Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
-
ElEvEn11
senior tag
Hidd el, azt is sajnálom, ha így jött le. Azonban az is igaz, hogy a végtelen összeesküvés-elméletekben hinni bizony már a butaság kategóriába esik nálam. Az utóbbi években a PH-n is elhatalmasodott az őrület. Nem kell, hogy egyetértsenek velem, de vakon hinni valamiben, amire az égegyadta világon nincs bizonyíték és téríteni mindenkit, hogy már pedig az úgy van. Hát... Anno valahogy 2004 környékén, amikor még csak olvastam és nem posztoltam, sokkal nyugodtabb, barátságosabb és elfogadóbb volt a légkör itt, mint most. Én ezt érzem és hiányolok is néhány régebbi arcot, akik nyugodtan, higgadtan tudtak véleményt formálni és még hitelesnek is tűntek bizonyos témákban. Ilyen egyre kevesebb van és a csípőből Kína és Oroszország imádat is fura, mert csak kb az utóbbi 10 évben lett egyre népszerűbb nézet. Nem kell az USA-t sem szeretni, nem erről beszélek. Csak feltűnő, hogy elnyomó hatalmakért mennyire odavannak emberek. Az sem fér be nekem és bizony lehet, ez is kiváltja, hogy úgy reagálok, ahogy. Az eredeti hozzászólásom is ebből fakadt.
Na most lehet szétcincálni, mert elég érzékeny személyiség is vagyok hozzá – tehát jó érzés névtelenül, arctalanul belém rúgni bárkinek is – és elég sokat is írtam ahhoz, hogy bele lehessen kötni valamiben, ami tutira nem felel meg valakinek és kiderül, hogy egy szemét paraszt vagyok, mert nem úgy gondolom...Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
arnyekxxx
veterán
"Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység".
-
ElEvEn11
senior tag
Az a hozzászólás (#22) őszinte rácsodálkozás volt, mert tényleg erősnek érzem a különbséget.
Igazán sajnálom, hogy én ilyen ember vagyok. Nem vagyok az a fajta, aki a másik ellenkező véleménye miatt annak vérét akarja. De, ha te éppen az ellenkezőjétől vagy boldog, akkor hajrá. BTW az én személyiségemnek mennyi köze is van az eredeti témához?[ Szerkesztve ]
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
ElEvEn11
senior tag
Nem akarok hosszas fejtegetésbe menni. Annyi szent, hogy nem hajlok sem az oroszok, sem a kínaiak felé, mint kormány, mint állam, mint politika szintjén sem. Pláne, hogy még 2019-ben saját szememmel láttam, hogy milyen Kína belülről. Kösz, abból nem kérnék sehol máshol a világon (értelemszerűen a politikai berendezkedésre gondolok most csak). Abszolút Európai gondolkodású vagyok. Ezt az elvet támogatom. Nemzetállamok szoros és együttműködő közössége. Ebből a szemszögből, pedig az USA-t inkább látnám szövetségesként, semmint akármilyen negatív megvilágításban. Ez még akkor is így van, ha az USA-nak sem patyolat a politikája. Nagyon nem. Ahogy máshol is írtam; a kisebbik rosszat érdemes választani és a világpolitikában, világgazdaságban is érdemes szövetségeseket keresni. Nem, mint ország, hanem mint kontinens, nemzetállamok szövetsége. Mert így nagyobb erővel lehet fellépni és érdekeket érvényesíteni. Ahogy látom, itt sokan odavannak Kínáért, meg az oroszokért és pláne csak és kizárólag negatívan látják azt a koncepciót, hogy Kína hatalmi törekvéseit meg kellene fékezni. Legalábbis, ami a katonai, geopolitikai vonalata és Tajvan-t illeti. Ha Kína megszerzi Tajvan-t, annak sokkal negatívabb következményei lennének a pénztárcájára az itt megszólalóknak, mint a mostani szankciók. Márpedig amikor ott voltam, akkor kb minden nap a számba rágták, hogy eszembe se jusson, hogy Tajvan nem a kontinentális Kína része!
Az oroszok kábé ugyanez, csak jóval kisebb potenciállal, mint Kína, viszont túl közel Európához. A kiberaktivitásuk pedig simán háborús szintű, már évek óta. Nem értem ezen mit nem lehet látni és miért inkább az USA-t szapulják sokan a lépéseiért. Ez a legrövidebb leírás kb. Sorry![ Szerkesztve ]
-
ElEvEn11
senior tag
Az, hogy ilyen óvodás szinten vitatkoztok arról, hogy melyik elnök a jobb, az eleve gáz. Erre utaltam volna. Az én szintem nem ez szerintem, de ha te így látod, én el tudom fogadni. Biztosan azért, mert elég ostoba vagyok ehhez.
Én nem személyeskedni akartam, hanem felhívni a figyelmeteket rá, hogy alapvetően nem érvelés az, hogy az egyik jobb, a másik meg nem és fordítva.
A rajongás kifejezést meg azért használtam, mert úgy látom, hogy ma egyre inkább ez a jellemzője egy-egy politikus pártolásának. Ész nélkül, kérdés nélkül elfogadjuk és bálványozzuuk minden döntését. Akárcsak Trump esetében vagy még sorolhatnám. Ma ez a jellemző. Ha te nem rajongsz egy politikusért sem, akkor én ennek örülök, mert nem álltál be egy elég hosszú sorba, ami ma trendinek látszik.
Azt hiszem be is állítottuk azt a szintet akkor, ami az enyém.Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
ElEvEn11
senior tag
"Az én apukámnak, meg piros 120-as Skodája van be-be-beee."
Kb ilyen szinten toljátok. Egyik sem szent. Imádni, bálványozni vagy rajongani érte, meg pláne nem kellene és mégis sokan ezt csinálják. Ti is? Hajrá, tovább.
-
g0dl
addikt
Legalább fel tudott menni, nem úgy mint Biden.
-
ElEvEn11
senior tag
Érdekes mennyire másként gondolkodom, hogy nem vagyok az otthoni propagandával mérgezve.
-
doooo
veterán
Látszik, hogy fogalmad sincs a dolog valódi súlyáról, arról, hogy kiket érintett, vagy akár a támadás körülményeiről. Attól, hogy állandóan nyomatod az autokrata-fétisedet (mert szegény KKP elvesztette a Huaweit), még nem lesz átírva a történelem, vagy a tények (amik még véletlenül sem ebből az egy jelszóból állnak, amit jóval korábban fedeztek fel és javítottak ki, és ami nem volt alkalmas arra a támadás-sorozatra, amit végül elkövettek (KORÁNTSEM CSAK AMERIKA ELLEN)).
-
őstag
Ez itt a lényeg: "illetve leginkább a SolarWinds kémkedési akciókért".
Ez az ügy már a kirobbanása óta úgy bűzlik, mint a csatatéren oszladozó lótetem.
A solarwinds balhé kezdetétől ordít, hogy ez nem véletlenül történt. Ugye senki nem felejtette el, hogy ezt a stratégiailag qrvafontos céget a "solarwinds123" jelszó "védte" az ellenséges kibertámadásoktól.... Ennek a fantasztikus 1,5 bites látszatvédelemnek egyetlen célja volt, ez egy csali arra, hogy valamelyik kiberellenséget (Kína/Ruszkik/Északkórea/ Irán) belerángassa egy ilyen "na ezért kapsz a pofádra" helyzetbe, amit aztán rázhatnak az amcsik mint a véres kardot, hogy hát minket megkibertámadtak. Mert Usa oldalról már túl sok kémkedéses vád hangzott el, de a bizonyíték valahogy mindig elmaradt. Hát most csináltak egy csalit, a ruszkik belesétáltak, van LÁTVÁNYOS bizonyíték, indulhat a megtorlás, mert már mindenki láthassa, itt támad az ellenség kérem.[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Micsoda bolsevik reneszánsz. Elcsalnak egy választást aztán harmadik felet vádolnak beavatkozással.
Egyébként pedig ez nem gond, mert az amerikaiak a demokrácia ügyeiben tévedhetetlenek, (kb mint Ferenc pápa a hit dolgában) és az amerikaiak amúgy is jó fiúk, szeretetszolgálat, liberálisok alatt pedig az Exchange szerverekre is csak azért törnek be, hogy befoltozzák őket...
Hogy a témához is szóljak, ezt a szerencsétlent Harris elnök mikor dobja már le egy kamerázatlan lépcső tetejéről?
Joe Biden trips three times while boarding Air Force One - YouTube[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
bambano
titán
válasz kriszpontaz #3 üzenetére
Hair Force One
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
D.Va
senior tag
Azt nem lehetne hogy az egyre sűrűbben előforduló politikai cikkeket (amik ráadásul az IT CAFE-n amúgy is kint vannak) ne toljátok a pofánkba a prohardver címoldalán is?
Értem hogy erre ugranak az olvasók meg a kommentháborúk, de kezdem unni hogy ha prohardverre felmegyek ott is feszt a politikai cikkeket toljátok orrba szájba az ember arcába, folyton az usa-kína-orosz háborúzás megy... Akit ez érdekel az olvasgassa az IT cafe-t... Prohardverre eddig nem ezekért jártak az olvasók (én biztos nem).
Ha hidegháborús hírekre kíváncsi az ember olvassa az indexet meg a többi szutykot.
Azért látogatom a Prohardvert mert PC/IT/Tech hírekre cikkekre, tesztekre vagyok kíváncsi, de mostanában sajnos feszt tele van az oldal politikával meg kiberháborús cikkekkel...
-
dajkopali
addikt
nos, be is jelentették: kiutasítottak tíz diplomatát (ez megszokott, de nem túl jelentős intézkedés, oda-vissza megy), de durván felpuhították a belengetett intézkedéseket, a valóban nagy súlyú pénzügyi korlátozásokról szó sincs, csak annak egy enyhe változatáról
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
gabor7th
addikt
A kibertámadásokat nem lehet rábizonyítani sokszor valakire 100%-kal... vagyis az USA ezt majd mindig használhatja arra, hogy megtámadja magát és erre hivatkozva lehet támadni azokat akiket "sejt" a támadás mögött.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
FattyDove
őstag
válasz kriszpontaz #3 üzenetére
"de ez a cirkusz amit csinálnak jóra nem fog vezetni."
A ruszkiknak biztosan nem
-
bambano
titán
Valaki súgja már meg bidennek, hogy ők nem a megoldás, hanem a probléma.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
drotsztyuart
tag
"Ahogy ezt már hetekkel ezelőtt megszellőztették, a Biden-kormányzat kiszivárgott információk szerint ma komoly szankciókat jelent be Oroszországot illetően."
Amit mindenkinek be kell tartani kiveve oket.
Csak mint legutobb....
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest