Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hatalmas gratula a díjazottnak, szerintem a szakmában mindenkinek ez az álma!
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
törölt tag
Nem is tudtam hogy a hackereket is dijazzák.
Még nem láttam a klippet,de jó lett.Nem csodálom hogy szivatják a sony-t,bár sok idő kellett a feltöréshez.
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
My little Pwnie, nagggyon komoly
Az elismeréshez grat, bárkinek is megy
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
hohoo
senior tag
nem akarja valaki beírni hogy "jaaj szemét hacker embéleteket sodor ezzel veszélybe, ami titok az nem véletlenül titok"?
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
domi007
őstag
Nem akarja valaki talán megtudni, mire is jó a PAX, és megérteni, hogy a srác a védelem oldalán áll, és emiatt még csak nem is hackelt meg semmit?
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
wiggen123
senior tag
válasz RepeatSector #7 üzenetére
Még akik ide járnak PH-ra, azoknak is nagy részének kínai amiről a cikkben szó volt, nem lesz itt semmi
Én is gratulálok a díjazottnak!
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
FTeR
addikt
"Egy olyan környezetben, ahol a Microsoft 200 ezer dollárt fizet a támadások hatását mérséklő módszerekért, hogy aztán kisajátítsa és szabadalmaztassa azokat, ő mindig szabadon megosztotta ötleteit – erre intellektuális nyitottsága"
VS. (a szövegben linkelt cikk)
"A versenykiírás szerint a díjazott eljárások jogai a pályázónál maradnak, de a Microsoft ingyenes licencet kap azok felhasználására."
-
senior tag
Gratulalok neki, ezt a magyar hozzaallast szeretem, mikor valaki nem csak szajkaratezik, hanem tesz is valamit, hozzaad az emberiseg tudasahoz.
essexboy
Új hozzászólás Aktív témák
- Rode Wireless Go 2 kit
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest