- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz dionaea #5598 üzenetére
Nekem az első összeomlást már az M0-n összehozta, ahol még bőven 4G van. Itt előtte teljesen meggajdult, sima haladásnál ledobált a mellékutakra, össze-vissza próbált újra felhozva az M0-ra, miközben végig azon haladtam.. Veszprém környékén is jó a térerő, szóval nem értem.
-
e=mc²
őstag
válasz stickermajom #5601 üzenetére
Az, hogy te egyenesen haladsz egy uton, es kozben dobal mellekutakra/keresztutakra, az inkabb gps jel problema lesz.
Ilyen is szokott nekem is elofordulni, ekkor csak a gps-t kapcsolom ki es ujra be, majd utana jol pozicional es tartani is szokta mar ugralas nelkul.
Ambulimax Provider
-
apaszka
veterán
Most jött egy csomó frissítést tartalmazó app a tesztelőknek.
Szerk.
Sok itt említett hibát javítottak benne állítólag. Egyre jobb ez![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
marcedli
tag
válasz apaszka #5609 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdezem: miért írogatod ezt ide állandóan? Nincs információtartalma, mindenki tisztában van azzal, hogy folyamatosan megy a béta teszt, és mivel azt nem írhatod le, mi történik, ennek a kijelentésnek semmi értelme. Persze nyugodtan megoszthatod mindenkivel 😀
#csakawaze
-
apaszka
veterán
válasz marcedli #5610 üzenetére
Bocs
Csak azért mert páran nagy hibákat említenek és várják a javítást.
Gondoltam szólok, hogy készülőben van, és ne aggódjanak mert jön gyorsan a javítás az áruházba is.
De ezután nem szólok róla .
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Márton
nagyúr
válasz Taybore #5590 üzenetére
köszi
- ezt a cache-elést megőrzi kilépés, újraindítás után is? Mert gyakran összeomlik, így hiába töltöm be itthon, ha útközben elszáll, akkor már mobilnetről húzza be a térképet?
- Tatabánya-M0 útvonal kb. 5MB volt, ez soknak tűnik úgy, hogy itthon wifin terveztem meg az útvonalat..
- nekem sajna a 4-es se a telón se a tabon nem stabil. Pedig mindkettőn gyári rom van.
- beállítások / kijelző / térképen mutat itt csak azt tudom engedélyezni, hogy akarok-e wazert látni vagy sem. De hogy ne az összeset, csak a barátokat mutassa, olyat lehet?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Taybore
aktív tag
A cache-t elvileg kilépés után is őrzi.
A térképen lévő wazerek csak "fantomok", nem valós wazerek valós helyei, csak valamikor valaki volt arrafelé. Ez csak a látvány része, de egyáltalán nem valós időben mutatja, hisz ez személyiségi jogi kérdést vetne föl, hogy le lehet követni, ki hol van éppen. Olyan nincs, hogy a térképen lévő kis figurák csak a barátaid legyenek. barátokat úgy láthatod, ha pl ugyanoda tartotok, és az oldalsó sávon látod, mikor érnek oda. Vagy megosztjátok az utazást. Szóval amit te szeretnél, olyan opció nincs. -
Márton
nagyúr
válasz Taybore #5616 üzenetére
kár, köszi
lehetne olyan, hogy a barátomat felkérem, engedélyezze láthatóságát (ok, 1p késéssel, csak nekem) és ha éppen az ország másik felén vagyunk, összefuthatnánkEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
PpenoO
őstag
Arra lesz vagy van már megoldás, hogy ne lehetetlen kis mellékutakon akarjon időben rövidíteni útvonalat? Akárhányszor használom mindig levisz a főútról mert arra gyorsabb szerinte. Persze nem az, sőt rendszerint több időbe kerül, mert úgy számol, hogy full kátyus, folyamatos jobbkezes kis utcákban csukott szemmel folyamatos sebességkorlát határán végigrobogok. A valóságban ez kivitelezhetetlen. Ilyenkor persze növeli az érkezési időpontot. Magyarul késöbb érek oda jóval mint azt eredetileg számolta a Waze. Ismeretlen utakon még talán elhittem volna, hogy jót akar, kerüli a forgalmat stb., de ismert utakon többször letesztelve, az jött ki nekem, hogy neki a leggyorsabb az egyenlő a legrövidebb úttal.
-
fant0mi
őstag
Rövid van, gyors van. A gazdaságos, ami hiányzik szerintem (2 percért kerültet 40 km-t az M0-n például). De az alternatívákat kikérve, vagy a humán intelligenciát a mesterséges elé helyezve teljesen jól használható.
Fent van a telefonomon az iGo SzülinApp és a Sygic (vész esetére kell offline navi), de élesben még nem használtam. -
LámaZ
addikt
Lobbizzatok ti is, hogy a waze off-line is működjön!
Legyen minden jó!
-
apaszka
veterán
Bocs, de szerintem ez a lényeg, hogy online!
De tudsz spórolni, ha otthon wifi-ről megtervezed az útvonalat, aztán csak az infókat tölti mobil internetről.
-
junkpod
veterán
A lényeget olned ki belőle. Meg hát kB lehetetlen, mivel a tervezés a szerveren történik, így minden adat is ott van. Nem fognak egy új programot írni ami telefonon tervez a telefonon tárolt térképről. Meg aztán jönne a nyafog as, hogy miért frissíti állandóan a térképet? Ja, mert közösségi.... A waze online navi. Minden más badarság.
Box's don't touch!
-
stickermajom
addikt
Van valami súlyozása az utaknak a tervezés során? Már feltűnt, hogy csak a budai alsó rakpartra hajlandó nekem tervezni dél-észak irányban, hiába van totálisan beállva és hiába üresek a fölötte lévő utcák. Amikor feljebb megyek, akkor persze nem veszi észre, hogy már ott vagyok, ezzel hamis sebességadatokat vetítve a rakpartra.. Régebben legalább váltogatott a pesti és a budai között mindkét irányban, most semmi.
A másik ami feltűnt: Itt a Döbrentei tér felől ami becsatlakozik útról szeretne rögtön leterelni 3 sávon át a Vár tábla felé, ami Streetview-n még le van zárva. Szerintem ez nem igazán lehetséges.
-
TomPack
őstag
válasz stickermajom #5631 üzenetére
Màr egy éve megvan nyitva a Vàrkert bazàr, ha arra gondolsz. Hétköznap lehet csak àthajtani rajta.
-
Márton
nagyúr
Pár napja az M6-on mentem Villányba.
Azonban nem az M60-on akart vezetni, hanem korábban leküldött az 57-esre, én meg mivel időre mentem, kapkodtam, és követtem az utasításokat.
Hogy ennek mi értelme volt? 2 falun és kereszteztődéseken keresztül egy autópálya helyett?
Nyertem vele 200m-t?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
sztanozs
veterán
Gyorsabb, vagy rövidebb új van beállítva prioritásként?
Amúgy ha kb egy idő volt odaérni, akkor nem csak időt (még ha csak 1 percet is), de vsz üzemanyagot is spóroltál (amúgy 3.5 km az a 200 m - persze nem nagy kerülő).[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
TomPack
őstag
válasz stickermajom #5633 üzenetére
Ha a Döbrentei felől jössz, akkor balra kell tartani a bal szélső sàvba, ha jobbra szeretnél menni a Vàrkert bazàr felé. Ott egy làmpa megfogja a két szélső sàvot, és előttük keresztbe lehet àtvàgni jobbra. Elég érdekesen van megoldva az biztos. És mivel hiànyzik a sàvasszisztens, nem biztos hogy egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Jart mar valaki ugy, hogy nem müködik a waze sebesseglimit kijelzöje? Iphone 5s (ios9.3.1), semmi mókolás...
waze 4.4.0.0.
Elvileg minden a legfrisebb....minden engedely megadva a waze nek, müködik szepen a navi, beszel, elkerülö utat szamol...minden franko...kiveve, hogy nincs sebesseg limitem sehol...es az opcio sincs bent a menüben
Letörölem, ujratelepitettem, telot kikapcsoltam/bekapcsoltam......semmi.
Barkinek barmi ötlet?
-
Márton
nagyúr
válasz sztanozs #5635 üzenetére
gyorsabb
Valóban, 1.5km-t nyertem. De hogy az autópálya lett volna gyorsabb, azt biztosra veszem.
130 helyett most 90, ami nem is 90 a kátyús út és kereszteződések miatt.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
edk-
őstag
válasz stickermajom #5638 üzenetére
Ki is van táblázva.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Declare
őstag
igen. Azt latom, hogy mennyivel megyek....
azt esetleg tudja valaki, hogy hogyan tudok iphonerol ugy törölni egy programot, hogy az az appstorebol is eltünjön? Ezt meg megprobalnam....ha most ugye törlöm a wazet akkor az app storban ha letöltöm ujra, akkor a felhöböl tölti le....onnan hogyan tudom kitörölni, mintha soha nem is lett volna feltelepitve?
-
nagyúr
válasz radi8tor #5645 üzenetére
Vannak appok, amiknél jobb ha nem látszik, hogy valaha is le voltak töltve. Tinder, Badoo, Russian Brides, MyVibe, SexMaster, stb. Ezeket én is csak úgy olvastam valahol persze.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- trek81 károsultjai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest