Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Programozás topic
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ezzel én tisztában vagyok...
Tesco: Gondolom mert ők nem félnek attól hogy a sok rajongó elpártol tőlük egy demo miatt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sirandrish #34 üzenetére
Persze, nem kötelező, de másképp nem tudod legálisan kipróbálni, mert az ilyen játékokhoz a Demó smafu. Bezzeg Mass Effect 3-hoz -amit vakon meg merne venni aki játszott az elődökkel- csinálnak Demo-t...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Apollyon
Korrektor
SPOILER aki még nem játszott vele.
Az első rész lehet grafban messze van, de hangulatban végtelenszer jobb a 2. és a 3. résznél is. Azért valljuk be, az elsőben sokkal változatosabbak voltak az ellenfelek, robotok, szörnyek, ATC, Replica katonák, és nem csak 1-2 Almás ijesztgetés volt hanem sokkal több és ötletesebbek, többek között az aláfestett filmes hangeffektekkel, amikkel azóta sem találkoztam egy játékban sem. De még a F3AR-ben sem, ahol volt kétféle katona, zombik meg kétféle szörny, az a Creep ami meg a "poén" a végén, hát finoman szólva is szégyen, tactical facepalm. Hja és a Commander-ek, akik az egyedüli fantáziadús ellenfelek voltak. De többször is bejátszották, és nem az a baj, de ez volt az egyik "fő ellenfél", hát lol. Akciójátéknak jó volt, de FEAR-nek nem, ez nem FEAR hanem valami, amiben van ATC, Alma, meg Paxton Fettel, hja és Wade tudós, ezt leszámítva SEMMI FEAR nincs benne.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Zolás
addikt
A kenyeret hozzávághatod a pékhez, és visszakérheted a pénzed. A játék árát hogyan kéred vissza? Pláne ha steames, elviekben el se adhatod.
Aki megvette, az játszogat vele, mert mást nem tud vele csinálni. Ha csak simán törölné, akkor kidobott pénz lenne az ablakon.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Sirandrish
legenda
válasz TESCO-Zsömle #21 üzenetére
A kettő nem ugyanaz..
Maximum olyanokról beszélhetünk hogy kenyeret akarok és száraz kenyeret kapok, de ugye legfeljebb nem veszem meg, ahogy a F3AR-t sem kötelező megvenni!
Mindemellett szerintem azért van köze a Fear korábbi részeihez..a katonák okosak, fedezékharc, időlassítás, idióta bizbasz ellenek etc...szóval azért nem kell ilyen túlzásokba esni...csak halkan jegyzem meg hogy a száraz kenyérért ha fizetnék akkor reklamálhatnék de akik szerint a F3AR nem Fear, meg akik 2 órát játszottak vele...azok megvették a játékot?
Szerintem aki megvette annak tetszik, vagy legalábbis nem törli 30perc játék után..
(#27) ezt ki dönti el?
Ki az aki megteheti azt hogy azt mondja hogy a F3AR nem Fear...
Nekem pl sokkal jobban tetszett mint az első rész...[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
FuRiONight
őstag
válasz TESCO-Zsömle #14 üzenetére
Hát azt akármilyen szempontból nézem egy sz@r játék lett. Metacritic engem igazol.
Akárhogy nézem jóval kevesebb ideig készült, jobb a grafikája, van rendes multija, coop és van újrajátszhatósági faktor: Vettel-el. A kettő együtt pedig coop-ban tényleg nagy élmény. Nem úgy mint a DNF...
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Ha erről van hír ami amúgy tök jó, akkor majd az eladásokról is lehetne, mert ezt már csak a címével adják el. Jó hogy van ilyen videó, de gondolom ez is afféle szükséges promóció, mert akkora crap a játék hogy már ilyenekkel is fel kell rá hívni a figyelmet. A negyedik részt ezek után már nem hiszem hogy meg fogom venni főleg ha lesz egyáltalán. Jobb lett volna ha az első rész utáni Extraction Point féle storyline-t folytatják tovább.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
đayW@LkeR
tag
Ez egy NULLA!!! a Régi FEAR-hez képest, Deee HOL VAN KRATOS
CODMW3 & BF3 RULESS!!!
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
Runner_fxr
Ármester
válasz TESCO-Zsömle #27 üzenetére
Szerintem ez azért ízlés kérdése is. Én úgy gondolom, hogy rendben volt ez a 3. rész is. Van akinek nem tetszett, hát ez van. Volt azért benne para is, a zombis részek elég jók voltak. A fegyverek is nagyon tetszettek. Amúgy meg ha igazán félelmetes játékkal akarsz játszani, akkor Amnesia. Abban igaz nincs lövöldözés, de garantáltan félelmetesebb mint bármelyik Fear.
-
Góliát
őstag
hmmmmmmm.Fegyverropogás! Szeretem
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Findzs
addikt
nem is a hangokkal van a baj
arra kíváncsi lennék, hogy oldották meg, hogy a fegyverek hangja épületen belül nem ugyan olyan mint szabad téren, és itt szabad téren vették fel a hangokat
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
DRB
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #25 üzenetére
Ezzel az erővel lemehetsz az elemi részecskék szintjére, na akkor már abszolút semmi eltérést nem fogsz találni a kettő között. De ez nem célszerű, mert mondjuk 1 liter WD40-től tuti kinyiffansz, míg a sörtől nem igen hinném.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Runner_fxr #24 üzenetére
Mindkettő folyadék és mindkettő segít a túlmelegedést legyőzni.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Runner_fxr
Ármester
válasz TESCO-Zsömle #23 üzenetére
A sör és a wd40 már kevésbé egyezik műfajilag.
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #21 üzenetére
"Akkor is ezt mondanád, ha lemennél a boltba egy kiló túróért, és otthon derülne ki, hogy vaj van benne?"
Ha nem tudnám, hogy a F.E.A.R. 3 még mindig FPS, akkor azt hinném az analógiád alapján, hogy RTS-t vagy autóversenyt csináltak belőle. Vagy valami olyasmit, aminek semmi köze az eredeti műfajhoz.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sirandrish #20 üzenetére
Akkor is ezt mondanád, ha lemennél a boltba egy kiló túróért, és otthon derülne ki, hogy vaj van benne?
Vagy veszel egy üveg sört, meghúzod, és WD40...
Elvégre nem az számít, ami rá van írva, hanem ami benne van...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Sirandrish
legenda
Miért? te a névvel vagy a játékkal játszol?
Egyáltalán nem mond hülyeségetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Archer
őstag
Mi van itt emberek? Minden nagy név folytatását elcseszik mostanában? Ugyan nem játszottam még vele de a vélemények elég lelombozóak.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Gude
senior tag
eléggé
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Runner_fxr
Ármester
válasz TESCO-Zsömle #14 üzenetére
Szerintem a Duke Nukem Forever sz@r, akárhogy is tekintünk rá.
-
petya1992
tag
Viszont szerintem a multija nagyon jó lett nekem az eléggé bejön
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz FuRiONight #3 üzenetére
Végül is, a Duke Nukem Forever is jó, ha nem úgy tekintünk rá, mint Duke Nukem Forever-re...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Runner_fxr
Ármester
Szerintem nem lett ez rossz játék, sokkal jobb lett mint pl a crysis 2. A fegyverek szerintem nagyon jól megvoltak csinálva, amikor a zombikat kellett irtani, na az kifejezetten hangulatosra sikerült. Nekem tetszett az egész, és az ellenfelek is elég okosak voltak, akárcsak az előző részekben. Én pont, hogy egy fos játékra számítottam és kellemes csalódás volt pozitív értelemben.
[ Szerkesztve ]
-
TaS1kaaa
tag
Szerintem egyszer játszható és kész, konzolos világban minek vártok jobb fps-t...
A videókból már látni lehetett, h ilyen lesz minek vettétek meg ha most meg csak szidni tudjátok ??? -
havasa
aktív tag
Látom sokan fanyalognak itt jogosan, a sorozat, ahelyett, hogy felnőtt volna, visszament a dedóba.
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
petya1992
tag
Hát tényleg nagyon szar lett pedig mennyire vártam.Már lassan a végén járok de még egyszer sem ilyedtem meg az 1,2-től meg szinte összecsináltam magam, és ezért szerettem én annyira
-
callmeakos
veterán
Szerintem is inkább az eszetlen hentelés a cél főleg ha a shotgunt használod.... Csak hentelsz és hentelsz. A vége pedig egyszerűen pocsék lett....
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
banhammer
veterán
Nekem tetszik a játék.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
tupacamaru
veterán
A fegyverek szava.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Gude
senior tag
Úgy kell rá tekinteni mint JUJJJJ
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
pschio
őstag
válasz FuRiONight #3 üzenetére
ez jó. ne úgy tekintsek a fear-re mint fear
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
pschio
őstag
én is felraktam, toltam 1-2 órát de azóta se akaródzott tovább játszani vele...
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Daczy
aktív tag
A játék pocsék lett, bemocskolta a F.E.A.R. hírnevét. Egy ócska casual lövölde, mindenféle hókusz-pókusszal, és értelmetlen történettel. Számomra kuka. Meg az egész Day1Studios, amiért ilyen selejtet volt pofájuk kiadni. Inkább ne is legyen több F.E.A.R., ezek után!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Samsung 980 Pro 2TB + Heatsink - Új, bontatlan, 5 év garancia
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X ~ 2 év garancia
- Geforce 2 MX400 / púpos kondik, szoruló ventilátor / képet ad
- Sapphire NITRO+ RX 6900 XT Special Edition OC 16GB
- Poco m6 pro 512 GB és infinix note 30 pro 256 GB. Csere érdekel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest