-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Nekem ezek jöttek mostanában:
Konyhai Timer - Teljesen jó, 99 óra visszaszámlálás, külön számjegy gombok. Az utolsó időt megjegyzi, de egyébként nincs programozható memória.
Digitális konyhai mérleg - Kiváló. Max 5 kg, 1 g pontossággal. HDD-kkel teszteltem, jól mérte őket.
Digitális zajszint mérő - Típusa egész pontosan Benetech GM1351. Elég érzékeny, gyorsan reagál. 30-130 dBA között mér. A kijelzőjén a háttérfényt egy automatika be tudja kapcsolni ha fölé hajolunk. Annyi a furcsaság, hogy a fehér műanyag kissé megsárgult rajta, de lehet eredetileg is ilyen.
30 cm hosszú csipesz - Nincs gond vele.
Hőmérő, páramérő, óra - HTC-1, legjobb, ez már a 3. ilyenem. Figyelem, van olyan ami picit kisebb és az órát kisebb betűmérettel jeleníti meg, kolléga olyat rendelt, nem egyformán mérnek. Szerintem az enyém mér jól.
Ergonomikus egér - Memteq típus. Azt kell mondjam nem rossz! Mikor megkaptam csörgött benne valami, szétkaptam, az egyik nyákot rögzítő csavar nem volt a helyén. Visszacsavartam. Így néz ki a belseje. Teljesen jól működik és kényelmes is. Két negatívumot lehet megemlíteni, kissé lehetne nagyobb, számomra majdnem kicsi. Talán női kezekhez jobban illik. A másik, a jobb gombja nehezen nyomódik le. Egyébként úgy komfortosnak érződik, tapintásra is kellemes. Vezetékes, nem wireless. A mutató nem ugrál, stabilan megy. Még valami. Egy ilyen egérpadot használtam korábban egy normál egérrel. Ezzel az új egérrel nem annyira kellemes a kettő együtt. Ennél jobb ha nincs domborulat a könyöknél.
5.25" USB 3.0 front panel - Hibátlan. Még dobozt is adtak hozzá, így nem sérült. Működik. (Korábban már rendeltem egy ilyet, ezt, de totál sérülten küldték, használhatanra repedt ill olvadt a műanyag ) Előbb linkelt viszont tökéletes.
Speciális, 1.8" IDE csatlakozós SSD - KingSpec KSD-CF18.6-032MS. iAudio X5L zenelejátszóba vettem. Működik. Bővebb beszámoló itt.
USB2.0 to 50pin CF IDE adapter - Előbbi SSD-hez, hogy tudjam a gépen az 1.8" SSD/HDD-t akkor is menedzselni, ha nincs a lejátszóban. Működik. Prolific PL-2506C chipes. HDD Sentinel nem támogatja.
USB2.0 to eSATA/SATA adapter. Király. Bővebben itt.
1.8" USB2.0 IDE rack - Az iAudio X5L lejátszóból kiszerelt 32 GB-os 1.8" HDD-hez. Csak a kíváncsiság miatt vettem meg és hogy ne dobjam ki a HDD-t, egyébként nem éri meg, ennyiért 32GB pendrive-ot is kap az ember. Bővebb beszámolót a 2.5" rack topikba fogok írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- Analóg fényképezés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest