- Windows 10
- Videó stream letöltése
- Windows 11
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Hálózati / IP kamera
- Mégsem évtizedek múlva tarolnak a kvantumszámítógépek?
- Hamarosan önthetik a pénzt a DeepSeekbe
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Új életet vihet az Amazon a James Bond-világba
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpalavalo
aktív tag
Ahhn mint az eee pc-k hogy húú de olcsóak lesznek a tudásukhoz képest aztán nem tul olcsón kapsz valamit ami mind kiderül ár értékben egy rakat kaki... Ez szerintem hasonló sorsra jut az szép hogy 35 dollár de mire ide kerül lesz az 350 is..
-
Na erre befizetek.Kíváncsi vagyok mekkora rakás sz@rt csinálnak ennyi pénzért.ha meg mégis lehet jó,akkor meg intö példa a neves gyártóknak,hogy drágák vagytok
-
rainmen
aktív tag
Ezzel is az a gond, mint azzal az olcsó - asszem ~39$-os - minilaptoppal. Mire ideér már annyiba leaz, hogy nem érdemes megvásárolni...
Néztem ebay-n, de mire ideér, kb. 23 eFt lenne.[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
"A készülékben 2 GB memória, wifivezérlő, webkamera, mini USB-csatlakozó, MiniSD-kártyaolvasó, SIM kártyafoglalat, továbbá video- és fülhallgató-kimenet is található."
Na jó, de kijelző, proci, RAM, és akku is van benne?
Felfoghatatlan... vagy ha igen, akkor inkább abba fura belegondolni, hogyha ennyi az előállítás, akkor mi hasonlókért mennyiért jutunk hozzá... -
xxxbence
csendes tag
vajon milyen felbontasa es procija lehet ennek?...
-
Angel1981
veterán
10 USD alá akarják szorítani a gyártási költségeket?!?!?!?
Durva![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Találtak gyártót a készülékhez. Először százezer darab készül tesztelési céllal, és ha minden jól megy, a diákok a jövő év második felében juthatnak hozzá.
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)
- Precision 5540 15.6" FHD IPS Xeon E-2276M T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- MSI Mag B365m / I7 8700k / NZXT Kraken x52
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 4900H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude E4300