Új hozzászólás Aktív témák

• Béééla

őstag

válasz .tnm #113 üzenetére

Félreértés ne essék, csak azt a kialakult fals képet kívántam tisztázni azzal, hogy a nagyon ajnározott csatorna elég komoly számban, dokumentált módon lett elmarasztalva. Hogy a kommentjeimben is meglegyen a kiegyensúlyozottság: a Hír Televízió is meg lett párszor bírságolva, pont ugyanezért. Meg szerintem kb. mindegyik amelyikben van híradó.
    De számos alkalommal említettem, hogy mindegyik kanális pont ugyanolyan korrupt, elfogult szar. Marad a Zinternet, mert azt legalább "vágatlanul" lehet nézni és akkor amikor akarod. És abban nem erőltetik be a fontos hírek helyett a "Panda született Phenjanban" kategóriájú szarokat mert legfeljebb kihagyod.

arra az nmhh-ra alapozol, amely két enyhén balos rádiót (köztük a leghallgatottabbat) megszüntette és csak az erősen balos (nem keverendő össze a szélső ballal) klub rádió akad újra és újra a torkán.
    A két enyhén balos alatt a minőségi Boros-Bocskor-féle pisi-kuki-nuni plusz "repeat all" módban futó winamp playlist Slágert meg a Danubiust érted? Azokban legfeljebb a vezetés lehetett X beállítottságú, mert tudtommal nem volt túl sokminden a repetatív zenén kívül.
    A klub meg elég érdekes pontja a médiának: nem fizették meg időben a frekidíjat pedig töredékére vették, "A pályázati pontozás értelmében az Autórádió 66, míg a második legmagasabb pontszámot elért Klubrádió 65 pontot kapott a lehetséges 71-ből." és nagyobb árajánlat mellett mégis szól ma is a klub, hiszen ha Róluk van szó, akkor a kapitalizmus hirtelen nem is annyira fontos, hanem csak az, hogy szólhassanak. És képesek vesztes pozícióból cenzúrát kiáltani meg sajtószabadság hiányát. Tetszettek volna kitermelni a pályázatra valót, akkor mégse annyira csinálják jól.
    Nekem meg a számomra kedves, hiánypótló Deejay lett lehúzva a vécén, pedig abszolúte egyedi volt, nekik nem lett levéve a frekidíj. De nem is mocskolták az összes létező külföldi és hazai platformon a "hazájukat". A megszüntetésükre megy pont ugyanannyi politikai indok lehetett volna, mint a többire.

persze ma már a médiában a független csak az lehet, hogy XY ezt mondta, YZ meg amazt
    De ilyet mutass kérlek :( Szívesen olvasnám. Jelenleg legalább 2-3-4 lapot kell elolvasni, hogy legalább megközelíthesd a valóságot. Ez már csak azért sem fog megvalósulni, mert nem egy olyan újság-site-stb. van, ami szándékosan hallgat el, ferdít, urambocsá' hazudik és mondja a tények ellenkezőjét.

@gtasystem
    politikai beszélgetős vitaműsornál szerintem ez kifejezetten ritka dolog.. :)
    nem mónikashow-ról (bulvárról) van szó, ott tényleg nem olyan érdekes..

Pont ettől lesz bulvár. Megkapó, "érdekes", csak épp nem értelmes. Hévvel vitázni lehet. Bazmegolással a kocsmában meg baráti körben szokás, de ott sem igényességre vall.

a gond akkor van ha egy hivatal akarja megmondani hogy mit szerethetsz és mit nem
    Pont, mint a kanálisok: ott is ha valaki csúnya, gonosz, nem teszik mögé általában hogy miért, csak még bólogatnak is hozzá a hallgatók, mert a kis saját világképüket alátámasztja, amiről meg nem alkotott előtte véleményt, na majd AZT mondja meg a tévé-rádió-újság-estébé és ez nagyon jól működik. Csak csúnya, gonosz, antidemokratikus, exkomcsi, korrupt, feleségverő, ésatöbbi (megfelelőt kérjük aláhúzni) jelző kerül a személy mellé és megvan a recept.

Bélabá

Új hozzászólás Aktív témák