Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz WonderCSabo #50 üzenetére
Csatlakozom.
Amikor azt olvastam hogy ~kiváltja az e-mailt, valami forradalmian új dologra gondoltam – mondok egy hülyeséget, mondjuk IP alapon megtalálja a gépem és a Desktopra kiírja az infót / levelet vagy valami hasonló dolog ugrott be.
Vagy valami olyan, aminek a bevezetése után véget ér a spamek korszaka, ami tényleg nagy világmegváltó dolog lenne.De hát nem, kaptunk egy interaktív msn-t, pár kézreállóbb, egér-billentyűhasználatot spórolni elősegítő funkciókkal.
Biztos sok munkájuk volt vele, köszönjük, de én ettől még nem felejtem el az e-mailt.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Penge_4
veterán
válasz WonderCSabo #50 üzenetére
Én is így vagyok vele. Fórummotornak jó lenne, de hogy kiváltaná az e-mailt. Főleg, hogy manapság az email két dolog miatt kell:
1: Hivatalos levelet írni, azt meg nem egy 100x50 pixeles kis Wave-ben fogom valós időben írni.
2: Regisztrációhoz, azt meg ugyanolyan necces lenne Google Acc-hoz kapcsolni, mint most e-mailhez. Csak akkor Wave-ben jönnének állandó jelleggel a spamek, nem pedig mailben. De jó lenne.Úgyhogy ezt nem tudom ki értelmezte így félre, a Wave egy kiváló threaded fórummotor, továbbá egy valós idejű csevegő, amely ötvözi a fórum és az IM kliensek előnyeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest