-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecus
őstag
Majdnem egyezett a váltás. 363 körül voltak.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
-
csibe1
addikt
válasz Dr.NX #185056 üzenetére
Ebben a tesztben említik a többi prociverziót is: [link]
Azóta már van T618-al is ahogy láttam. [link]
Ugyanannyi, mint a Helio G99-es, de tudja a Widevine L1-et.Az előzőleg linkelt tesztek némelyike nem mostani, a banggood oldalán is már az újabb procik szerepelnek az adatlapon.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Nerazim
őstag
Olyan zigbee honerseklet szenzort keresek ami viszonylag pontosan meri a hot. Van vkinek konkret ajanlasa esetleg?
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
-
Breki
veterán
Sziasztok.
Megérkezett az akciós 10.000 forintos Zeblaze órám
Minősége kinézete funkciói kellemes csalódás főleg ennyiért.
Egy két dolog zavar előtte az Amazfit Stratos 3 volt ami erős napfényben még jobban látszott minél erősebb volt a napfény annál jobban. Na ez nem látszódik.
Illetve arra zenét is lehetett másolni.
Most van ez Zeblaze Vibe 7 nagyon tetszik a kinézete és pl ez az óraszámlap.
Vahon az óraszámlapok kompastibilisek az adott tipuson belül?
Ha igen honnan kehetne leszedni ezt a számlapot?
Illetve most akciós a Flagship Zeblaze Stratos 3 ez kb egyenértékú lehet tudásban az Amazfit stratossal?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
zeon.hu
nagyúr
Telefonra való csúszásgátló matrica beszerezhető valahol?
A régi forrás (stripyourphone.com) már nem él.#?*@&!
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Motorola telefonhoz keresek 33W töltőt. 3/1 csomagban ez 6$. [link]
Jó lehet hozzá? Vett már valaki ilyet, tapasztalat.
Vagy mi a javasolt? -
Aksomatic
senior tag
válasz gyulazsolti #185065 üzenetére
van egy ilyen, iPhonehoz használjuk, működik, gyorstöltő. A biztonsági szempontokrol nem tudok sokat.
-
tlala
addikt
Essager 30W-os töltőm megérkezett - ennyi pénzért ajándék.
Nem tudom lemérni a valódi teljesítményét, de a Xiaoami telefonomat QC gyorstöltés üzemmódban valóban gyorsan feltölti.[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
ASUS PRIME J4005I-C mini ITX 35€
-
Meid0s
csendes tag
válasz w.miki #185001 üzenetére
Igen, az ózon az élőlények számára mérgező, szóval ha elég sűrűn és kitartóan alkalmazod, akkor a pókot és az ágyi poloskát is megöli. A hatás azonban nem azonnali; nekem van 32g/h-s ózongenerátorom és egy 8nm-es szobában járattam kb. negyedórát, aztán órákig hagytam hatni az ózont, de a sarokban lakó kaszáspók túlélte. (A kártevőirtásnak valószínűleg van hatékonyabb módja is.)
-
GIJoe
addikt
[EU Direct] Ninebot D18E 190€ kupon:BGFRNBD18E
-
edk-
őstag
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Tasunkó
senior tag
válasz Breki #185082 üzenetére
Utol lehet érni a petelerakást. Nekünk sima rovarirtó púderrel sikerült, amit bárhol ahol nyomát láttuk a poloskának vastagon leszórtuk, és az oda vezető utat is a faltól. Fal mellett vastagon, az ágy körül, imádják az ágyat, a szén dioxidra mennek amit éjjel kilehel az ember. A közlekedési útvonalaikat kell leporozni, attól megdöglöttek. Közben alap dolog az ágyat rendszeresen szétszedni, takarítani, mindent átpakolni, a bútorok, még a könyvek a polcon is folyamatos mozgatásban voltak, hetekig takarítottunk naponta, porszívózás, poszívótakarítás, és frissítettük a púdercsíkokat. Párna cipzárban voltak peték azokat fél évre kitettük a tárolóba. Ha nem kap alvó embert, egy idő után éhendöglik. Mosás 60 fokon az nekik céges ingyen wellness.
Nagy ellenfél az ágyipoloska, de nem halhatatlan. Elméletileg ha rendesen telibírja nyomni az izé ózonnal, és elég sűrűn és elég elszántak, nyerhetnek ellene.[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
nimfas
addikt
Hali,
USB-s, vagy vezeték nélküli magyar kiosztású billenytűzetet és egeret tud valaki ajánlani?
Gyereknek vettem egy kis N100-as 13x13cm-es mini pc-t és ahhoz kéne egy billentyűzet.
Vagy menjek be a Tesco/Euronics.... boltba és nézzek ott? -
zoltan6
őstag
Fórumtársak!
Volt már nemrég szó ózongenerátorról.Vajon lisztbogarak ellen hatásos lenne? Televan a lakás kikelt lisztbogarakkal,jó lenne ez rá? -
w.miki
veterán
Lemondtam az ózon generátorról, bogarak ellen, lebeszéltetek róla.
Ez a konnektorba dugható ultrahangos bogár riasztó ez érhet valamit?
Powerful Ultrasonic Mite Cleaner Home Bed Intelligent Mite Removal Machine Mosquito Repellent Multi-purpose Mite Remover - EU plug G470
3 kacat akcióban most 2,69 USD[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
Van szúnyoghálóm, de valahogy ezen is átjutnak a bogarak, hogy csinálják?
Jut eszembe, a helyi kínai plázában, volt erkély ajtóra való, 280 cm hosszú szúnyogháló is, amit még az ali-n sem láttam.
Van ilyen kék fénnyel világító bogárfogó lámpám is, ami egész jó, megfog néhányat.
Repülő rovarok ellen jók, de a kúszó - mászók ellen nem
Vegyszer biztos jó (valamelyik), de még én sem bírom a szagát, nemcsak a bogarak.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz w.miki #185096 üzenetére
Tegyél próbát a biokill nevűvel. (biokill.hu)
Nem kell közvetlen a rovarra fújni, ahol megjelennek, oda, 2-3 hetente (küszübök, ajtó/ablakok környezete, csatorna/kémény stb ha van) Alapvetően nem nagyon van szaga, ha mégis zavar, akkor szellőztetés előtt vagy a lakást/házat kivülről védve.
Nekem csak egy méretes tücsöknél mondott csődöt, de szerintem ott is csak azért, mert nem tudtam oda lefujni a padló/parketta alá, ahol tanyázottRedmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
nimfas
addikt
válasz tlala #185095 üzenetére
Még nem tudtam tesztelni, bill. híján.
Most vettem az Euronicsben egy USB-s bill-t és egy vezeték nélküli egeret.
Elsőre jó lesz. Nekem egy rohadt régi Acer billentyűm van, ez még PS2-es csatlakozós és ráadásul angol kiosztású, de én ragaszkodom hozzá!Majd egy másolási tesztet (Total Commander) csinálok a kis géppel NAS-ról kábelen. Win 11 folyamatosnak néz ki, egérrel nem vacakoltam a virtuális billentyűvel, youtube megy rajta.
-
GIJoe
addikt
Kukirin S1 Pro 230$
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest