Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
És ez így van rendjén. Nem szégyen az, csak nem mindenkit érdekel a fészbúk. Én pl. TV-t sem nézek 11 éve, és rádiót sem hallgatok, sőt (papír) újságot sem olvasok. Mert egyik sem érdekel, és így sok időm szabadul fel pl. droidos kis progik írására, amit a sok zombi letölt én meg jól elvagyok a "zsebpénzzel".
De ettől még nem gondolom úgy, hogy aki más, mint én, azzal bármi gond lenne.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
Szerintem, most írja le minél több ember, hogy "nekem sincs fészbúkom", páran meg írják le rá, hogy "Nekem is csak azért van, mert..."
Amúgy nekem sincs fészbúkom, csak egy olyan, amit fejlesztésre használok nulla ismerőssel.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Eddig sok zagyvaság volt ott, ezután mi lesz? Csak nő a káosz... Inkább rendet kellene ott tenni...
-
silverwol
csendes tag
Az FB-n eddig is az volt a jellemző, hogy az emberek beszélnek, nem az, hogy hallgatnak (a másik beszédére). Mindenki mondja a magáét és igazából nem nagyon érdekli, hogy mással mi van. Esetleg alibiből dob egy likeot néha.
A hosszabb üzenetek ezen se nem javítanak, se nem rontanak. Másrészről így már tényleg lehet pl. egy novellát is posztolni. Jupi! -
M3Ny3'T
senior tag
Jaj ne...van egy ismerősöm, aki folyamat verseket meg egyebeket posztolgat. Most ki tud rakni 20 verset 1 postba.
Bár az még mindig kevésbé idegesítő, mint a "Jó reggelt", "jó éjt" bejegyzések, meg a "Szar kedvem van" (de soha nem írja le, miért és ezt "lájkolják" 40-en a kis rosszakarói).Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Cathulhu
addikt
5000? eddig egy rendes viccet nem tudtam kitenni egy reszletben, sehol nem volt az 5000, max egy nullaval kevesebb
szerk: oks, most latom atsiklottam a cikk vege folott, sry
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
félisten
válasz enginev3.0 #1 üzenetére
Érettségi tételek kiírására.
-
Végre jajjj de jó!
...
De mire?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Politikai mémek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Hyundai, Kia topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest