Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • eclipse19

  aktív tag

  válasz Narxis #47 üzenetére

  Például hol és mikor? Gondolom könnyen belinkelsz egy hiteles bizonyítékot a 6 millióból.
  És ha egyébként úgy van, akkor nem mindegy? Akkor miért rosszabb, ha 25%-ban magyar a tulajdonos, mint ha 0%-ban?

  Esetleg mutass egy országot, amelyik arra törekszik, hogy stratégiai ágazatok és/vagy minél több komplett iparág minél inkább külföldi tulajdonban legyen hazai helyett!
  Vagy mutass olyan EU-s országokat (vagy más "fejlett nyugati", nem harmadik világbeli országokat), ahol nagyobb a külföldi tulajdon aránya a gazdaságban, mint nálunk volt 2010-ben, vagy akár most.

  [ Szerkesztve ]

  Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....

 • klepto

  addikt

  válasz Narxis #43 üzenetére

  A Digi tényleg olcsó, amíg szolgáltat, és működik.
  Én rendszeresen el és visszamegyek hozzá. Most éppen az el korszakomban vagyok. Tudod amikor 2 héten keresztül 0Mb/S internet sebességem van 1Gb/s helyett, és a Digi minden nap lerázott, hogy látják a routeremet, és biztosan én vagyok a hülye, vegyek másik gépet; na ne...
  Amikor bejöttek, azonnal átmentem hozzájuk, majd vissza a UPC-hez, amikor az egyik éppen futó, nagyon érdekes sorozat közepén elvették az AXN-t. Aztán megint Digi, és most ismét UPC, mert utálom, ha hülyének néznek, és nem foglalkoznak velem. Egyébként nálunk a UPC a Digihez alakította az árát, az országos ára a csomagnak amiben én vagy kb. 10.990.-Ft, és 6099.-Ft-ot fizetek érte, mert 2 kódkártyát kértem, és a második díja havi 500.-Ft. Tehát az alap 1 tv-s legnagyobb net+tv csomag, alap telefonnal 5590.-Ft, mint a Digi. És azóta nincs gondom a nettel, tv-vel, stb. Szóval hiába olcsó, ha szar, vagy ha nem törődnek az ügyféllel.
  Persze a Telenor állami résztulajdonba kerülése felvet pár kérdést, de majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége. Engem 2 dolog érdekel: az ár és a minőség. Minden más csak másodlagos ;)

  Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

 • Fred23

  veterán

  válasz Narxis #93 üzenetére

  Sajnos sokan nem ismerik fel Lőrincben a Széchenyi István 2.0-t, és rosszakat feltételeznek. Ki más mondana le önként és dalolva -miniszterelnöke első kérésére- milliárdokról, válna meg drágán szerzett média részesedésétől?! Arany ember. Csak a nagybötűs Nemzetért él. :D

 • minek?:S

  őstag

  válasz Narxis #93 üzenetére

  Azt ugye tudod, hogy Orban rendszerere mondani azt, hogy Kadar rendszer 2.0, a vilag legnagyobb idiotasaga(na meg aki diktaturat kialt:DDD)? Mar poennak sem megy el, mert annak is bugyuta, de erre is csak azt tudom mondani, hogy tanulmanyozd a magyar tortenelmet 1919-1944, 1945-1956, 1956-1989, 1989-2010 es 2010-2019 kozott(Es itt a Sztojay Dome fele uralom es a Nyilasok nem erdekesek). Ra fogsz jonni, hogy a kadarista eszmek sokkal inkabb 2010 elott latszodnak, amikor a magyar, mint nemzetseg, sokad rangu volt a sajat hazajaban pl, illetve csak a tonkretetel ment.. megint csak azt tudom felhozni peldanak, hogy vasut.. mivel ebben vagyok otthon egy kicsit. Orban rendszere sokkal inkabb hajaz a Horthy fele rendszerre.

  Üdv.:M.

 • Runner_fxr

  Ármester

  válasz Narxis #169 üzenetére

  Nézd, eleve aki elhitte, hogy karigeri bármiben is jobb lesz mint Tarlós, azok után, amiket a kampánya közben művelt és amik kiderültek róla, eleve nem komolyan vehető ember! Ti egy kivételesen jó polgármestert cseréltetek le egy idióta, tehetségtelen, hazudozó, korrupt alakra! Mindezt azért, mert már nem bírtátok elviselni, hogy 10 éve ki lettetek dobva a húsos fazék közeléből! Ne csak felém legyél kritikus, nézzük már meg a másik oldalt is. Az a fajta mocsok áradat ami a balliberálisok felől ömlik a jobboldaliakra, egyszerűen példátlan! És Te beszélsz arról, hogy zsigeri gyűlölet? Ti jobban utáljátok Orbánt és a Fideszt, mint amennyire szeretitek a saját hazátokat! Ezt a fajta színvonaltalan, ocsmány tempót pont ti hoztátok be a politikába, f@szozó, sz@rozó nagy blanka, lóf@szozó hadházy, patkányozó bangóné, és sorolhatnám reggelig! Söprögessetek a saját házatok portáján mielőtt mást vádoltok meg azzal amiben ti nyakig benne vagytok! Szevasz!

  minek?:S: Én már elengedtem. :) Itt leginkább ideológiai különbségek vannak, az álliberálisok elképzelt világa homlokegyenest más mint egy konzervatív jobboldalié! Itt sosem lesz közös nevező. Véleményem szerint ez a fajta szélsőséges, mindenkinek mindenhez joga van, neolibsi gondolkodás mód, politika, a legkártékonyabb dolog ami csak lehetséges!

  --- Kerékpár szerviz Törökbálinton! ---

Hozzászólok Aktív témák