Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Félreértés ne essék, csak azt a kialakult fals képet kívántam tisztázni azzal, hogy a nagyon ajnározott csatorna elég komoly számban, dokumentált módon lett elmarasztalva. Hogy a kommentjeimben is meglegyen a kiegyensúlyozottság: a Hír Televízió is meg lett párszor bírságolva, pont ugyanezért. Meg szerintem kb. mindegyik amelyikben van híradó.
De számos alkalommal említettem, hogy mindegyik kanális pont ugyanolyan korrupt, elfogult szar. Marad a Zinternet, mert azt legalább "vágatlanul" lehet nézni és akkor amikor akarod. És abban nem erőltetik be a fontos hírek helyett a "Panda született Phenjanban" kategóriájú szarokat mert legfeljebb kihagyod.arra az nmhh-ra alapozol, amely két enyhén balos rádiót (köztük a leghallgatottabbat) megszüntette és csak az erősen balos (nem keverendő össze a szélső ballal) klub rádió akad újra és újra a torkán.
A két enyhén balos alatt a minőségi Boros-Bocskor-féle pisi-kuki-nuni plusz "repeat all" módban futó winamp playlist Slágert meg a Danubiust érted? Azokban legfeljebb a vezetés lehetett X beállítottságú, mert tudtommal nem volt túl sokminden a repetatív zenén kívül.
A klub meg elég érdekes pontja a médiának: nem fizették meg időben a frekidíjat pedig töredékére vették, "A pályázati pontozás értelmében az Autórádió 66, míg a második legmagasabb pontszámot elért Klubrádió 65 pontot kapott a lehetséges 71-ből." és nagyobb árajánlat mellett mégis szól ma is a klub, hiszen ha Róluk van szó, akkor a kapitalizmus hirtelen nem is annyira fontos, hanem csak az, hogy szólhassanak. És képesek vesztes pozícióból cenzúrát kiáltani meg sajtószabadság hiányát. Tetszettek volna kitermelni a pályázatra valót, akkor mégse annyira csinálják jól.
Nekem meg a számomra kedves, hiánypótló Deejay lett lehúzva a vécén, pedig abszolúte egyedi volt, nekik nem lett levéve a frekidíj. De nem is mocskolták az összes létező külföldi és hazai platformon a "hazájukat". A megszüntetésükre megy pont ugyanannyi politikai indok lehetett volna, mint a többire.persze ma már a médiában a független csak az lehet, hogy XY ezt mondta, YZ meg amazt
De ilyet mutass kérlek Szívesen olvasnám. Jelenleg legalább 2-3-4 lapot kell elolvasni, hogy legalább megközelíthesd a valóságot. Ez már csak azért sem fog megvalósulni, mert nem egy olyan újság-site-stb. van, ami szándékosan hallgat el, ferdít, urambocsá' hazudik és mondja a tények ellenkezőjét.@gtasystem
politikai beszélgetős vitaműsornál szerintem ez kifejezetten ritka dolog..
nem mónikashow-ról (bulvárról) van szó, ott tényleg nem olyan érdekes..
Pont ettől lesz bulvár. Megkapó, "érdekes", csak épp nem értelmes. Hévvel vitázni lehet. Bazmegolással a kocsmában meg baráti körben szokás, de ott sem igényességre vall.a gond akkor van ha egy hivatal akarja megmondani hogy mit szerethetsz és mit nem
Pont, mint a kanálisok: ott is ha valaki csúnya, gonosz, nem teszik mögé általában hogy miért, csak még bólogatnak is hozzá a hallgatók, mert a kis saját világképüket alátámasztja, amiről meg nem alkotott előtte véleményt, na majd AZT mondja meg a tévé-rádió-újság-estébé és ez nagyon jól működik. Csak csúnya, gonosz, antidemokratikus, exkomcsi, korrupt, feleségverő, ésatöbbi (megfelelőt kérjük aláhúzni) jelző kerül a személy mellé és megvan a recept.Bélabá
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Így építsd a billentyűzeted!
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest