- Milyen NAS-t vegyek?
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
válasz
WonderCSabo #5 üzenetére
Annak, hogy előre programozott feltételek szerint és a körülményeket elemezve megy erre vagy arra szerintem semmi köze az intelligenshez.
-
-
lpc
tag
Biztos mókás perceket tud szerezni Ivanov kapitánynak, mikor meglát egy ilyet közeledni a tengeralattjárójához...
-
lorenzen
aktív tag
de nem lenne nehéz az aksi?
A modern akkumulátorok már könnyűek, de mégsem ideális az energia szolgáltatásuk. Túl gyakran kellene visszatérni tölteni. Talán valami energiacellás tápellátás hatékonyabb megoldás.Az is kézenfekvő gondolat, hogy hadászati célra is felhasználható. Mindent tud, amit egy vízalatti felderítőegységnek tudnia kell. Talán még többet is. Ha a földi és légi egységeknek van már ilyen játékszerük, akkor a tengerészetnek is kell valami, ami növeli a hatékonyságát.
-
válasz
WonderCSabo #10 üzenetére
Tudja a fene. Én is erre gondoltam elsőre, de nem lenne nehéz az aksi?
-
Ez mivel megy?
-
bambano
titán
majd ha lesz belőle olyan változat, amelyik szárazföldön működik és bejár vizsgázni...
-
Ptech
addikt
Honnan intelligens? Lemaradtam valamiről?
-
WonderCSabo
félisten
Ha megmutatják képen, simán rávágom, hogy torpedó.
-
aram01
nagyúr
csak nehogy Sarah Connor ezt megtudja
Új hozzászólás Aktív témák
it Gulper útitervet készít, navigál, megfigyel, elemez. Szoftverének hála egy komplett kutatóhajó munkáját képes kiváltani.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest