Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz McSpy #107 üzenetére

Nem szeretnék vitákat, ezért előre leírom, hogy ez az én SZUBJEKTÍV véleményem. Van már néhány ilyen kütyü, de a négy maghoz képest elég harmatosan teljesítenek. A GPU is gyengus. Arról nem is szólva, hogy a topikjaikban elég sok firm hibára, bugra panaszkodnak. Én nem választanám. Mint ahogy az RK3188 -asok első szériájába sem fejelnék bele. Én úgy látom, hogy a kínaiak azt játszák, hogy kiadnak egy új cuccot, ami úgy - ahogy működik. Aztán várják, hogy a szerencsétlen felhasználók közül a hozzáértők kiokoskodják, hogy miként lehet használhatóvá tenni. Aztán a jó trükköket beépítik a következő "gyári" frissítésbe. Az MK808 első kernele pl. 4:3 -as képaránnyal jött ki. Vicces volt. Később lett kikapcsoló gomb, meg tálcaeltűntető, meg hasonlók, Sajnos, van amikor hardveres változtatás is történik és onnantól akinek az első szériás kütyüje van, az ráfaragott. Ezért ilyen stickeknél érdemes a kiforrottabb, illetve nagyobb felhasználói bázissal rendelkező típusokból választani. Egyébként az általad linkelt cucchoz hasonló hardvernek van itt is topikja.
    Zealz GK802

Új hozzászólás Aktív témák