-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pzoli2
tag
Ray-Ban napszemüveg 21 euró 3db-tol ingyen szállítás? hamarosan lejár!
-
Pzoli2
tag
Ne vegyétek .
[link] -
EXIEZ
senior tag
Ez a Xiaomi táska ( 15.6" ) megér 10$-t? Akinek van ilyen mire használja? Suli célra is jó?
-
GIJoe
addikt
TomTop:
Car Ceramic Coating Liquid Glass 9H Hardness 50ml 5.93$
Guardians of the Galaxy - Groot Collectible Figure Flowerpot Movie Fans Gift 2.30$
Colorful Smoke Effect Show Smoke 5.39$
15W Portable Foldable Solar Panel Battery Charger 27$
COMFAST CF-WU710N 2.4G 150Mbps USB WiFi Adapter 2$[ Szerkesztve ]
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Második generációs Fiat Puntoba keresek szivargyújtótöltőt. Elég hülye ennek az autónak ez a csatija, amit (szivargyújtótöltőt) eddig beledugtam, mind azonnal kiesett.
Olyan kellene, amin van legalább 2 USB és megbízható. Sem maga a töltő várhatóan nem halálozik el, se a rácsatlakoztatott eszközök.
Tudnátok ajánlani egy töltőt?Egyébként lehet tudni vásárlás előtt, hogy x vagy y gyártó töltője benne marad-e a foglalatban vagy sem? Vagy totál zsákbamacska, és ha nem megy bele/marad benne, akkor így jártam?
Szerk: illetve rádiót is keresek ebbe az autóba. USB-ről szeretnék MP3-at lejátszani.
Van valakinek kipróbált, és bevált rádiója, amit szívesen ajánlana?[ Szerkesztve ]
-
EXIEZ
senior tag
válasz spiderpig820 #125809 üzenetére
-
p87
senior tag
Mi a véleményetek erről a termosztátos hőfok beállítós zuhany csaptelepről?
Egész jó áron van, pontozható is ~8500Ft-ért megtudnám venni postával.
Régóta gondolkodtam ilyenben, de amik nálunk kaphatóak sokkal drágábbak. -
senior tag
Én is azt hittem, hogy majd a 3S milyen jó lesz (szintén Punto), de szerintem itt az autó szivargyújtó-csatlakozója nem az igazi gyárilag... Sajnos nem áll meg túl stabilan benne, nagyobb kátyúknál megszakad a kapcsolat, még a 2S majdnem jobb volt némi szig. szalaggal megtámogatva, lehet vissza fogom azt tenni...
-
desigo
senior tag
Szilikonos egérpadot láttatok jó áron valahol?
, -
őstag
Legfrissebb tapasztalataim a Lenovo Watch 9-cel kapcsolatban:
Végül sikerült az órát csatlakoztatnom a telefonhoz. Ehhez 5 másodpercig kell nyomni az óra gombját, és mikor elkezd villogni a led rajta, látható lesz bluetooth-on. Csatlakoztatás után be kell kapcsolni a GPS-t, az alkalmazásnak meg kell adni a helyhozzáférés jogot, majd látható lesz benne az óra. Miután ráböktünk a "Watch 9"-re, az óra gombjának egyszeri megnyomásával el kell fogadni a csatlakozást. Hogy miért kell mindehhez a GPS, fogalmam sincs, de anélkül nem látja az órát az alkalmazás. A sikeres csatlakozást követően a GPS kikapcsolható, és akár a helyhozzáférés jogot is meg lehet vonni az alkalmazástól.
Az app sajnos nagyon kezdetleges, buta. Az a funkciója, ami miatt vettem, szerencsére hibátlanul működik: Ha hívnak, rezeg az óra 6x, és a másodpercmutató beáll 40-re, ahol látható egy nagyon apró "call" felirat. (SMS esetén 20-ra áll be, ahol MSG felirat van). Ezt követően megvárja, hogy az idő "beérje" a 40-et, majd halad tovább a másodpercmutató, ahogy kell neki.
Az üzenetküldő alkalmazások értesítéseire is képes rezegni az óra, de sajnos nagyon szűk az alkalmazások listája amit ismer, és nem lehet újakat felvenni. Se a facebook messenger-t, se a vibert, se a gmail-t nem ismeri.
A lépésszámláló jól számol, de a hozzá tartozó értesítés bugos. A napi cél elérésekor rezeg 6x az óra, és beáll a mutató 20-hoz, ahol van egy "100%" felirat. Ezzel még nem is lenne gond, de után állandóan "zaklat", hogy már elértem a 100%-ot, és rezeg 100-200 lépésenként. Ennek kikapcsolására nem találtam opciót, így jobb híján teljesíthetetlen szintre állítottam a napi célt.
Egyelőre ennyi.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz proradeon #125817 üzenetére
Szia! Melyik alkalmazást raktad fel hozzá?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
őstag
válasz Digitalpimp #125818 üzenetére
Szia! Lenovo Watch alkalmazás 2.1.1. verzióját.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
nepszter1
addikt
Hali keresnék valami megbízható 10.000mah power bankot. köszi !
-
Prinz Eugen
tag
Hali, jó kis akciós micro usb / pack nincs? :S sajnos lemaradtam pár nappal ezelőtti 0.99-esről
(meg ez a bolond dollár is de drága mostanában )
[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Én az asztali gépembe keresek moddoláshoz hasonló kijelzőt. Ezek a csatlakozók minden alaplapra rátehetők?
A lapom egy HP Compaq 6200pro mt.
Igazából a ventillátorok sebessége nem érdekel. A látvány lenne a fontos,de ha hőfokot,stb-it mutatja,az már jó.
[link]Üdv: Attila
-
Ciccuka
veterán
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Honor 8-as telefonom van, a következő Honor 10 vagy Honor V10 lesz. Milyen autós töltőt tudnátok javasolni? Ezt néztem ki, ez jó, van esetleg ettől jobb?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
Mi a jelenleg bestbuy BT hangszóró? A kategória aljáról válogatnék kezdésnek.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Prinz Eugen
tag
válasz Samus #125829 üzenetére
[BT hangszóró topik ]
A fentebb ajánlott JBL GO-t én kihagynám
Pl. egy Xiaomi MI (akár eustockról - 8,6k) is sokkal szebben szól. -
zoltan6
őstag
válasz Prinz Eugen #125831 üzenetére
Mi a baj a JBL GO-val? van itthon 3 is még a coopozásból,5 óra üzemidőt ír gyárilag,ezzel szemben 7-8 órát simán elhallgattuk többször is építkezésen egy 3 szobás lakásban fél hangerőn.
-
-
Beni2360
félisten
válasz vittorio7 #125840 üzenetére
Hát fiuk köszi az összefoglalót a 3G routerről, meg is rendeltem 31.90 $-t
Úgy is lemaradtam anno a GB-nél addig vacakoltam vele.
Na majd jövök egy jó fw-rt.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz Theory66 #125776 üzenetére
Ez a gamer egér most csak 3 dollár és egész jó.
[ Szerkesztve ]
http://kinaicuccok.blog.hu - Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)
-
szabi__memo
nagyúr
Tud valaki egy jól árasított mifi routert?
Köszi
-
petipetya
nagyúr
Megvan, hogy mennyi egy tucat? Csak annyit kell visszaolvasnod.
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest