- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videó stream letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Crypto Trade
- Proxmox VE
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Legközelebb a jogászok és a legfőbb ügyész lesz automatizálva! A nagy testvér mindent is figyelne.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Tovább is lehetne lépni. Jöhet a Judge Dredd Android, és igazságszolgáltatásra sem lesz szükség.
Amúgy nem csak magyar jelenség. Néhány éve egy német nyugger politikus nyilatkozott elbűvölten Kína újszerű hozzáállásáról a polgárok ügyében. Azóta elzavarták az ablaktól. Még a párttársai is besokalltak a nyilatkozatától.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
biscuit
aktív tag
válasz Hieronymus #4 üzenetére
Ezután pedig jöhet a "gondolatrendőrség", mint a Különvéleményben... DNS alapján beazonosítanak, megnézik vannak-e hajlamaid kihágásokra, stb. aztán már visznek is... szép új világ!!!
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
azbest
félisten
Oké, de hogyan fog működni a megvesztegetés? A rendszergazdát vagy a gépet kell megkenni és mivel?
-
félisten
1984
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
bolvar
senior tag
Sajnos itt nem írtak róla de mi digitalizáltuk a magyar bíróság/börtön/rendőrséget, egy igen komoly rendszerrel
A rendszergizdák nem megkenhetőek Ellenben szerintem az utóbbi évek legértelmesebben elköltött kormányzati pénze volt, ami tényleg könnyít a dolgokon.A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
Victorio
aktív tag
A vége olyan lesz mint a Különvéleményben. Az MI megjósolja, hogy bűnt fogsz elkövetni még mielőtt megtörténik, és már indul is érted Dredd bíró, hogy kiiktasson.
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest