- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RudiLicenc #19 üzenetére
Rendben van, hiszek neked.
-
Én a saját tapasztalataimból beszélek, ami kizárólag csapat esportjátékokból áll. Elhiszem, hogy FIFA-ban és a hasonló egyszemélyes játékokban gáz a helyzet, de az én játékaimban ilyen jeleket nem tapasztaltam. Élvezhető, szoros meccsek, amikben bundázásnak abszolút nyoma sincsen. Feltűnő is lenne.
-
válasz
RudiLicenc #17 üzenetére
Nagyon régi hagyománya van a bundázásnak. Attól, hogy nem kapják el őket, attól még vannak egyértelmű jelek, amik máshogy nem magyarázhatók. Ez olyasmi, mint az állami korrupció. Mindenki tudja, hogy ki a miszter 20%, meg hogyan kell közbeszerzést kiírni úgy, hogy jogilag ne lehessen belekötni, de 3 éves kor felett kb. mindenki számára egyértelmű, hogy mi is történik...
-
2015-ös vagy régebbi cikkeket találtam tenisztorna bundázással. 1-1 elítélést 2017-ből illetve 2020 végéről.
Nem győztél meg az ezelőtti hsz-eddel sem őszintén szólva. Mikor vettek meg egy bajnoki focimeccset utoljára (amire te gondolsz)? Nem követem ezeket az eseményeket, de nem találtam semmit ami alátámasztja amit mondtál.
Nem védett az esport, de biztos vagyok benne, hogy újszerűsége miatt alapból is kevésbe kitett az ilyen csalásoknak.
-
válasz
RudiLicenc #15 üzenetére
Még nagyon új, hogy kiderüljön, de ami úgy jár, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa, az kacsa
De remélem nem gondolod komolyan, hogy ha egy bajnoki focimeccset megvesznek, akkor egy e-sport eseményt nem? Az ilyen védett valami? -
-
válasz
RudiLicenc #13 üzenetére
Aha. Egy angol bajnoki, vagy egy ATP tenisztorna, azok "ilyen meccsek"? Csak mert konkrétan megbuktak már többször is, az eredeti felvetésed többszörösen meg lett már döntve.
Nem azt mondom, hogy minden meccs bunda, de sajnos sok van. És ez teljesen független attól, hogy milyen "színvonalú" egy meccs, ha megvehető, megveszik, és az e-sportot könnyebb megvenni... -
Ha ilyen meccsekre fogadsz, akkor nem kell meglepődni, ha csalások áldozatává válsz.
Az eredeti feltevésem továbbra is megdöntetlen: a valamire való meccsekben nagyon ritka a bundázás. A kis török random meccsek abszolút hidegen hagynak, bundázzanak egymásra ahogyan akarnak. -
válasz
RudiLicenc #11 üzenetére
Fogadni arra lehet, amit a fogadóirodák felvesznek a kínálatukba. Onnantól kezdve teljesen mindegy, hogy milyen színvonal van, ki milyen szintre jutott el, fel lehet rá tenni x összeget, ami 2x összeget fizet.
Amikor egy bajnoki focimeccset meg lehet venni, vagy egy ATP teniszmecset, akkor nehogy már egy random török vagy orosz kontrollernyomogató fiatalt ne lehessen megvenni... -
-
válasz
RudiLicenc #9 üzenetére
Ha lehet rá fogadni, akkor nem tök mindegy hol streamelik?
-
válasz
RudiLicenc #7 üzenetére
Méghogy nincs bunda
Ma reggel e-FIFA. Ellenfél vezet 3:1-re. 75. perctől a csávó 90%-ban birtokolja a labdát, és bakker hátrafelé passzolgat, húzza az időt, ahogy csak tudja. Ha eljut a kapuig, simán csak passzol az ellenfél kapusának. Szánalom. Direkt figyeltem, 4 teljesn sima gólhelyzete volt, simán megfordíthatta volna a meccset, de egyet sem akart lőni (az ellenfél is csak ült az eredményen, de az még megmagyarázható). Gondolom kevesebb, mint 4,5-re fogadtak, nem volt szabad túllépni... -
Tisztában vagyok vele, hogy vannak ilyenek. Bár a Yakuzát és a maffiát nem kapcsolnám az esporthoz semmilyen formában. Jelentősen jobban érinti a hagyományos sportágakat a bundázás intézménye, ez egyértelmű, akármennyire is nehéz vagy nem nehéz. Itt még azt mondom, hogy van maffia stb... Esportban ilyen nincs.
Létezik az esport bundázás, egy szóval nem mondtam, hogy nem létezik. Én azt mondtam, hogy a nézni és fogadni érdemes meccseken viszont nincs. Ami meccseket például a Szerencsejáték Zrt.-n keresztül meg tudsz rakni - és külföldi! - azokon nincsen bundázás. Két évente, ha van erre kivétel. (Az ibuypower botrány sem most volt...)
FIFÁról persze nem tudok nyilatkozni, ott jóval egyszerűbb kivitelezni, de 5 fős - csapatos - játékban ritka.
-
válasz
RudiLicenc #5 üzenetére
Amire lehet fogadni, ott lesz bunda is. Maffiát, Jakuzát, egyéb bűnszervezeteket ne becsüld alá. Egy focimeccsnél minimum meg kell venni a bírót, az edzőt meg 3-4 kulcsjátékost, és virágzik a bunda, e-sportnál elég egy embert lefizetni, és még kevesebbet is kér, mint az egyébként is túlfizetett focisták. Sokkal könnyebb, kizárt, hogy ne csinálnák...
-
Na oké, de az egyjátékos esport játékok merőben más kategóriák. FIFÁT én nem követem mondjuk, de belátom, hogy nálunk nagyon megy. Kizárólag nemzetközi LoL-t és CS:GO-t követek. Ezekre a játékokra (és a magasabb színvonalra) utaltam, amikor azt írtam, hogy a valamire való meccseken nincsen bunda.
Bár én nem merném így kijelenteni, hogy a FIFÁban lenne csak amiatt, amit te leírtál.
-
válasz
RudiLicenc #3 üzenetére
Az olyan meccsekre amikre úgy érdemes is fogadni és sok ember követi, nem igazán vannak bundázások.
LOL
Öröm nézni, olyan bundázások vannak. Pl. FIFA meccseken az első félidőben rúgnak 4 gólt, a másodikban egyet sem. Élőben lehet követni, mulatságos, ahogy mindent megtesznek, nehogy véletlen kapura rúgás legyen. Valódi meccsen még meg lehet magyarázni, hogy elfáradtak a játékosok, de itt? Simán megvették élőben a kevesebb mint 4,5 gólt 3 feletti oddsért... -
-
Tigerclaw
nagyúr
E-sportban a bundazast hogy erik utol?
Új hozzászólás Aktív témák
it Várakozáson felüli mértékben nőtt Magyarországon a tavaly augusztusban a Szerencsejáték Zrt. által bevezetett e-sport-fogadás, amely mára a hatodik legnépszerűbb az 50 sportágat tartalmazó sportfogadási listán.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest