- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #458 üzenetére
Tőlem havi előfizetést kért, valami 1000 királyi forint felettit. Annyit még az OTP sem von le - mondjuk a Románoknak meg ingyenes az OTP is, a Magyaroknak meg díj - mert mi gazdagok vagyunk.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
MasterMark #430 üzenetére
Azzal biztos nem [link] , de nagyon kellene már új szemüveg.
Bár lehet, ha élesebben látom, még jobban elkülönül, mert most a széle tényleg színes kicsit.[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz
MasterMark #430 üzenetére
Nem lehet megtéveszteni az agyát, szürkének látom én is, azok is.
#424UnA, megjavult, már odagynoda dob F5/Ctrl+R után is, mint ahol előzőleg voltam.
Véletlen backspace a beillesztettségbe viszont tovaragasztja az attribútmt továbbra is, még ha ez is egy fejlődött állapot máár.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
MasterMark #412 üzenetére
Biztos velem van a baj, de én ezeket szürkének látom, színes csíkokkal.
-
válasz
MasterMark #396 üzenetére
A szín ok szem, de a raszterezés nem kéne, az negatív a PH összes főmenüjében, kb olyan hatása van mint a régi 4-8bites 16-64 szín felbontásokon volt a CGA és EGA monitorokon megjeleníthető max színkavalkád.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz
MasterMark #381 üzenetére
Amióta kicsit sötétebb árnyalatú lett, egész jó.
De tény hogy kissé gamepodos. -
Vesa
veterán
válasz
Igen, ez kicsit zavaró mert nem különül el a gamer portáltól így. Pedig van egy csomó szín ami még játszhatna...
-
válasz
Igen, a piros az a Gamepod színe vanvoltlesz.
-
válasz
MasterMark #216 üzenetére
Mobilon elvileg megjelenik automatikusan, asztalin csak akkor, ha összehúzod a böngésző ablakát tablet/mobil méretre.
-
mzso
veterán
válasz
MasterMark #121 üzenetére
Én mobilon eddig is az asztali verziót használtam. (A régit)
De most már meg van lőve Fennec-en, nem lehet kommentelni sem. Úghogy nekem többszörösen kellemetlen. -
válasz
MasterMark #61 üzenetére
megnézzük, meg a többiek ötleteit is. háttérmunka is van ezerrel ma, szóval kis türelmet, de aztán peccselgetünk az előttünk álló napokban.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A legrégebbi Prohardveres arculatot (és ami főleg számunkra a fontos: ezzel együtt a régi kódokat) cseréljük le szerda hajnalban a mi kis közösségi oldalunkon.
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest