Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgranc
aktív tag
Nem tudom mit csodálkoztok, hogyan lehetne meghirdetni a díjakat, ha még nem tudják hogy hány jelentkező lesz?
Húsz jelentkező esetén a verseny összdíjazása értelemszerűen négyszázezer forintnál alacsonyabb, ötven vagy több jelentkező esetén már lehet reklámozni hogy ''több mint egymillió forint összdíjazású versenyről van szó!''. -
twollah
nagyúr
Ezt az ''Év honlapja 2004'' logot akar en is kirakhatom az ubergagyi honlapomra Bővebben: link.
Nem hinnem, hogy olyan nagy kituntetes, elismeres, stb lenne mint egy ISO 9001 minosites, stb. -
Phix
tag
A gáz az, hogy azok a honlapok, amit pl. tavaly nyertek, tényleg nagyon jók, szóval, én úgy érzem, ez a gagyizás valahogy ezekkel a cégekkel szemben nem fair.
Persze majd' mindegyik büszkén viseli a site-on az ''Év honlapja 2004'' logót, de az is lehet, hogy ez amolyan ''ha már átb*tak minket, legalább hozzuk ki a helyzetből a legtöbbet''-mechanizmus mentén mozog náluk. Lehet, hogy még a látogatottsági statisztikáikat is szebbnek látják azóta, és külön számolják a keresőkből erre a kifejezésre érkezett találatokat. (A pszichológia ezt ''kognitív disszonancia redukciónak'' nevezi, vagyis, ha pl. vettél iszonyat drágán egy luxus BMW-t, akkor anélkül, hogy odafigyelnél rá, több olyan újságcikket fogsz elolvasni, amik az adott kocsit magasztalják, és sikeresen találsz kifogásokat arra, hogy amik lehúzzák, miért elfogultak. Pusztán azért, hogy ne érezd úgy, rossz vásárt csináltál.)
Köszönöm a pozitív fogadtatásról biztosító hozzászólásokat! Igyekeszem a jövőben is megfelelni az elvárásoknak.[ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]
-
twollah
nagyúr
Gyorsan alapitok egy klubot ami szovetseg is egyben.
Vmi jo utos nevvel amiben benne van az Internet, Marketing buvos duo.
Csinalok vmi kamu palyazatot mondjuk 5ezer local credites beugroval.
Megkerem az egyik huzos nevu ITben otthon levo spanom, hogy adjon mar oda a szerencsetlen nyertesnek vmi ubergagyi vackot.
A sap ami meg bejott a bulin az marad a zsebemben. -
Club
őstag
Itt lesz Sopronban, bár én arra már nem leszek itt, de erre hazajövök istenbizony.
A Hotel Fagusról inkább nem nyilatkozom
20k-t fizess be mint nevezési díj.
Abból már biztos jó tollakat tudnak majd gravíroztatni
A Kürt Kft mit fog átadni?
Javított HDD-ket esetleg?
Vagy néhány alig használt gumikesztyűt a tisztateremből?
És akkor ők akarnak ''irányt mutatni''.
Ez már a szánalmasan röhögős szmájli esete. -
Zoltán
őstag
Hiba, hogy nem tüntették fel a díjakat, de ebből még nem következik, hogy feltétlenül gagyik:
''A díjakat dr.Kürti Sándor (Kürt Rt.) - az Ernst & Young Az év üzletembere - adja át.''
Szóval ha a Kürt Rt. neve benne van, akkor nagyon valószínű, hogy komolyak a díjak. De azért nem hótziher' persze. -
melon
tag
Azt hiszem, ezt a pályázatot tavaly is elindították, igazából a jelenség egy adott társaságban egymás hátbaveregetése, nem több... szánalmas
-
9CS
senior tag
Áhhhh ez nagyon durva: „bullshit-generátorral” Jó kis cikk, szerintem egy szaklapnak az ilyet is be kell vállalni. Mókás amikor mindent a marketing irányít.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
PEPE85
senior tag
20.000Ft? hmm, kíváncsi vagyok hány kiscserkész fogja ezt kifizetni. Lesz vagy 20 nevező. Jó lett a hír
Watch 4k movies with Netflix :)
-
DonK
aktív tag
Az munka. Jót derülve olvastam ezt a hítr, én mint tagja (na nem kell nagy dolgokra gondolni annyira) ennek az üzletágnak...
-
borg315
aktív tag
rulez
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest