Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Juppí.
Egy estényi mozit leszámítva - ott is egyre idegesítőbb - bejött valaha valakinek a 3D mint technológia?
Láttam már kismillió 3D megjelenítőt, de az összestől hülyét kaptam.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Davidoff91
aktív tag
Szerintem ugyanaz lesz a gond az Optimus 3D-nél, mint a 2X esetében. Nagy várakozás előzi meg a telefont, és mikor jön a teszt, mindenkinek sírni fog a szájaszéle, hogy ez milyen rossz, pedig nem az, csak a marketing miatt mindenki egy tökéletes csodát várt (pedig a 2X is jó telefon, csak egy jobb szoft kéne rá). Azt pedig mindenki elfelejti, hogy nem muszáj kihasználni a 3D-s megjelenítést, alapvetően az Optimus 3D-t is 2D-s módban használod, és ha elvonatkoztatsz a 3D-től akkoris is egy bitang jó telefont kapsz, ami olcsóbb, mint az SGS2...
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
tome.jr
addikt
Az LG Optimus 3D jöhetne már. Olvasnék már róla teszteket és meg is taperolnám.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Engem nem lep meg. Pedig a jelenlegi formájában egy rakás sz@r. Oké, ez így erős, de ezek a single view autosztereoszkóp kijelzők nincsenek a topon minőség tekintetében. Nekem az Optimus 3D-n se tetszik a 3D hülyeség (az a telefon másért tetszik). Valahogy bántja a szemem, pedig nem vagyok érzékeny a terhatású képekre. Pl moziban semmi bajom tőle...
-
Totheground
addikt
Nemtudom, engem valahogy hidegen hagy ez a nagy 3d őrület.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Segal
veterán
Mikor jön a google street view felvételi lehetőséget biztosító panoráma kamera lehetőség a mobilokba?
Azért ez már picit röhejes az előlapi kamerát így sem nagyon használják videótelefonálásra nagyon max interneten keresztül de ott is inkább csak hangalapút erre oda is 2 kamera... vicc"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Rickazoid
addikt
Tehát a "kameragyártók" indították a sztereoszkóp őrületet. Hisz ebből azok a cégek profitálhatnak a legtöbbet, akik a kameramodulokat és az egyéb alkatrészeket gyártják.
Persze ennél nagyobb parasztvakítást már keresni sem érdemes, de ez más téma.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest