Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz bontabela73 #747 üzenetére
Ha visszaemlékszünk, hogy a huawei usa általi tiltáskor a gazdasági adatok azt mutatták, hogy a huawei több csúcskészüléket adott el az usában mint az apple az usában. Európában meg pláne. Csodák csodája, jött a tiltás. Na nem ez a legnagyobb mocsokság? Egyetértek veled.
Az apple fanok meg még mindig azt szajkózzák, hogy akkor is az iphone bevételei a többek. Na ez engem pont nem érdekel, a fanatikusok akkor is azt veszik, ha méregdrágán adják a mobiljukat.
Gondoljatok bele, technikailag ami a Mate 40 Pro-ban van, az apple 14 meg sem közelíti! Ezzel nem azt mondom hogy rossz lenne az alma, csak apránkként teszegetnek újításokat, és mégis örül az user minden apró szar....k, hogy már nekünk ez is van! Mi meg évek óta használjuk. -
dualcore
őstag
válasz Ferenczi Áko #746 üzenetére
-
bontabela73
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #746 üzenetére
Fokozatosan leválasztani az EU-t Kínáról, főleg gazdaságilag. Valahogy úgy, ahogy az oroszokat. Szerintem nagyon rossz az irány. Mi lesz ebből?
Da pacem, Domine!
-
bontabela73
aktív tag
válasz dualcore #743 üzenetére
Egyetértek. az usa ugye kémkedhet, mások nem. Ősi és nagyon ócska trükk az is, hogy vádold meg az ellenfelet/vetélytársat azzal, amit éppen te készülsz elkövetni/megcsinálni.
Az, hogy kinek melyik telefonmárka jön be, egyéni ízlés kérdése, erről pedig nem érdemes vitatkozni. Nálam a Huawei már többször bizonyított, nagyon jól összerakott, megbízhatóan és elég sokáig működő készülékeket gyártanak. Január eleje óta van meg a Mate 40 Pro, remélem, hogy egy pár évig ez marad.
Da pacem, Domine!
-
dualcore
őstag
válasz Ferenczi Áko #744 üzenetére
Ezen nincs mit vitázni, csak a tényeket kell figyelembe venni. És akkor most készül az újabb szankciós törvény!
-
dualcore
őstag
Igen kijelnethető, hogy ez volt a csúcsmobil a huaweinek. Nagyon sajnálom, hogy elkaszálta a usa szankció, na ugye azt még ezidáig senki sem igazolta, hogy kémkedik a huawei. Na de hogy az összes usa tech cég kémkedik az ugye normális?
Az 5G engem annyira nem érint, eddig ahol jártam bármilyen országban egyszer nem jelezte ki az 5G hálózati sebességet, de nincs is rá szükségem. Szóval ahogy írtam, hajtom ameddíg szuperál, utána meglátom hogy milyen huawei lesz a következő. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz dualcore #741 üzenetére
Igaz.. Van most a Hardverapron egy Mate 50 Pro eladó, de engem pl már a Mate 20 Pro-nál is zavart a notch, meg a Snapdragon is picit visszatart.. Talán kijelenthető, hogy ez a Mate volt a legjobban eltalált telefonja a Huaweinek? A Kirin proci azért odab@sz még mindig.. Rettentően stabil..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
dualcore
őstag
válasz Ferenczi Áko #740 üzenetére
Nemrég írtam, hogy Samsung és Iphone fóbiám van. Most már talán megérted miért van ez. Egyszerűen nem üti meg a szintet egyik sem.
-
dualcore
őstag
válasz Ferenczi Áko #734 üzenetére
Ne vedd rossz néven előre elnézést kérek!
Ha az elmúl időt veszem figyelembe, amit írtál, abból már le lehetett szűrni, hogy te nam akarsz megválni a telefontól és ő sem tőled! Vágyol az újabb (talán jobb) készülékre, de nem kapsz!
Úgyhogy űljél le szépen a popódra és használd megelégedéssel a MATE 40 PRO-t
Tisztelettel egy boldog tulaj! -
Ferenczi Áko
addikt
válasz bontabela73 #737 üzenetére
-
bontabela73
aktív tag
-
Ferenczi Áko
addikt
Azért ami a legnagyobb gyomros volt, az a töltés.. 20 százalékról majdnem másfél óra mire telepumpálja az akksit.. Ami az én felhasználói szokásaim miatt sajnos elég lassú.. A Mate-et is lemerítem, de legalább hamar feltölt stb stb..
-
rdt89
addikt
válasz Ferenczi Áko #734 üzenetére
Nagyon szabadulni akarsz tőle, de ő nem enged. Pláne egy Samsunghoz, üdv ismét itt
-
Ferenczi Áko
addikt
Nem akarok részletekbe menni, de másfél nap "szenvedés" után visszaszereztem a Mate 40 Pro telefonomat.. Még jó, hogy foxposttal adtam fel és holnap lenne rekesz ürítés..
Egyszerűen olyan jó ez a telefon, hogy aki megvette(volna) visszautaltam neki az árát kamatostól, az S22 ultrát meg nemskára dobom fel eladni..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
rdt89
addikt
válasz Ferenczi Áko #731 üzenetére
Én se mertem onnan venni a koszlidércektől, megvártam még HA! - n lesz elérhető
-
Ferenczi Áko
addikt
-
rdt89
addikt
válasz Ferenczi Áko #729 üzenetére
Az nem rossz pénz érte, pláne, hogy ma néztem, hogy 301 ezerre csuszott le a M50 Pro ára újonnan.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz dualcore #728 üzenetére
Ahh nem tudtam képeket csinálni, mert el kellett már vinnem a telefont feladni.. :/
Amit írtatok, hogy a Mate 40 Pro Gcam nélkül tudja amit tud igaz.. Elékpesztő minőségben lehet vele fotózni..
Az S22 Ultra javára az szól, hogy Gspace nélkül tudja amit tud
Én a legtöbb Googe appot amúgy kukáztam is: Fotók, Dive, Gmail, Térkép, Youtube stb stb.. A Samsung gyári email kliensét használom most, meg a Petal térképet.. Majd meglátjuk idővel, hogy sikerül-e megszeretni a telót.. A Huaweit egyébként végig EMUI 11-el használtam, talán ha 2x próbáltam ki a 12-t, de nem jött be..
Összességében azt mondom, hogy a legjobb telefonom volt idáig. (190.000 ft.ért vitték el úgy, hogy 2-3 hétig hirdettem. A marketplace-n volt 4-5 aukciófigyelő, 600 megtekintés, és pár érdekődő. Akmikor megvették, aznap viszont rajta kívül még egy ember írt, hogy vinné..Csak támpont, hogy mennyiért lehet eladni)[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
válasz Ferenczi Áko #727 üzenetére
Megértettem.
Azért írtam, hogy azonos körülmények közötti fotókat szeretnék látni, mert tudom hogy megelőzte korát. Pusztán csak azt szeretném látni, hogy van-e minőségi javulás, vagy csak mennek oldalra azóta.
Én biztosan nem cserélem le míg szuperál.
Samsung és szifon fóbiám van!
A többit hagyjuk! -
-
dualcore
őstag
válasz Ferenczi Áko #724 üzenetére
Ez a teszt úgy lenne szép, ha te csinálnál fotót ugyanazon viszonyok között mindkét telefonnal! Megvan még a Mate 40 pro?
A mate 40 pro-ban nem csalódok, mobilhoz képest nagyon is jó, pláne úgy, hogy 2 éves technikát hasonlítunk a majnem mai technikához.
Jó a xiaomi, de nagyon látszik a filter.
És a Mate 40 pro ahogy rdt89 is írta, gcam nélkül tudja amit tud. -
rdt89
addikt
válasz Ferenczi Áko #724 üzenetére
Én szeretettel várom, a durva, hogy a Huawei Mate 40-nek nincs szüksége gcam-ra, hogy a jelenlegi mezőnyt is megfingassa
-
Ferenczi Áko
addikt
Azért fotózásban/kamera képességekben még mindig a Huawei a top.. [link]
Viszont az S22 Ultra+gcam kombó is odaver rendesen.. [link]
A Xiaomi 13 Ultra is elég szép.. [link]Én azt a következtetést vontam le, hogy a Huawei anno bőven meghaladta a korát mindenben, amikhez más gyártóknak +3 év kellett..
Ma lesz nálam egy S22 ultra, feldobom rá a gcam-ot és ha gondoljátok dobok fel pár összehasonlító képet..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
bontabela73
aktív tag
Így vagyok ezzel én is. Nagyon ráuntam a guglira. 1-2 guglis appot kipróbáltam és működnek a Mate 40 Pro-n. Csak azért nyavalyognak néha, hogy jelentkezzek be a gugli-fiókba. Nagyon örülök, hogy nem tudnak nyomon követni és elmenteni minden előzményt.
A többi appot, amelyet a korábbi telefonon használtam, mind megtaláltam és mindegyik hibátlanul fut. Még fut 2-3 guglis app előfizetés (éves előfizetések), ezek év végén lejárnak és utána lehet, hogy törlöm is majd a gugli-fiókomat.
Da pacem, Domine!
-
rdt89
addikt
válasz bontabela73 #720 üzenetére
Én valamiért nyugisabbnak érzem az életem GMS nélkül, konkrétan beszélgetés közben nem fossa tele a fosbukot reklámmal a gép, meglepő.
-
bontabela73
aktív tag
Vagy csak az árat nézik. A nagybátyám pl. vett egy P40 lite-ot, mert a szolgáltatónál azt adták kedvező áron, kedvezményes készülékváltás keretében, 2 év hűségre. Aztán meglepődött, hogy nincs rajta GMS. Tőlem kért tanácsot. Akkor még a GSpace nem volt ismert, egyéb módszerek nem működtek, de valaki időküzben szólhatott neki, mert amikor legközelebb találkoztunk, már fent volt a GSpace és jó pár guglis app is.
Da pacem, Domine!
-
rdt89
addikt
válasz Ferenczi Áko #717 üzenetére
De a P40 Pro 80-110 körül mozog, s valaki felcsapja a gsm arena-t megnézi mit tud a telefon és azt a k.rva effektel már veszi is megfele, nem törődve azzal, hogy van rajta vagy nincs GMS.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
dualcore
őstag
válasz Ferenczi Áko #714 üzenetére
Sokan megilyednek a GMS hiánya miatt, nehéz lesz eladni. Ahogy telik az idő, ez sajnos csak rosszab lesz. Pedig egy brutál jó készülék. Egyik másik tanítványom érdeklődik utána, de csóróság van náluk.
-
rdt89
addikt
válasz Ferenczi Áko #714 üzenetére
Sajnos sokaknak az van, hogy hávéj nincs google nem jó és emiatt nem veszik meg. Speciel én megvenném az általad árult áron, ha már nem lenne egy példányom belőle. Egy kérdést a fotó topikban is megérne, feltéve ha nem ütközik szabályokba, mivel akik telefonon imádnak fényképezni, azoknak a Mate 40 Pro különleges készülék, nem sok kihívója van még most se.
-
Ferenczi Áko
addikt
Szerintetek mit lehet kérni egy ilyen telefonért? 190.009 ft-ért árulom, de nem ír rá senki.. Néztem a marketplace-en, 140-150ezrekért adják, de olyan emberek akiktől egy doboz gyufát nem vennék szívesen..
Meg vagyok lőve.. A Rejoy ajánlata 191.000 ft, viszont lehet hogy csak egy hónap múlva látnék belőle pénzt, ha nem tudják eladni..
Nyakamon lesz 2 db S22 Ultra, az egyiket most már tuti megtartom, csak nem akarok egy hónapig várni arra, hogy a Mate árát átutalják..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
bontabela73
aktív tag
Nekem is volt valami hasonló probléma, de sikerült megoldani. Kiderült, hogy a biztonsági mentés útvonalát (mappáját) még tavaly a külső tárolóra állítottam be. Akkor a meghajtó betűjele G volt. Időközben a csodálatos vindóz valamiért megcserélte a meghajtó betűjelét, és most a G meghajtó egy pendirve.
A HiSuite-n belül, a beállításokban van egy olyan rész, hogy biztonsági mentls, ott lehet az elérési útvonalat módosítani. A jövőbeni komplikációk elkerülése érdekében beállítottam a Dokumentumok/HiSuite/backup mappát.
Da pacem, Domine!
-
rdt89
addikt
-
wwhy
veterán
Egy kis segítséget kérek: legfrissebb HiSuittel tegnap csináltam egy biztonsági mentést, most állítanám vissza, de az adott könyvtárban - habár fájlkezelő szerint ott vannak a fájlok - nem talál semmit, és azt mondja, hogy nincs mit visszaállítani Mi a fészkes fene van?
M40p, EMUI 12ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
bontabela73
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #707 üzenetére
Teljesen érthető és respektálható az álláspontod a telefonokkal kapcsolatban. Mondjuk én pont az ellenkezője vagyok az általad leírtaknak. Nekem 2015 óta Huawei telefonjaim vannak (a Honor 9 is még a Huawei-érából volt) és valahogy nem tudom megunni őket és engem pont megnyugtat az, hogy tudom, mi hol van, melyik beállítást hol kell keresni. Az újdonságok is érdekelnek persze, de akárhányszor nézegetek más márkájú telefonokat, mindig a Huawei-jel hasonlítom össze azokat. Aztán végül mindig arra jutok, hogy maradok a megszokottnál. Azért igyekszem újabb modellt kinézni magamnak. Ha nagyon nem lenne olyan újabb Huawei készülék, amelyik jó lenne, akkor esetleg elgondolkodnék másik márkán.
Az árakat illetően a plafon nekem is kb. ugyanott van. Remélem az S22 Ultra jól beváliik majd Nálad.
Da pacem, Domine!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz dualcore #703 üzenetére
Nem veszem kötekedésnek.. Mint látod az értékeléseimnél, telefonokat(is) adok-veszek.. Amolyan fizetés kiegészítés..Van egy kis faházam egy szerény telekkel, arra teszem félre a plusz pénzt, hogy fel tudjam pofozni..
Ami a telefonokat illeti.. Picit már unom a Huawei-t.. És nem azért mert problémám lenne vele, csak már annyira kivülről tudom, hogy mi hogy, hol van rajta, hogy belefásultam.. A Samsung meg akár hányszor van nálam, mindig újdonságot hoz magával.. De van egy plafon, ami felett nem költök mobiltelefonra, ami a saját használatot illeti.. Nekem jó lesz fél év múlva is, közelebb a 200.000 ft-hoz, 2 év garanciávalHonor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
dualcore
őstag
válasz Ferenczi Áko #699 üzenetére
Bátyám akar telefont venni, őt beszélném rá egy Mate 40 re, de neki csak eszköz a telefon nem akar annyit rászánni. Közben állandóan rinyál, hogy a mostani telefonja milyen keveset tud, meg lassu. Mondtam neki, valamit valamiért!
Viszont kicsit nem értem az utolsó mondatodat. Megvan a Mate 40 pro és az S22 ultra is. Utóbbit szereted jobban, de csak azért adod el, mert nagyon jó árban vetted? Majd újra veszel egyet feltehetően drágábban? Nem lenne egyszerűbb simán megtartani?
Tisztetelttel kérdezem, nem kötekvésnek szánom!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest