Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybore
aktív tag
Előfordulhatnak tévedések a rendszerben, de az is megeshetett, hogy pont volt egy torlódás a Szépvölgyi alsó részénél, és azt kerülte. Én is futottam már ilyesmibe bele, és azzal nyugtattam magam, hogy "amarra" még rosszabbul jártam volna. Érdemes ilyenkor megnézni a ÉVI-re koppintva az útvonal opciókat, hogy a 3 javasolt közül melyik hány km és mennyi idő, aztán abból választani egy szimpatikusat.
-
guba2
tag
Sziasztok!
Néhány hete már kérdeztem, hogy hogyan lehetne halkítani, illetve némítani az újratervezés hangját, mert a Nexus 6-on, borzalmasan hangos és zavaró, míg a többi hang nem. Kerestem a hangfájlt, de sehol sem találtam. Ha valaki tud megoldást, kérem ne tartsa magában. -
törölt tag
Hétköznap megőszülsz, mire a Lajos felé eljutsz a Szépvölgyire. Olyankor a Waze által adott irány az általánosan bevett szokás. Sőt, ha a Kiscellin áll a sor, akkor a Praktiker és a MediaMarkt közötti utca felé is érdemes kerülni. Hogy hétvégén miért arra vitt, az jó kérdés.
-
Gallowgater
tag
Sziasztok!
Az új verzióban (4.0.1.1) merre található az típus szerinti jelentés lista? Ha jól emlékszem a régi verzióban (3.9.x.x) a jelentés ikonok alján volt ez "Minden jelentés" opció, a lista megtekintéséhez. Korábban indulás előtt át tudtam nézni, hogy mondjuk az aktuális pozíció 10-15 km körzetében mi is vár rám.
Most belépéskor csak azt látom, hogy hány wazer van a közelemben, mennyi jelentés, de hogy azok konkrétan milyenek, azt nem tudom elővarázsolni, hiába tapogatom a "pörgő radart".
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Z68X-UD7-B3 // Core i5-2500K // Noctua NH-D14 // G.Skill RipjawsX 16GB // MSI GTX 1070 gaming X // OCZ 60GB Agility 3 // WD 750GB Caviar Black // Corsair AX850 // Corsair 600T White // Corsair SP2500 // Roccat Tyon // Isku
-
SZATA
senior tag
válasz Gallowgater #5506 üzenetére
Kikerült belőle ez a funkció. Ha van tervezett utad, akkor az azon lévő jelentéseket le tudod kérni. Bökj a felső fekete sávra, ott lesznek a mellette lévő fülön.
fant0mi jól nyomod, köszi hogy segítesz az embereknek, és ezzel nekünk!
Lyukas útvonal: beállítások, haladó, adatforgalmazás, térkép frissítése. Ez általában megoldja - bár lehet, hogy ez az opció kikerült az utolsó iOS verzióból.
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Pont a napokban (az utolsó lyukat tervezés előtt a múlt héten) nyomtam térkép frissítést, kiváncsi voltam mit csinál. De ezek szerint semmit...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
viktorhu
veterán
válasz #79335424 #5504 üzenetére
Hát tényleg vagy volt ott valami forgalom, vagy pedig ugyanaz, mint a múltkor megbeszélt mellékutas szindróma - a navik nem tudják kezelni a rossz útviszonyok problémáját, ha nincs onnan elég jelentésük, hanem a megengedett sebességből indulnak ki, amit pl. a hajtűkanyarnál nyilván nem fogsz tudni tartani.
Ezt tavaly nyáron egy Balkánon keresztüli autózás során tökéletesen sikerült modelleznem, a valós idő 50-80%-kal több volt, mint amit a különböző navigációs appok tippeltek az út elején.
Pl. egy Budva-Saranda útra a Google kicsivel több mint 7 órát tippelt, míg a valóságban kb. 13 órán át tartott az út (három nem forgalmi jellegű megállónk volt - egy pékség, egy étterem, egy kp felvét és vízvásárlás - ezek együtt kb. másfél órát vehettek igénybe.
-
-
Szili17
tag
válasz fant0mi #5518 üzenetére
Csak arra figyeljetek, hogy fekvő módban nem biztos hogy megy, sőt legutóbb mikor néztem (nem tegnap volt) akkor nem ment.
A hanggal kapcsolatos dologban meg úgy segít az újratelepítés, ha kitörlöd a Waze mappát, de igazából nem is kell az egésztől meg szabadulni (az apptól sem), azt kell elérni hogy a hangokat újra leszedje (ehhez meg azt a mappát kell kitörölni mi a kérdéses hangot tartalmazza, újratelepíteni se kell hozzá). Nem próbáltam még, de lehet oda-vissza át is kell váltani két hangprofil között utána, de ez már szinte nem is gond.
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Taybore
aktív tag
Nekem is átállt angolra, manuálisan kellett visszatenni Andrist. A barátok sáv és a dugó sáv két oldalt csak állóban működik, fekvőben nincs rá nagyon hely.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mi a gyakorlati haszna ennek a "később kezdem az utazást" résznek?
Autós navinál ennek mi értelme? Nem egy menetrend szerinti buszban használják az emberek.⭐ Stella
-
nagyúr
válasz radi8tor #5524 üzenetére
Én szeretem ezt az újítást. Korábban úgy használtam, hogy ha tudtam, hogy 2 óra múlva ott kell lennem vhol, akkor elindítottam a Waze-t, és néha ránéztem, hogy épp mennyi az aktuális utazási idő a forgalom függvényében, és aszerint indultam el. Most ez automatikusan működik, megadod neki mikorra kell ott lenned, ő meg szól 10 perccel indulás előtt, hogy na most. Valszeg közben is figyeli az útvonalról érkező jelzéseket, mert legutóbb azt írta egy útvonalra, hogy 27 perc, aztán mégis 42 perccel korábban szólt, mert volt valami fennakadás az M0-on.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
sztanozs
veterán
válasz radi8tor #5524 üzenetére
Nekem jól jött a múlt hétvégén - 9-re kellett leérnem Fonyódra és tudtam mikor kell elindulni. 5 percet tévedett csak 200 km-en.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
nagyúr
válasz Juditta_56 #5528 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Kronk
őstag
válasz Juditta_56 #5530 üzenetére
gondolom csak egyelőre ájfonon van ilyen funkció...
http://totesz.myminicity.com/
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Mostanság kezdtem el használni az appot és azt szeretném megkérdezni, mégis mik azok a Waze "fejek", mármint ikonok, amelyeket folyamatosan rárak a térképre a program?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
nagyúr
Meglepő módon a beállításokban. Kijelző és térkép, majd Térképen mutat és kiveszed a zöld gombócot a Wazerek mellől.
-
apaszka
veterán
Neeee!
Az előbb is újra kezdte a vacakolást! Szerver hiba is lehetett,mert nem akart az istenért se online lenni!Nem tudom .
Baleset volt a 81 esen ,és leszerelték 2 napra a csúcs kamera rendszert Sörédnél,de sem oda se vissza fele nem tudtam jelenteni! Haza érve a 3.9... simán jó volt! :
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
nagyúr
Azt nem tudom, hogy iOS-en hogy s mint futnak háttérben az appok, de nem szoktam előtérben tartani a Waze-t, tehát beállítom a célt, a tervezett érkezést, aztán használom normál módon a telefont vagy lezárom, és leteszem, aztán egyszer csak jelez, hogy induljak.
-
nagyúr
válasz apaszka #5541 üzenetére
Kap még egy esélyt...
Most legalább működik a jelentés. Amikor először felraktam, akkor nem engedett semmit jelenteni, mert hogy nincs GPS jel... Természetesen volt.Viszont valami miatt nagyon halk a program.De ez a 3.9-nél is jelentkezett .Telepítés után jó, aztán, ha állítok a hangerőn, akkor nagyon halk lesz és ha visszaállítom max-ra, akkor sem lesz már olyan hangos, mint közvetlenül telepítés után.
-
merqree
őstag
válasz apaszka #5541 üzenetére
A 81-es úton ma pedig túlméretes szállítmány közlekedik
-
nagyúr
válasz canniball #5548 üzenetére
7*7 méteres motyó nem nagyon fér be sehova. Mondjuk 4*4 méteres sem. Ez a 747F cargo ajtajának mérete pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest