Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
nem tudom, mert ahol én láttam, ott nem konkrétan a GE-ről volt szó, hanem abban a jövőre megjelenő android 3.0-s motorola tabletről beszélt, és azon mutogatta a zoomolást, meg ilyeneket. szerintem lehet, hogy nem svg-t, hanem azt a saját web-akármi formátumukat, amiről volt hír, hogy el akarják terjeszteni.
én inkább a térképet használom, azon meg is szoktam találni dolgokatviszont a vektorgrafikusra áttérés aért is jó, mert akkor mobil eszközökre előre le tudsz tölteni bizonyos térképrésleteket, és nem kell neten lógj navigációhoz. így külföldön is lehet majd használni navigációra akár.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
az lesz izgi, amikor átállnak vektorgrafikus térképre (nem tudom, hoyg asztalinál hogy van, ezt mobil rendszeren mutogatta a múltkor Rubin), akkor sokkal kisebb helyet foglal majd és gyorsabb is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest