Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
[ Módosította: radi8tor ]
-
simico
tag
válasz pixelmester. #4752 üzenetére
A visszafordítóba a be- és kikanyarodás is tiltva volt Javítottam.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Bő éve használom az appot, minden frankó, két dolgot szeretnék mókolni rajta, ezek:
1. traffipaxra korábban jelezzen - ez a legfontosabb
2. feltűnőbben jelezze a traffipaxot, akár villogtassa vörösen a képernyőt3. Bónusz kérdés: párhuzamosan fut a telefonon (Nexus 5x) a Waze mellett a Traffi Hunter is, létezik esetleg valami szkin, bármi amivel a Traffi Hunter adatbázisát átvenné a Waze és csak 1 programot kellene elindítanom?
Bírja a teló, nem ez a gond, csak a dupla macerálás.Köszönöm szépen!
Szerk, FONTOS: nem ámokfutó vagyok, csak teleszórták az országot kamerával.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Peter.70 #4756 üzenetére
Igen, ez a gond; ha 120-szal mész, akkor az 500 métert 15 másodperc alatt teszed meg (ha neadj' 180-nal, akkor 10 mp ), először gondolhatod, hogy téves a risztás és már bele is futottál. A lézeres traffi pedig akár 2 kilométerre is ellát, de a Waze akkor még bőven kussol.
-
dionaea
őstag
ok ezt nem tudtam thx.
zoo8800: De akkor mi van, ha amikor rögzíti gyorsan mész de mire a rendszám kivehető addigra lassítasz??
Akkor is büntet?
Egyébként kellene ide egy rendőr aki ismeri a trafipaxot és elmondaná a tutit Pl azt is hogy múltkor a polgár őr autóban láttam egy hasonló cuccot mint a trafipax. Az vajon mit néz.
-
fant0mi
őstag
válasz dionaea #4766 üzenetére
Az csak egy rendszamfelismero, ami a korozesi adatbazishoz csatlakozik. Lenyegeben csak a korozott rendszamokat ismeri fel. Meg azt tudja, hogy milyen szinu es tipusu az auto, amihez a rendszam tartozik. A polgaror pedig felismeri, ha nem az megy el az orra elott.
[ Szerkesztve ]
-
Juditta_56
aktív tag
válasz dionaea #4766 üzenetére
Nem vagyok ugyan rendőr, de mértem már a Fama Laser III-sal, [zoo8800 képei] és megfelelő körülmények között 1250 méterről kiválóan mér. És - hidd el - nem fogják addig kikapcsolni a felvételt, amíg nem látszik a rendszám!
Bár a rendőrök tudomásom szerint csak automata módban használják a trafit, és ehhez olyan helyen kell állniuk, ahonnan végig tudja venni a készülék a járművet, a nagy sebesség észlelésétől a rendszám láthatóságáig. (Ez szemből igaz.) Ezért nem nagyon találsz a neten távoli trafis felvételeket. Ha hátulról, a mellettük elhaladót mérik, na arra jó a Waze jelzése, úgyhogy ne gondolkozz sokat, hanem fékezz! Már egyébként a rendőrség is FL IV-est használ.
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
apaszka
veterán
válasz Juditta_56 #4769 üzenetére
Ezt is jó lenne ha javítanák.
Más:
Én tesztelem az új verziót, de sok hibát találtam már benne. Küldöm is rendszerének az adatokat.
300 km et Ma is bele raktam.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dionaea
őstag
válasz Juditta_56 #4769 üzenetére
ok de ha pl a Waze "csak 200m"-re jelez, de a trafi mondjuk 1000m-re már látja a sebesség túl lépést, viszont mondjuk a rendszám 100 m ről kivehető, és én lassítok 200 m nél akkor nem kapok büntit.Nem?
De egyébként aki figyeli a navit az már látja jóval messzebbről mint 200 m.
-
apaszka
veterán
válasz dionaea #4771 üzenetére
De kapsz.
Hacsak nem vagy rafkós és megállsz.hogy másra lőjjenek.
Pályán nehéz. ...Nagyon profi blokkoló kapható, és hamar megjön az ára ha szeretsz száguldozni .
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
veterán
válasz apaszka #4772 üzenetére
Így van sajnos, a korábbi hsz-emben azok a saját képeim: jó messziről elkapott 167-tel, majd észrevettem, lassítottam, igyekeztem bebújni a kisteher mögé - de minden hiába, kijött a bünti. Megérdemeltem.
Egy korábbi autómba (egy faluban véletlen / pillanatnyi 80-ért 1 hónap jogsi-pihi után, még 2006-ban, ezt kevésbé érdemeltem meg, de jó tanulság volt) beszereltettem az akkori egyik legjobb lézerblokkolót (talán LT400 volt a típusa). Autópályán, hídról mérve azzal is leszedtek.
Tényleg nem vagyok vadbarom, se donor, pályán ~ 160-nal gurulok 220 lovas autóban.
Ha figyeled a navit, akkor tényleg előre látod a sünöket, de főleg az utat kell figyelni; ezért keresem a megoldást arra, hogy akár pirosan villogtassa a képernyőt, ha traffi van.
Ebben sokkal jobb a Traffi Hunter, nálam 5 km-ről jelez, de ott meg sok a téves riasztás, így egy idő után könnyen ignorálom a jelzését.[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Ma igen "hulye" volt a waze!
Vezetek, majd egyszer csak eldobja magat a GPS ( net folyamatosan ment ), keresi a jelet
Vegen kilottem a futo alkalmazasbol
Kicsit vartam es ujrainditottam.Sose csinalt meg ilyet!
-
sysrq
őstag
Van lehetőség a waze-nak megadni mekkora sebességgel számolja az érkezési időt? Az út megengedett legnagyobb sebességéhez méri, én meg csak a kategória megengedettjével megyek, hosszútávon óra az eltérés.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
fant0mi
őstag
-
sysrq
őstag
válasz fant0mi #4777 üzenetére
Lehet valami algoritmus benne mert ugyanazon az úton stabil 130-al csökken az idő, ha meg csak 92 akkor nő az érkezési idő. Nem akkora gáz, csak ha már be van ütve a cím indulásnál és benéz a főnök az ablakon: -Na délre lent leszel, négyre visszaérsz. És nem érti miért nem.
Más.
Eddig Win telefonnal navigáltam, de ugye már nem támogatott, Most gy 3 éves telefonnal. Tablet-ra váltanék. Igényli program az erős hardvert?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
lacy86
addikt
-
SZATA
senior tag
1. Nem lehet.
2. A hang neked ki van kapcsolva, vagy az nem elég feltűnő? Mókolni rajta nem lehet.
3. Ezt sem lehet, a Waze nem iGo. Nekem is lenne egy kérdésem. Mivel ad többet a TH? A Wazebe is felvittük az összes új fix kamerét, amit a hivatalos oldalon publikáltak. A traffizó rendőr jelentésből még több is van, mint kellene.(#4775) lacy86:
Nekem is voltak gondjaim az elmúlt napokban a GPS vétellel.(#4776) sysrq:
A Waze mindig a szegmensek adott időszakra érvényes átlagsebességével számol. Az újonnan bevezetett taxi módot használóknak külön számolja az átlagsebességet. Várható még további speciális gépjármű típusok bevezetése is, de abban sem lesz olyan, hogy a kalkulációnál megadd a maximum sebességet.(#4780) lacy86:
Igen, betölti.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszönöm!
Miben jobb a Traffi Hunter:
1. Rajta van az aktuális Police.hu adatbázis.
2. Vidéken, ahol kevés a Wazer, ott megbízhatóbb.
3. Sok kilométerre előre jelez, a távolságot be tudod állítani.
4. Feltűnő hangjelzéssel jelzi a traffit, biztos nem téveszted össze mással, nagy tempónál (zaj) sem.Minden másban a Waze a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
SZATA
senior tag
1-2. Benne van a police.hu adatbázis a Wazeben, úgyhogy a mérőhelyek (jelentések) pozíciója a wazerek historikus adataival vannak okosítva. Pont amiatt, hogy vidéken kevés a wazer, aki jelentené a traffizó rendőrt. Megy is a flame mellette, ellene. Keress rá! "hungary2"
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Megjött a 4 !
Tesztelőknek elérhető csak.[ Módosította: radi8tor ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Luser2000
addikt
apkmirror.com letöltés ?
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
emre33
addikt
válasz apaszka #4789 üzenetére
Továbbra is hibás a 4.0 verzió fektetett módba.
Aki jól tud angolul kérem küldje be helyettem.3 féle felbontás mellett probáltam ki:
1024x600 (Android 4.4.4)
1920x1080 (S4, Android 5.1.1)
2560x1440 (S6 Android 5.1.1)Hiba: Fektetett módban kijelző nagyításáért felelős ikont jobb oldalt a nagy sárga jelentés gomb eltakarja.
(Ez akkor jön elő, ha 1-szer kattintasz a képernyőre)
Így zoom-olni csak kézzel tudok, ekkor elmászik a GPS pozició.
Ezt a bal oldali ikonnal lehetne helyrerakni, azaz visszatérni az aktuális pozicióhoz.Ezt viszont eltakarja a bal oldali sebességmérő ikon.
Továbbá a kattintás után a kijelzőn megjelenő hangerő gomb is alig látszik, túl nagy.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
simico
tag
Van valami mód annak kikapcsolására, hogy állandóan feldobálja nekem a facebook-kal összekötést, barátok keresését? Elindítom, épp adnám meg az uticélt, erre bejön teljes képernyőn ez a baromság. Tegnap navigáció közben (bár éppen álltam) jött be. Roppant mód idegesít. A telepítés utáni első indításkor még megérteném, de a f...omnak idegesít ezzel minden indítás után?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...