Új hozzászólás Aktív témák

  • enerdzsájzer

    tag

    válasz rfjanika #2578 üzenetére

    Ha van rá pénzed menj el magánrendelésre. Ott talán szakít rád annyi időt 10-20 ezerért hogy nagy vonalakban elmagyarázza. Kérd meg hogy ajánljon egy jó gyógytornászt ha tud, abból is egyéni fizetőshöz menj, ne csoportos esztékás bohóckodásra. Esetleg még kiropraktőrt ha lehet.
    Nincs két egyforma beteg, még akkor sem ha az orvosok is csak a sablont követik (teljesen őszinte pedig egyik se lesz veled).
    Saját magadnak kell kitapasztalni hogy mit lehet és mit nem
    A gerinced szólni fog ha valami nem jó neki. Ehhez nem árt egy jó gyógytornász aki rugalmasan gondolkodik és meghallgatja a visszajelzéseidet és ennek megfelelően alakítja a gyakorlatokat.
    Bokszoltál? Felülést felejtsd el teljesen. Hasprés, lábemelés mehet, de a hátadat ne emeld el a talajtól. Ami csak kicsit fáj az mehet, ami komoly panaszokat-fájdalmat okoz, azt ne erőltesd. Fokozatosan, lassan, óvatosan próbálkozhatsz (szerintem) de ha visszatér valami tünet, rögtön fejezd be. De ezt egy jó gyógytornász úgy is elmagyarázza és figyel rád. Ha nem magyaráz, nem figyel, csak néz rád mintha nem is magyarul beszélnél, keress másikat.
    Nagyon lassú és keserves a gyógyulás és szerencsés az aki ebből teljesen felgyógyul. Amit már egyszer megbontottak, az már nem lesz utána ugyanolyan.
    Jobbulást és kitartást!!!

Új hozzászólás Aktív témák