gyorsan' XBMC
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
dezz
nagyúr
"hol a lejátszo, ahol ez működik? van VLC egyéb mplayer, ami a linux alatt a jelenlegi FW2.20 alatt kées erre? nincs. ergo, ez elmélet egyelőre, nem pedig gyakorlatban használhato feature"
Idő kérdése... Már dolgoznak rajta a fiúk... [link]
"2.10 keresztbe tett, bár nincs erőm végigolvasni, h találtak-e másik 'lukat' "
Úgy tűnik, még nem, de nem tartják reménytelennek. Mindenesetre a videolejátszáshoz nem létszükséglet. Linux alatt mellesleg még PC-n sem megy, csak az mpeg2.
"a korábbi x264 verziok nem feleltek meg 100%-osan a h264-nek, igy esélyes, h semmit nem tud vele kezdeni a szabány h264re vágyó ps3. ugyan ezt átélheted windows alatt is a csak szabvány h264 streamekre készült dekoderekkel is ... (pl cybelink h264 dec)"
A CoreAVC viszi ezeket? Mert az eddig kb. mindent vitt nekem (kiv. néhány régi anyag, amiből már van jobb kiadás), szóval nem lehet sok ilyen.
"és a DTS hang továbbra is halott ügy"
A Blu-ray szabvány legalábbis támogatja, bár talán vob file esetén nem támogatott.
Mindenesetre az AC3 a default a ripekben."itt-ott forumozok, nagyrészt innen az info."
Csak nem a hwsw-re gondolsz esetleg?
"mindenesetre tulajok szerint a rendes filmlejátszás linux alol még halott ügy egyelőre (de ez x360on sincs máshogy )"
Utóbbin valószínű az is marad, előbbin meg idő kérdése.
-
arty
veterán
"Ez alapján szerintem elvinne egy 24 fps-es, nem túl magas bitrátás h.264-et is 1-1 SPE. "
hol a lejátszo, ahol ez működik? van VLC egyéb mplayer, ami a linux alatt a jelenlegi FW2.20 alatt kées erre? nincs. ergo, ez elmélet egyelőre, nem pedig gyakorlatban használhato feature
"Bár mostanában nem követtem az RSX elérésére vonatkozó projectet (már ki tudtak tenni textrúrázott poligonokat), amíg követtem, az újabb FW verziók nem tettek keresztbe."
http://forums.ps2dev.org/viewtopic.php?t=8364&postdays=0&postorder=asc&start=420&sid=a6ca04df771350e25828c2160759e51f
2.10 keresztbe tett, bár nincs erőm végigolvasni, h találtak-e másik 'lukat'
"Te miről beszélsz? x264 = h.264. Az x264 egy opensource h.264 szabványú enkóder."
a korábbi x264 verziok nem feleltek meg 100%-osan a h264-nek, igy esélyes, h semmit nem tud vele kezdeni a szabány h264re vágyó ps3. ugyan ezt átélheted windows alatt is a csak szabvány h264 streamekre készült dekoderekkel is ... (pl cybelink h264 dec)
és a DTS hang továbbra is halott ügy
"jatekaim.hu ... De mondom, idő kérdése. Xbox360-ra akár 1 évvel idősebbek lehetnek játékok."
egen, elirtam
nézz egy mindkét platformra megjelent army of two-t mondjuk ... majd nézd meg ezt 1-2 honap mulva. ez persze változhat, ha a ps3 jobban elterjed, de egyelőre olcsobb a 360as kinálat! (de eleve pl a dmc4 drágább volt ps3-ra mint 360ra a boltban, megjelenéskor! ez eleve a drágább ps3 használt árat is eredményezi/heti ...)
"Szerintem éppen a rezgetés gagyi dolog, persze sokan másképp gondolják.
Csak annyira kényelmetlen, mint a régi, ami sokak szerint (több konzol tulajai) a legjobb kontroller. Talán rosszul fogod."nekem rezgés alap és igencsak ad a hangulathoz, de elismerem, h van akinek ez nem előny. számomra a ps3 stilusu gamepadok (van hasonlo otthon pchez) halálosak, az xbox1 kontrollerén a feljebb levő analog megváltás volt (nagy a kezem viszonylag).
a d-padot ugysem használom kb. soha, igy a bal hüvelykujjam legalább kényelmesen elnyugszik fentebb ..."Abban ugyebár nincs vinyó, pedig pár játéknak az alapkövetelmény. HDMI sincs rajta, ha jól tudom."
nem alapkövetelmény, néha 1-2 fontos vagy nem fontos extra nem elérhető, de még ez is csak ritkán jellemző, ált minden ua. mint winyoval. emellett egy használt winyo ph! már 10k körül vihető ... ha valaki nbagyon akarja ;) HDMI is van.
"Nem a FUD-kampányokból kellene kiindulni..."
itt-ott forumozok, nagyrészt innen az info. nincs ps3-am, akkor lehetne komolyabb tapasztalatom... mindenesetre tulajok szerint a rendes filmlejátszás linux alol még halott ügy egyelőre
(de ez x360on sincs máshogy
)
Én mindenesetre szurkolok, h törjék meg a gépet, egy XBMC szintű megoldás isten lenne végre ezen uj hardvereken - és szoszo, a ps3 alkalmasabb lehetNE a feladatra.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
dezz
nagyúr
"ez pusztán 'elmélet'. hol a szoftver ami bizonyitja?"
Itt van pl. ez: 6db SPE 48 SD mpeg2 stream-et dekódol real-time, 1db scale-ezi és összeeffektezi őket. Ez 8 SD stream/SPE. Ha 6x-os pixelszámmal számolunk (4:3-as SD tartalomnál csak ~5x), az 1.33 1080p-s stream (ugyanolyan fps-en). Illetve valószínűleg több, mert nem 6x-os a bitráta. És igen, az IBM tesztjében 77 fps-sel viszi az 1080p-s, 18 Mbps-es mpeg2 stream-et 1-1 SPE. A Toshiba is nyilván ezt használta.
Ez alapján szerintem elvinne egy 24 fps-es, nem túl magas bitrátás h.264-et is 1-1 SPE. (Főleg hogy a fentinél valószínű nem hoztak ki mindent az optimizálásból, amit csak lehet, h.264-re viszont vannak már jó példák.) De még ha 2db SPE kell hozzá, az sem katasztrófa.
"Linux alatt meg sem lehet mozdulni a korlátok miatt... és ha meg is oldodik vmi, jön az uj FW, és hello exploit"
No ez az elmélet.
Bár mostanában nem követtem az RSX elérésére vonatkozó projectet (már ki tudtak tenni textrúrázott poligonokat), amíg követtem, az újabb FW verziók nem tettek keresztbe.
"macera, pár dologra oda kell figyelni, bőven nem 5 perc."
Hanem mennyi, 6?
Nincs konverzió, csak szimpla másolás.
"ráadásul legtöbb jo mkv dts hangot hordoz ill. a korábbiak nem is kompatibilis x264eket tartalmaznak ..."
Te miről beszélsz? x264 = h.264. Az x264 egy opensource h.264 szabványú enkóder.
"Kevesebb embernek van ps3, kisebb a választék, kisebb a konkurencia, ezért a használtak jopár ezressel többe kerülnek. Persze cimektől is függ. Jatekok.hu !"
jatekaim.hu ... De mondom, idő kérdése. Xbox360-ra akár 1 évvel idősebbek lehetnek játékok.
"Nem rezeg + borzalom kényelmetlen, h a bal-analog alul van, silány ravaszok ..."
Szerintem éppen a rezgetés gagyi dolog, persze sokan másképp gondolják.
Csak annyira kényelmetlen, mint a régi, ami sokak szerint (több konzol tulajai) a legjobb kontroller. Talán rosszul fogod."miért ne? ha játszani akarok akkor választhatok egy 50ezres xbox és egy 90ezres ps3 közt... ezek elsősorban továbbra is játékkonzolok."
Abban ugyebár nincs vinyó, pedig pár játéknak az alapkövetelmény. HDMI sincs rajta, ha jól tudom.
"Sony utálatot meg tudom erősiteni, létezik nálam. A ps3 csak idegesit, h mi lehetne/lehetett volna, ha .... de ugyanugy elhibázott gép, mint a riválisé csak más okok miatt"
Nem a FUD-kampányokból kellene kiindulni...
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
"A Cell proci - egy hw-esen letiltott, és egy FW által használt magot leszámítva - szabadon használható... 1-1 SPE egymagában elbír egy 1080p h.264-gyel..."
ez pusztán 'elmélet'. hol a szoftver ami bizonyitja?
Linux alatt meg sem lehet mozdulni a korlátok miatt... és ha meg is oldodik vmi, jön az uj FW, és hello exploit"Az mkv-ban lévő HD-s h.264 (v. x.264, mindegy) 5 perc alatt átpakolható vob-ba, és máris szépen játsza lefelé a PS3: mkv2vob"
macera, pár dologra oda kell figyelni, bőven nem 5 perc. ráadásul legtöbb jo mkv dts hangot hordoz ill. a korábbiak nem is kompatibilis x264eket tartalmaznak ...
""Játékra alkalmas lenne a ps3, de a használt játékok drágábbak hozzá"
Már ahol, és inkább csak azért, mert újabbak."Kevesebb embernek van ps3, kisebb a választék, kisebb a konkurencia, ezért a használtak jopár ezressel többe kerülnek. Persze cimektől is függ. Jatekok.hu !
""a kontroller gány"
LOL."Nem rezeg + borzalom kényelmetlen, h a bal-analog alul van, silány ravaszok ...
""és az egész gép majd kétszer annyiba kerül, mint egy xbox360 (50k saturnban)."
Talán ne a legócskábbhoz hasonlítsd."miért ne? ha játszani akarok akkor választhatok egy 50ezres xbox és egy 90ezres ps3 közt... ezek elsősorban továbbra is játékkonzolok.
""PS3 max annak jó, aki azért a néhány exkluziv játék-cimért veszi CSAK ÉS KIZÁROLAG... hiszen ezesetben kikerülhetetlen Minden más esetre számtalan jobb alternativa van a SONY gépénél."
Butaság. Ezt a szemellenzős Sony v. PS3 utálatot talán mellőzni lehetne. "Sony utálatot meg tudom erősiteni, létezik nálam. A ps3 csak idegesit, h mi lehetne/lehetett volna, ha .... de ugyanugy elhibázott gép, mint a riválisé csak más okok miatt
[ Szerkesztve ]
-
dezz
nagyúr
válasz
#95561216 #60 üzenetére
Ahh, szal mindezt egyszerre.
Egy ismerősömnél elég szépen megy az mplayer a G3@1.x GHz-es Mac-jén... Azt nem tudom, mekkora felbontású anyaggal, de mintha 720p-t mondott volna.
Ha mégsem, szerintem nem fog túl sok időbe tellni, míg kihoz valaki egy SPE-s dekódert.
A demoscene már kezd rákapni a PS3-ra: [link] -
dezz
nagyúr
"És még nagyon sok minden nem fog menni, ezen a Linux SEM segit, lévén a kedves SONY ugy lekorlátozta a gépet, hogy a linuxos programok lassuak, videolejátszásra gyak alkalmatlan az a linux ... (olvass utána: google: VLC linux ps3 )"
A Cell proci - egy hw-esen letiltott, és egy FW által használt magot leszámítva - szabadon használható... 1-1 SPE egymagában elbír egy 1080p h.264-gyel...
Az mkv-ban lévő HD-s h.264 (v. x.264, mindegy) 5 perc alatt átpakolható vob-ba, és máris szépen játsza lefelé a PS3: mkv2vob
"Játékra alkalmas lenne a ps3, de a hazsnált játékok drágábbak hozzá"
Már ahol, és inkább csak azért, mert újabbak.
"a kontroller gány"
LOL.
"és az egész gép majd kétszer annyiba kerül, mint egy xbox360 (50k saturnban)."
Talán ne a legócskábbhoz hasonlítsd.
"PS3 max annak jó, aki azért a néhány exkluziv játék-cimért veszi CSAK ÉS KIZÁROLAG... hiszen ezesetben kikerülhetetlen Minden más esetre számtalan jobb alternativa van a SONY gépénél."
Butaság. Ezt a szemellenzős Sony v. PS3 utálatot talán mellőzni lehetne.
-
arty
veterán
zsiba: kérdés, h ez egy mezei AVI konténerben levő divx/xvid kodolásu filmre igaz-e, ill. mi az h 'felirat' szerintük ... valami saját divx szabvány vagy a számunkra előnyösebb SUB/SRT
flimo: azon, h az RSX semilyen szinten nem elérhető linux alol, nem segit a player
ha találnak valami megoldást, (feltörik a ps3-at) akkor ok, de eddig hihető sikersztorit minőségi lejátszásrol nem olvastam
a box maga nem zajos, de a dvd ugye elég gyorsan pörög benne, 12X sebességgel, na annak van hangja
usb csatolással bármilyen eszközt lát - usb winyot is - de vagy fat32 fájlrendszer vagy HFS+ (macosx) kell rá, ez utobbi kevésbé elavult és mennek a nagyobb fájlok is, de feliratot nem lát a box sem
házimozicuccnak jelenleg egy HTPC is éppcsak megfelel, a konzolok alkalmatlanok kényelmesen mozizni a sok kötöttség miatt
összességében a ps3 azért jobban áll[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
-
arty
veterán
Te valamit baromira félreértettél. Az uj frissités a BluRay lejátszásban hoz főleg ujdonságot, a divx kezelés SEMMIT nem javul, legalábbis meg sem emlitik.
Felirat eddig sem ment, mostantol sem fog a ps3-on DIVX mellett. És még nagyon sok minden nem fog menni, ezen a Linux SEM segit, lévén a kedves SONY ugy lekorlátozta a gépet, hogy a linuxos programok lassuak, videolejátszásra gyak alkalmatlan az a linux ... (olvass utána: google: VLC linux ps3 )
Játékra alkalmas lenne a ps3, de a hazsnált játékok drágábbak hozzá, a multiplatform cimek rondábbak/lassabbak/stb, a kontroller gány és az egész gép majd kétszer annyiba kerül, mint egy xbox360 (50k saturnban).
PS3 max annak jó, aki azért a néhány exkluziv játék-cimért veszi CSAK ÉS KIZÁROLAG... hiszen ezesetben kikerülhetetlen
Minden más esetre számtalan jobb alternativa van a SONY gépénél.
-
Integra
titán
remélem mától ezzel a mondattal is hirdetik magukat....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Zsiba
senior tag
Speciel engem is érdekelne, hogy miként kezel feliratokat. Van néhány divx-es lemezem (3.1-től máig), többségük feliratos, de egyiken sem sikerült előcsalogatni... többségük ráadásul olyan, hogy ott van a film fájl mellett, ugyanolyan néven, mint a film.
''One Ring to rule them all...''
-
Ste
addikt
ügyesen kitalálta a sony
Br mellé csak Ps3-at szabad venni
statisztikában meg majd dicsekednek, hogy ez a legkelendőbb konzol (holott sokan a filmnézés miatt veszik meg) -
Lacix29
őstag
válasz
Cathfaern #35 üzenetére
A beégetett feliratok kezeléséhez nem kell semmi extra, ami képes divx-et lejátszani, az viszi azokat is, eddig is ment ps3-on úgy.
Én nem olyan feliratra gondoltam, amit bekódolnak a filmbe (azután anélkül sem lehet nézni), hanem ami a film mellett van az avi-ban (divx6 újítás azt hiszem), akár több nyelvi felirat szöveges formátumban. Ez eddig nem ment a PS3-on, a 2.20-es firmwarrel ez már fog működni.
-
LonGleY
veterán
Persze, ha a nagy PC-s neveket konzol szintre redukálják (és sajnos így b@ák el a legtöbb normálisnak induló PC-s játékot is), akkor nyilván sokan veszik. Míg PC-n inkább jellemző, hogy letöltik. Egyértelmű, hogy azt mutatják a statisztikák, hogy többen COD-oznak pl. konzolon, miközben ez egy fals, többértelmű információ. Nekem pl. gusztusom sem lenne hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
Ha még kicsit csökkenne is az ára, az lenne a kánaán.
rip and tear, until it is done
-
Cathfaern
nagyúr
Természetesen mennek utána is, érdekes is lenne ha nem
Amúgy létezik olyan kiegészítő, amivel bármilyen játékhoz lehet egeret és billt használni.Lacix29:
A beégetett feliratok kezeléséhez nem kell semmi extra, ami képes divx-et lejátszani, az viszi azokat is, eddig is ment ps3-on úgy. -
Renwick
őstag
Én eddig kettőtől rendeltem, mindkettő bevált:
GAME stores group -- nagy választék, nagy raktárkészlet, picit nagyobb postaköltség (ezer-párszáz forint), alkalmanként fórumokról levadászható, 3-5 GBP értékű e-kuponok (kódok).
Sendit.com -- talán kicsit kisebb választék/raktárkészlet (de a fontosabb címek itt is megvannak mind), átszámítva durván 800 forint postaköltség egy lemezre (!), nincs kuponkód, de olykor enélkül is kifejezetten barátságosak az árak.
Tapasztalataim szerint utóbbitól inkább filmet érdemes rendelni, előbbitől pedig inkább játékokat.
üdv
R.
[ Szerkesztve ]
I see you blaming each other -- And I love you still
-
Renwick
őstag
válasz
#95561216 #29 üzenetére
Britektől/írektől kell rendelni, esetleg a németektől. Minimális postaköltség (tiszta vicc, de nekem Belfastból olcsóbban hozza a posta a cuccot, mint helyből, Budapestről), nincs semmiféle vámeljárás (EU, ugye), garantált a kompatibilitás stb...
Szerk.: játékoknál így a hazai árakhoz képest durván négy-ötezer forintot lehet fogni (per darab), de Blu-ray filmeknél sem ritka a két-háromezer forintos diffi...
üdv
R.
[ Szerkesztve ]
I see you blaming each other -- And I love you still
-
válasz
ProEvoFan #28 üzenetére
Lehetni lehet, nem mondtam hogy nem, de sztem nem erre találták ki. Számomra pont a sebesség és a gyors reflex a lényeg egy FPS játékban.
Cod4 is eléggé arcade-osra sikeredett (a fegyverek visszarángása töredéke az eredeti COD1-hez képest, találatjelző, regenerálodó élet,granyójelző...) Ezek miatt nemcsodálom hogy konzolosoknak is bejön. -
törölt tag
Én is kacérkodok a konzolra váltással, de ez nekem új, hogy eddig divx-et nem tudta felirattal. Bár a ps3-ra pakolt linuxnak nem lehet gond, ez nagy plusszpont xbox-al szemben.
Lehet hülye kérdés, de ha amazonról rendelek játékot (dollár miatt is brutál jó árak vannak), az ugye menni fog a magyar ugaron eladott géppel? Xbox és ps3 esetén is érdekel.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #27 üzenetére
jah persze, multi FPSt nem játszani konzolon...ez hülyeség
többen játszák konzolon a COD4et, mint PCn...meg azért adtak el a Halo3ból valami hárommillio valamennyit 2hónap alatt, mert xar játszani joyal FPSt...
amugy meg csak hozzászokás kérdése, én joyal és egérrel is tudok játszani
amugy tényleg hülyeség PCs gémert összeereszteni a konzolos gémerrel mert PCs xarrá öli bármelyik FPS gamében a konzolost, mert a PCs FPSek egérre vannak optimalizálva, a konzolos meg joyra és mint tudjuk az egérrel gyorsabb irányitani a játékot, de ez nem jelenti azt, hogy joyal nem lehet FPSt játszani
nagyon is lehet!!!nézzétek meg az X360as FPS döppinget, rengeteg FPS játék van rá!!! -
Megnéznék egy Konzol vs Pc-t Cod4 multiban, valahogy összehozni a két verziót.
Nem kétséges hogy mi lenne az eredmény. A konzolt nem FPS-re találták ki, azzal a bizbasszal nem lenne időd forgatni a katonád fejét pontosan ha esetleg hátulról lő valaki. Cod4 meg eléggé gyors játék egy olyan kontrollerhez. Az egér nagyon jó ötlet de sztem a játéknak is támogatni kell.
Pont ez tart vissza engem is a konzoltól. Játszottam már pár játékkal konzolon, még a Ps1 N64 időkben. C&C-ben kegyetlen zavaró volt a lassú kijelölés, James Bond Goldeneye jó volt de csak az autoaim miatt. Ma már ezt csalásnak veszik. Teljesen más játszani konzolon azzal az izéval, jobban oda kell figyelni az irányításra. Szvsz muti fps-t ne akarj jásztani konzolon.
-
soulcube
aktív tag
Ha minden igaz feltörték a Blu-rayt ! [link]
-
nLali
őstag
válasz
doktordrog #20 üzenetére
"Linuxot felrakod rá, attól a gamek mennek még?"
Passz..Amig nem tudom biztosra,hogy használhatok egeret és bill-t FPS gamékba,addig meg se veszem a gépet.Bérelhető reklámfelület
-
Rigel77
tag
Ps3ra lehet bill , egeret kötni , bár csak a UT3 használja ki rendesen . Meg netezni lehet vele .
Egyébként ez tényleg jó hír .Ps3 Ps4 id: Wiri80. Samsung S10+
-
nLali
őstag
-
nLali
őstag
válasz
MobilosFeca #9 üzenetére
Kössz!! Akkor még fontolgatom,hogy gépfejlesztés,vagy PS3
Bérelhető reklámfelület
-
Lacix29
őstag
válasz
MobilosFeca #2 üzenetére
Lehet hogy csak a beágyazott feliratokat képes kezelni divx-ben.
Van erre egy egyszerű program, ami beleépíti az avi-ba a feiratot is.
De azért jó lenne ha menne a mellérakott sub, srt, ... feliratfájlokkal is. -
BITBOYS
addikt
válasz
doktordrog #5 üzenetére
Bele a közepébe
-
anjani182
őstag
válasz
Sandormaster #6 üzenetére
Hát én ezen nem lepődnék meg, ezért is vettem PS3-at, aki előrelátó az azt vett!
Most abba ne menjünk bele, hogy mennyi egy játék, mert ez nem ide tartozik, sem a warez!
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Sandormaster
aktív tag
LOL, hihetetlen de még annó mikor kijött a box, temették a sonyt, most meg egyre jobban kiderül hogy lassú víz partot most!
-
doktordrog
aktív tag
És a másolt lemezek lejátszását, mikor fogja támogatni?
-
nLali
őstag
Kicsit OFF,de látom van PS3 tulaj. PS3 ra van CoD4..Lehet multizni PC-s példányokkal?
Bérelhető reklámfelület
-
MobilosFeca
tag
Valaki el tudná mondani, hogy milyen feliratot képes kezelni? Eddig a DB-s anime release-eket nem tudta lejátszani, vagyis... letudta, de csak az első pár másodpercet, mostmár végre rendesen megy... már csak az srt feliratot kéne kezelnie, és nem is kéne a notebook-ot bekapcsolni, ha nézni szeretnék valami animé-t.... csakhát a felirat nem műxik :S PLZ help!
[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
Csupa jó hírek
Forever and ever, let's make this last forever.
Új hozzászólás Aktív témák
it Megjelent a PlayStation 3 új rendszerfrissítése, mellyel a konzol az első BD-LIVE-kompatibilis készülék a piacon.
- Fujifilm X
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óra topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest