-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
APC SurgeArrest Essential PME1WU2B-GR Steckdosenleiste 5€
-
snpetit
aktív tag
Sziasztok!
Van most olyan megbízható pendrive forrás mint Sincerity volt? (nem csak ebay) remélem nem gond, hogy ide írtam.
-
Janos250
őstag
válasz snpetit #185802 üzenetére
Hogy olyan megbízható van-e, azt nem tudom, de én a "rendelj 3 vackot" keretében ebből vettem párat, ott, akkor 1000 Ft alatt volt, és nem találtam köztük hibásat, amit a test programok hamis méretűnek találtak volna.
https://vi.aliexpress.com/item/1005005067146055.html
Persze ezeket keresgélni kellett, és egy napon csak egyet lehetett rendelni.Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
krono.
tag
válasz lsebestyen #185804 üzenetére
Én ahányszor vi linkre kerültem megcsináltam ezeket a lépéseket, azonban simán az alin navigálva is előbb utóbb vi link fog megnyílni... Mint valami vírus.
-
GIJoe
addikt
Annke WPT400 28€ kupon:6C6GQY7BAYD1
+ Annke, PTZ, 4MP
- h264, 20 fps?(fps tipp) -
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok.
Véleményt, esetleg tapasztalatot kérnék Midea SC2 gőzfelmosóról.
Hatékony ilyennel takarítani?[ Szerkesztve ]
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, aki behúzta a BlitzWolf olcsó ANC BT fülesét, esetleg nem akarja eladni? Köszi
"If you're good at something, never do it for free!"
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Ide kicsit off...
Temu-s rendeléssel kapcsolatban érdeklődnék: Más is járt úgy, hogy a rendelése nem érkezett meg, és full refundot kapott, de levásárolható összegként...? Ez kicsit unfair...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Dani_kp
addikt
Tudtok telefonhoz ajánlani "rendes" mikrofont? Feleségem szokott 1-2 videót csinálni, de elég halk és arra gondoltam, hogy, veszek neki egyet.
Találtam ali-n egy Boya névre hallgatót, ami elég jónak tűnik. Valakinek van vele valamilyen tapasztalata vagy hallomása róla? Esetleg más márka, típus?https://ingatlan.com/33821564
-
veterán
válasz RicsiSuly #185818 üzenetére
Igen, azzal.
Meglátom majd, milyen lesz. Maga a készülék a technikai adatok alapján rendben van. Barátom barista, ahogy mondta, otthonra nekem elmegy (tudod, a kis hülye, aki megelégszik egy automata kávéfőzővel, azaz már legalább szemes kávét használ, nem olyan szörnyű ember). Másik kávéőrült ismerősöm szerint is teljesen megfelelő eszköz, ennyiért meg pláne.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
asdasdasd
tag
-
barizo
tag
Sziasztok
20-on éves lánynak TWS fülest tudtok ajánlani?
Bár almás telefonja van, de az almás füles nem opcio
Egy ár /ertek arányban megfelelő kellene
Ha itthon is rendelhető, nem csak kintről (nem biztos hogy megérkezne karácsonyra) az előny lenne
Koszonom -
GIJoe
addikt
Tanix TX2 Android TV box 17.2$
(oké amlocgic ajánlott, de szerintem Tanix jókat dob össze, konnektor az AU, de megoldható...) -
Paxker315
addikt
Kétség, de.
Nemrég rendeltem ezt, kuponozva:
A hozzá kapott tracking #-t a posta oldalán nem tudtam lekérdezni, emiatt nem vagyok biztos benne, hogy meg is kapom.Sajnos legutóbbi rendelés konkrétan eltűnt, dispute-ot nyitva az ali nem nekem adott igazat, mert szerintük kézbesítve lett (nem...) , újranyitni meg nem tudtam, az eladóval való levelezés sem vitt előbbre (szokásos: menjek be a postára érdeklődni, a postán lesz a csomag, miegymás..) . Ez a szállítási mód és a webshop gondolom, megbízhatóbb? Nem gondolom, hogy a webshop át...húzna, de nem 1 alkalommal tűnt el csomagom az elmúlt 7-8 évben
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Láttam a TheVR szipiszuper "wallet" stílusú kártyatartóját, amibe lehet pár aprót tenni, meg néhány ezrest is.
Meg az árát, 24k.
Jó minőségű megfelelőjét tudtok ajánlani?
Jól használhatóak ezek a cuccok? (mármint, van létjogosultsága a fél kilós bőr pénztárcámmal szemben? ) -
wanted5
őstag
válasz zolikaDB #185829 üzenetére
Neked kell tudni, hogy mennyire tudnád használni, vegyél egy olcsót és próbáld ki.
Szerintem ezek hülyeségek, egy mesterségesen teremtett igényt próbál kiszolgálni.
Kopnak, koszolódnak a kártyák, pénzt nem lehet normális helyre rakni, 1-2 egyéb dologról amit beleraksz a tárcádba nem is beszélve.Selejtezd ki azokat a dolgokat a mostani tárcádból, amik tényleg feleslegesen vannak ott és az sem lesz fél kg
[ Szerkesztve ]
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
w.miki
veterán
válasz chatran #185236 üzenetére
Megjött a BORUiT V10 két héten belül, nagyon tetszik. Köszönöm az ajánlást
Pici, és erős kis lámpa.
Egyedül a gomb kezelése szoktalan, a bekapcsoláshoz kétszer kell megnyomni a gombot egymás után, de se nem túl gyorsan, se nem túl lassan
De most nézem van már BORUiT V15 is, aminek hajlítható a feje.
Most akciósan: 21 USD
Rendelek egy ilyet isOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
válasz chatran #185835 üzenetére
Nem tudom, lehet nem jót nyomok, de nálam közepesen hangos ciripelésre hasonlít a hang. Videó. Gombos vezérlésével még hadilábon állok. Valahogy az oldalsó (gyengébb) LEDeket is világításra lehet bírni, de az most épp nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Lement mindeféle fesztivál, 11.11, black friday, cyber monday, stb stb.
Idén lesz még valami akcióhullám? -
Czimby
addikt
válasz barizo #185842 üzenetére
Nekem Air Pro 2 van, piszkosul jól szól és a zajszűrési is brutális, amikor először kipróbáltam azt hittem leálltak a repülő hajtóművei, szinte síri csendet csinált.
(Monoton zajoat nagy jól kiszűri, motorhang, zúgás és hasonlók.)
Lehet egy női fülbe valami kisebbet kell keresni, van több fajta a gyártónál nézzetek méretetket és kialakítást, van akinek a babszem forma jön be van akinek ez a kilógó fütyis.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Dani_kp
addikt
Van aki már rendelt temu-ról az első vásárlási kedvezményt kihasználva (94%) és meg is kapta?
Illetve ha jól láttam, akkor van egy minimálisan megszabott összeg, amit el is kell érni, hogy kiküldjék a rendelést.
Rákerestem itt a topicba ezzel kapcsolatban, de túl sok hsz nem született.Köszönöm a választ előre is .
https://ingatlan.com/33821564
-
Dani_kp
addikt
válasz Depiboy #185847 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást .
tobias40: néha facebookos hirdetések között dobja fel, ha azon keresztül megyek rá a termékre és úgy telepítem az appot akkor új felhasználónak első vásárlásra, ha jól értelmezem. Nekem "random" rakta rá 1-1 termékre. Ha megint feldobja a face, rakok be képernyőképet.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest