- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz schawo #54699 üzenetére
Már vettem is 2 KeepPower-t. affiliate6 kóddal 0,53USD, még le is jön
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Kartomas
csendes tag
Sziasztok Aliexpressröl tudtok megbízható pendriveot 32 vagy 64gbos érdekelne.
-
Beni2360
félisten
válasz schawo #54699 üzenetére
Bocs de, hogyan lehet össze hasonlítani egy 1.5V elemet egy 3.7 V elemmel?
Természetes hogy egy magasabb feszültséget tudja fogadni a termelő akkor az erősebben fog világítani. Mert vannak dolgok aminél oda van írva, hogy tölthető 5-9V-tal. Jöhetnek az ellen vélemények.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gorbep
senior tag
válasz Beni2360 #54678 üzenetére
pontosan.... cián van benne, ha kiszárítod és utána töröd meg,kicsivel kevesebb mint a mandulában..... ennek ellenére vígan fogyasztják azt is, meg a marcipánt is.... szóval ez elég érdekes városi legenda, viszont van benne pár zsírsav, ami miatt ....... ááááá hagyjuk... ha érdekel írj privátot...
Szóval nem szándékozom belőle napi 100kg-ot enni....de köszönöm a figyelmeztetést
#54686) spidersoft:
lehet, annyi gerezdet vágsz vele csak ki, amennyit meg is eszel... vagy mind kivágod, és egy dobozban teszed hűtőbe akkor fogyasztásra kész... még csak sárgadinnyét szeltem vele, arra tökéletesen megfelel....
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
gorbep
senior tag
a GB-en a június 29 utáni rendeléseimnél már nincs piros mező, amin jelezhetem a csomag megérkezését 20 pontért.... van az így szerezhető pontoknak limitje? vagy változott esetleg a rendszer július 1-től?
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
WestBam
senior tag
Srácok!
Felesleges ezen vitázni, de akkor belevauzok én is.
A 14500 nagyobb áramot tud adni a lednek hosszabb időn át, mint a sima alkáli elem, mivel az nem bírja olyan jól a terhelést az akkunak viszont később esik be a feszültsége. Ennek következménye lesz, hogy hamarabb is fog lemerülni és még jobban fog a lámpics melegedni mint az alkálival. Az NiMh akkuval még annyi feszültséget sem kap, mint a sima alkáli elemmel, így picit kisebb fényerővel viszont hosszabb lessz az üzemidő mivel elég jó kapacitású ceruza akkuk vannak már a piacon.
Az SK68 első sorban azért ajánlott lámpa, mert ~1000Ft-os áron ad egy korrekt fényerőt és mivel alkáli elemmel is megy tökéletesen így nem igényel egyéb befektetést, akkukkal való babrálást és odafigyelést így az átlag felhasználónak lesz olcsón egy egész jó lámpája.
Tipikusan az a kategória amibe az akku már annyiba kerül mint maga a lámpa, felesleges költség, mert ha valaki foglalkozik a lámpákkal picit is komolyabban akkor ebbe nem tol pénzt, hanem vesz jóval nagyobb kapacitású 18650 akkut és töltöt illetve hozzá egy rendesen meghajtott lámpát. A két kategóriát teljesen felesleges összemosni.
Ha EDC-re kell jó fényerő és kis méret akkor pedig adott a lehetőség, csak fizetni kell érte és megvenni az RCR123 akkut (16340) és hozzá egy pici de erős lámpát, most már kicioccoban is van (On The Road M3) de a nevesebb gyártóknak már régóta van a kínálatukban ilyen opció is.Szóval ha rám hallgattok azt vesztek amit akartok
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
-
Predator2
addikt
válasz Krogoth #54334 üzenetére
Bár felment egy kicsit az ára, de megér szerintetek ennyit? Elég sok mindent tud, igaz tapasztalat nincs vele kapcsolatban.
ER2so kuponnal: [link]
Nem sürgős, sőt... de ha ettől csak drágább lesz akkor inkább lecsapnék rá most.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
virkir
veterán
válasz Beni2360 #54678 üzenetére
Csacsiságot írol barátom.
Kevered az őszibarackkal a dolgot.
Elárulom, hogy a sárgabarackot jellemzően "édes" mandulára oltják nem úgy mint az őszit amit a valóban ehetetlen keserűre.
Tehát a sárga magja gyakorlatilag az ehető mandula."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
andrisbandi
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz géeles #54716 üzenetére
Picivel többért van 6 napos postával régi barátunktól is: Samsung 64GB evo+ 16$ , Sandisk ultra 64GB 16$.
Kartomas kollega pendrive-ot keresett, én ezt ajánlom: Transcend Jetflash USB3/3.1 32GB / 64GB / 128GB - 11$/18$/35$. Sandisk Cruzer blade/edge eszkozoket kerulni kell, retek lassan irhatoak, ha mast venne akkor tesztet kell keresni rola! Illetve Aliexpresst is kerülni ha ilyen sokat hamisitott eszközrol van szo, vagy pedig akkor nem aprozni el hanem venni 1-2TB-ost 20$-ért.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan bluetooth-os ,különálló kis gombelemes kütyü, amivel egy okostelefont el tudok sütni?
Olyanra gondoltam amit adnak néhány szelfibothoz(pl az Aldiban nemrég akcióban lévőhöz), de nem kell hozzá a bot, mert olyanom van.
Az időzítőt szeretném kiváltani vele.[ Szerkesztve ]
-
Sianis
addikt
válasz balazs1956 #54718 üzenetére
-
Vertigo18
addikt
válasz géeles #54716 üzenetére
Inkább én is sinceritytől rendelnék.
Többen is jelezték, hogy a Gearbestes olcsó kártyák milyen jók, elég gyorsak, valós a kapacitásuk. Aztán eltelt két hónap és jönnek a visszajelzések, egyre több megy tönkre, nehéz a garicztatás.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Beni2360
félisten
válasz balazs1956 #54723 üzenetére
Csak az a kérdés, hogy a Te telefonoddal működni fog-e?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dugesz77
őstag
Egész jó akciók vannak az olcsóbb UNI-T multiméterekre Gearbest-nél. Érdemes csemegézni/lecsapni csak pár darabos készletek.
[ Szerkesztve ]
-
Sianis
addikt
válasz balazs1956 #54725 üzenetére
Nekem is van ilyenem. Az iPhone gombbal tudom az Androidot elsütni, mert az a megfelelő Volume gombot triggereli. A gyári kamera appot használom, működik. Mit mondjak még?
-
kmarci25
veterán
Banggood-on a Uk Standard International Shipping szállítás kb mennyi idő? Mert, mint utólag kiderült, nincs hozzá nyomkövetés, bár ezt a megrendelésnél elég jól titkolták...
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
veterán
válasz kmarci25 #54729 üzenetére
Változó, 1-2 hét, de nekem volt már több is.
Igaz az utóbbi pár rendelés időben jött 6-7 nap.havri1: Dettó, pedig 3x áron rendeltem meg direkt Eu raktárból, és Kínából hamarabb megjött.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Beni2360
félisten
válasz balazs1956 #54725 üzenetére
Ez mitől függ? - hát azt a programozók jó istene tudja.
Nekem van egy szelfi botom beépített kapcsolóval és 3.5 jack dogóval amit a füles helyére kell dugni de nem bírom életre kelteni semmilyen appal. Mint itt is írja: Others phone can't use inbuilt camera,only go toGoogle play to download the APP of "Camera 360".[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
k5.20
senior tag
Még előrendelésben vásárolt BlitzWolf multifunkciós szett megérkezett.
Úgy néz ki, megérte, egész erős ez a kis venti... -
Beni2360
félisten
válasz tupacamaru #54522 üzenetére
Ezt nézd meg csak az antenna drótját kel elérhetővé tenni és megy. Van egyes kivitelben is gondolom. Ezt simán bekötöd a vezetékre és máris kapcsolható.
-
Beni2360
félisten
válasz balazs1956 #54736 üzenetére
Ha sikerül kérlek jelezd mert akkor én rááldozok egy db-ra.
-
J.Pinkman
tag
Május közepén rendeltem ebay-ről egy bringa hátsó csomagtartót, ami a megadott június 17-i határidőig nem érkezett meg. Email-es megállapodás után az eladó "elvileg" újraküldte a cuccot, ami a mai napig szintén nem érkezett meg.
Na most már persze a vásárlási listámon sem találom, hogy legalább adhassak rá egy negatívot.
Csak levélben tudom esetleg cseszegetni az eladót.A kérdés: át lettem-e b@szva és tudok-e valamit még tenni, hogy a pénzem visszakapjam.
Nem egy nagy tétel, nem fogok koldusbotra jutni, de mivel ennyit vártam a dologra, egy kissé fel vagyok húzva.
-
Beni2360
félisten
válasz balazs1956 #54736 üzenetére
Na elő kerestem a botot és az új telcsivel működik.
A remény hal meg utoljára. próba cseresznye.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz J.Pinkman #54740 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor az ilyen tranzakciókat alul a hide lehetőségek közt találod.
-
cris78
őstag
Mixza akció.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
XP NINJA
őstag
-
havri1
félisten
Megérkezett az UGREEN USB C kábelem. 1m, lapos kábel, kicsit merev, nehéz összetekerni, de jó minőségnek tűnik ez is. Az akcióban 4.42 US$ volt
[ Szerkesztve ]
havri
-
dugesz77
őstag
válasz Bazsee71 #54745 üzenetére
Mindennemű vita indítás nélkül. Nálam most már 4 darab Mixza kártya működik és eddig tökéletesen teszik a dolgukat. Viszont 3 hónaposan elszállt egy Samsung evo (tele fontos képekkel) és egy Sandisk Ultra félévesen . Rpi 2 egy hónap alatt ledarált egy Kingston sd-t Akkor én meg azokat ne ajánljam . Mivel sokan veszik így egyre több lesz a hibás darab is a nagy számok törvénye alapján.
Meg azért mert sincerity-től jön valami az még nem zárja ki,hogy rosszat küldjön,meghalljon idő előtt. Minden hétben/két hétben téma,hogy a tőle jött kártyákat hol lehet gariztatni itthon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest