Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
Múlt héten Horvátban gyönyörűen ment a roaming.
4G vagy 4G+ volt mindenhol.
Hasított is szépen! HR VIP volt végig.
Hello Datában 5,5GB roaming adat volt. Simán elég volt.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
chipesz
őstag
válasz brumicica #16 üzenetére
Bár én az Index cikkben olvastam, de szándékosan nincsenek rajta konkrét számok, mivel "a pontos forgalmi adatokat ki kellett hagyni, mert a szolgáltatók üzleti titokként kezelik ezeket számokat".
Samsung Galaxy S24
-
brumicica
tag
Milyen grafikonok már ezek? Én ilyet készítenék, rugnának ki páros lábbal a munkahelyemről...A készítő sosem hallott róla, hogy illik jelölni az Y tengelyen a mértékegységet? Szerintem ezt már általánosban tanítják
-
ONEFREE
aktív tag
Most voltam Magyarországon, Csongrád Megye és hibátlan volt a 4G R. 17G hagytam otthon 🙂. Bár ez EE 🤣🤣
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Mókás ez a Szerbiai dolog. Mennek az emberek piacozni és annyira megszokták a schengeni határrendszert, hogy elfelejtik, hogy az az ország sajnos nem tagja az egyezménynek, de az Uniónak sem.
Finn the human
-
Somatom
veterán
Ezek nem hálózatok, hanem viszonteladók. Vehetsz Lebara kártyát, de Lebara hálózatra nem jelentkezhetsz fel, mert olyan nincs. Olyan ez, mintha otthon próbálnál egy külföldi kártyával a Tesco, vagy a UPC hálózatára feljelentkezni.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Sztem nem minden hálózatra. A D Telekom még egyszer sem engedett fel, amióta elvették a 4G -t. Tavaly még full 4G -n nyomtam bármelyik hálón, ami az adott helyen tudott 4G -t.
Kopi31415:
Ennyire nem vagyok amatőr. Kamionozok, rengeteget vagyok roamingban.[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
Horvátban mi a helyzet?
Szombaton megyünk.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
azbest
félisten
Minden német hálózatra felmegy a telefon, de csak 3G-re. Ha 4G-re limitálod, akkor nem kapcsolódik sehová. Ha bármilyen hálózatra engeded, akkor mivel előbb végigpróbálja az összes 4G-t sikertelenül és csak utána próbálja a 3G-t, így sokkal tovább tart hálózatot találnia. Legalább 4 német nagyvárosban próbáltam én is.
Az ország szűrőjükben o2-re írja, hogy van 4G roaming. Nincs. B3, B7, B20 van. A telefon hálózatkereséskor látja a 4G hálózatokat, csak azok nem engednek fel.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
Ez nekem pont forditva van, 1 perce neztem meg. Kette van szedve (Uzleti Net Belfold 7GB es Uzleti Net 7GB) es nekem a honapban meg csak az Belfoldi-bol fogyott el adat, a normal az 7/7GB. (Telekom)
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Tamás88
őstag
Arról nem is beszélve, hogy az adatcsomagnál elsősorban a roaming számára fenntartott adatmennyiségből szedi le, így ha a felét már otthon elnetezted, de utána kimennél az eu-ba, akkor kénytelen vagy venni roaming adatcsomagot. Szerintem megérne egy GVH levelet (Igaz ez Telekomnál van).
-
Somatom
veterán
Első helyen Németország, ahol egy Telenoros ügyfél nem jut 4G -hez, a 3G pedig pont olyan vacak, mint nálunk. Köszi, Telenor!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple TV+
- Vodafone mobilszolgáltatások
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest