Új hozzászólás Aktív témák

  • krisztianAMG

    senior tag

    válasz andrisbandi #16756 üzenetére

    A Silva-t nem igazán értem, hogy miért kevered ide, mikor kétszer annyiba kerül, mint a kínai. Nem említettem semmi olyat, hogy csk a Convoy a jó.

    Azt sem mondom, hogy tévedtetek, de nem azt kaptátok, ami a leírásokban szerepel. :D Először is, a T6 LED-ből 1200lm-től erősebb változattal még nem találkoztam. Ha csak simán összeadjuk a lumeneket, feltételezve, hogy így a valós fényerőt kapjuk meg, 7*1200 még mindig csak 8400lm, de hát ez már annyira közel van a 10 000-hez, hogy el is nézhetjük a kínaiaknak.
    Viszont az 1200lm-t maximális áram mellett tudják, ami 3000 mA emitterenként. 7 led esetén ez 21 000mA, ami a 12 000 mAh-s akkut kicsit több, mint fél óra alatt le is merítené (természetesen itt is feltételezve, hogy a cellák tudják is a 2000mAh-t, és bírnak is ekkkora áramot leadni. (Na persze! :) ))
    Na de ha le is adta ezt a nem "csekély" mennyiségű áramot, a toknak nagyjából 70W-nyi hőt kell elfűtenie (ha egyátalán sikerül ennyit elvezetni a LED-ekről). Az azért nem kevés.

    Nem a levegőbe beszélek, két ugyan olyan SolarStorm X2-m van, amit ez az eladó is árul. Két különböző verzió, de egyik roszabb, mint a másik. Az X2-ben a két LED összesen kap 1,7A-t, tehát egy emitterre ennek a fele jut. Egy C8 sokkal jobban világít, mint bármelyik eBay-es X2.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák