- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Bővebben: link
címen hotspot kereső,szűréssel,klafa! -
Balinov
titán
Jelen!
egyenlőre nem nagyon tudok pozitív tapasztalatokról. Belváros (Baros út sétálóutca) van wifi, a projekt legelejétől, T-mobil,T-com üzletekbe szintén van,asszem ez utóbbiak fizetősek, ha az index.hu-s hír nem hazudik,akkor a 2db győri mekibe is van,szintén fizetős. teljes lefedettségről vagy legalábbis nagy területek lefedettségéről nem hallottam,pedig tök jó lenne,legalább lenne otthon netkapcsolatom...asse érdekelne,ha csak 100-200kbit,Ph!-zni az is épp elég.
Van valahol egy magyar,kimondottan wifi-vel foglalkozó oldal, meg is van:
Bővebben: link, itt megtalálod azt az index-es cikket ill. a szolgáltató honlapját. majd körbekérdezek a győrkörnyéki hw piac topikba, van egy két új arc,hátha ők jobban tájékozottak. Jó lenne nagyon,mikor tél végén olvastam a hírt,néztem is PCI wifi kártyákat,nem túl drágák.
Üdv
Balinov -
erdeya
senior tag
Ha van egy notid, meg belevaló wi-fi kártyád, akkor lecsüccsensz valamelyik népszerűbb téren, vagy a sétálóutca valamelyik sörözőjében oszt nyomod a PH-t. Működik... Fedett helyet viszont csak egyet tudok, tehát esőben nem nyerő. Ráadásul a kiépített hot-spotok közül egy-kettő elég lehetetlen helyen van, ott ahol szerintem ember nem fogja használni.
-
PEPE85
senior tag
Lakik valaki győrben aki tudnak nyilatkozni arról, hogy hogy áll ez a hálózat? Valami tapasztalat?
-
worthless
tag
engem baromir a zavar ha megfigyelnek akarkik. rohadtul orwell jut eszembe rola minden egyes alkalommal. megnyirbaljak a jogaimat a biztonsagom erdekeben, nade kerdes nelkul!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest