Új hozzászólás Aktív témák

  • psq

    tag

    válasz fant0mi #42201 üzenetére

    Kicsit várj azzal a megrendeléssel... Bár az enyém nem pont ilyen, de erős a gyanúm, hogy csak az antennában különbözik. Most, hogy volt rá pár percem foglalkozni vele felfigyeltem pár furcsaságra:

    Először is az alján lévő gomb nem a WPS gombja, leginkább szivatónak nevezném. Megnyomva nem tapasztaltam semmit, aztán azt, hogy nincs net a lakásban... Kifektette a netgear routeremet, csak az áramtalanítás segített.
    Aztán itt van, az, ha hosszabb ideig nincs a rá kapcsolódva semmi. Nem hajlandó újra kapcsolódni. Itt is csak az áramtalanítás segít.
    Az első alkalommal beírt jelszót jó megjegyezni (az első wifi hálózat jelszavát !) mert valami eddig kifürkészhetetlen okból néha csak azzal enged belépni a beállításokhoz.
    Itt van még a QR-kód amiről azt hittem, hogy valami gyorsított elérés a menüjéhez (a neten lévő képeken nincs rajta, a kütyü tetején viszont ott van) roppant praktikus lenne, ha nem egy nem működő helyre utalna...

    Ezektől a furcsaságoktól eltekintve a amire vettem, vagyis a legkülönfélébb szállodák elcseszett wifis hálózatát tudjam használni ott tartózkodásom alatt tökéletesen meg fog felelni.
    Most pedig kipróbálom más routereket is ki lehet vajon fektetni vele, mert a kisördög mókázni akar ;]

Új hozzászólás Aktív témák