- Linux haladóknak
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Crypto Trade
- Facebook és Messenger
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- OpenMediaVault
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
A chrome letöltése mindig is opcionális volt a gEarth mellé, az, hogy esetleg a gMaps-hez a chrome több támogatást nyújt, mint egy átalg böngésző azon nincs semmi meglepő... az FF-hez még letölthető a gEarth kiegészítés, ez még túl mutat 1 kicsit a chrome jelenlegi képességein, de szerintem nem kell sokat várni erre sem...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
gonosz maci #6 üzenetére
Semmi köze a Chrome-nak a Google Földhoz. Ha nem volták figyelmes, akkor felrakja a Föld mellé, de ezt a telepítő letöltése előtt ki lehet szedni.
-
gonosz maci
csendes tag
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
Na szóval: ha figyelmesen megnézed, a frissítés telepítője magával rántja a crómot is, és arra építi rá a programot. Akkor is, ha még licencelfogadás előtt kiveszem a pipát a cróm alapvető böngésző kijelölésből.
Próba képen nézd meg azt, hogy valami böngészővel mennyi idő a kell google térképen betöltéshez egy tetszőleges települést; majd nézd meg, hogy ugyanazt a települést mennyi idő alatt tölti be a crómmal tönkre frissített Google Föld...
PL Balatonfenyves, Garai utca.
Vagy ha ez nem mérv adó, akkor nézd meg egy olyan gépen, amin még nincs rajta e csodás frissítés - az idő különbség súlyos percekben mérhető.
Sok sikert! -
törölt tag
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
nem tudom, mert ahol én láttam, ott nem konkrétan a GE-ről volt szó, hanem abban a jövőre megjelenő android 3.0-s motorola tabletről beszélt, és azon mutogatta a zoomolást, meg ilyeneket. szerintem lehet, hogy nem svg-t, hanem azt a saját web-akármi formátumukat, amiről volt hír, hogy el akarják terjeszteni.
én inkább a térképet használom, azon meg is szoktam találni dolgokatviszont a vektorgrafikusra áttérés aért is jó, mert akkor mobil eszközökre előre le tudsz tölteni bizonyos térképrésleteket, és nem kell neten lógj navigációhoz. így külföldön is lehet majd használni navigációra akár.
-
WonderCSabo
félisten
A legtöbb ember a szatellitképet nézi, szóval tökmindegy. Bár marha jó persze, ha a térképpel átállnak. Mondjuk az utóbbihoz se kellet azért annyira nagy sávszél, egy térkép típusú képet azért elég jól tömörít a PNG. De igen, sokkal jobb vektorgrafikusan. SVG fognak használni?
PS: megnéztem, egy várostérkép látható része 1366*786 os monitoron (a látható rész olyan 1000*600px) olyan 175KB-ot foglal PNGben a Google Mapsről. Ezt huszadára lehetne csökkenteni SVGvel.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
az lesz izgi, amikor átállnak vektorgrafikus térképre (nem tudom, hoyg asztalinál hogy van, ezt mobil rendszeren mutogatta a múltkor Rubin), akkor sokkal kisebb helyet foglal majd és gyorsabb is lesz.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
gonosz maci #1 üzenetére
Te miről beszélsz?
A térképet a Google Föld is mindig is real-time a netről szedte le, ha benne lenne az összes térkép a telepítőben, kb. egy terrát foglalna.
-
gonosz maci
csendes tag
Szerintem kár, sőt súlyos hiba volt a crhómmal összenöveszteni ezt az alkalmazást. Ugyanis tragikusan lassú, még a betárcsázós analóg(56kbs) modemes internetnél is lassabb. Egy-egy település betöltése 5-6 percig is elhúzódik.
Javasolnám a fejlesztőknek az azonnali visszaállást a régi verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az ünnepi szezonra a fél világ képeit frissítette a cég.
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest