- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
ma jött egy Tuvalu Post-os csomagom 14-én adtam le a rendelést, 1-2 napra rá adta fel a GearBest. 2 hetet futott ami okésnak mondható.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
gyapo11
őstag
Most kaptam levelet az alitól, hogy a 28-án shippelt csomagom beérkezett az országba. 4 nap az egész jó, milyen jó lenne, ha a posta is pár nap alatt házhoz vinné a csomagokat.
És elég dicséretes, hogy a pár $-os kacatjaimat is tracking numberrel küldi.
Ha szidjuk amikor sunyiskodnak, trükköznek, akkor megérdemlik a dicséretet is, amikor normálisan dolgoznak. Persze valószínűleg nem az ali a hunyó, hanem az adott eladó.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Beni2360
félisten
válasz Randomized #126498 üzenetére
Ne kapd fel a vizet mert nincs igazad.
"Egyszerűbb lett volna megkérdezni,.." - szerintem meg egyszerűbb lett volna eleve leírni neked, hogy egy ilyen és ilyen ....lapihoz keresek ..... és nem jöttek volna a kéretlen tanácsok.
Na de a lényeg hogy segíteni szerettek volna a fórumlakók.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
123xyz
aktív tag
válasz fo_di #126497 üzenetére
Hello,
A leírásban az van, h 220kg-ot bír, de persze bármit hazudhatnak kínai barátaink
Ellenben nekem konkrétan van tapasztalatom, igaz én anno felső rész nélküli, csak a karral tartható verziót vettem, viszont költözéskor gond nélkül bírta a mosógépet, amit nem lehetett simán a helyére tenni ezért át kellett emelni a kád sarka felett. Meg ugye a költöztető autóra feltenni, onnan levenni... szóval hasznos cucc, megéri szerintem az árát. Ha vállra akaszthatós verziót veszel, az gondolom még kényelmesebb is
(Nyilván arra figyelni kell, hogy milyen irányból rakod a bútor vagy gép alá a gurtnit, hogy ne csúszkáljon rajta, vagy ne borulhasson oldalra. Mondjuk konkrétan lépcsőzést nem próbáltam...)
-
MODERÁTOR
válasz Randomized #126498 üzenetére
Több segítséget kaptál, mint mások valaha kaptak, több verziót is "rádpróbáltak", hogy minél jobban tudj kalkulálni. Ezek után meg duzzogsz majd, ha a következő kérdésre nem kapsz egyáltalán választ..
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Randomized
csendes tag
válasz Beni2360 #126503 üzenetére
Ugyan, én nem kaptam fel a vizet. Örülök én, hogy ilyen sok lehetőséget írtok, csak azt nem szeretem, mikor úgy írjátok le, hogy "nem kell ez, nem kell az", hogy még azt sem tudjátok, hogy pontosan miről van szó. Értem én, hogy az újabb laptopok alapból tudják ezeket, de amiről mi beszélünk most, az nem ilyen.
A segítséget többször is megköszöntem, nem azért írtam, mert "úgy illik", hanem mert tényleg értékelem, hogy segíteni próbáltok. Nem is értem miből gondoljátok, hogy felkaptam a vizet. -
azbest
félisten
válasz Randomized #126507 üzenetére
"Nem is értem miből gondoljátok, hogy felkaptam a vizet."
az avatarodnak olyan kis komisz képe van
-
MarioAna
senior tag
Aliexpressen most flash dealben van "TŐTÖTTKÁPOSZTA MASIN"
[ Szerkesztve ]
-
Pubi78
csendes tag
Sziasztok. Ezt mivel tudom követni? És honnan jön ez? Köszönöm
RG953526950BE -
Arcképgyáros
Gearbesten agybadugos fulesek 1 dolcsi alatt!!!
-
Samus
addikt
válasz chatran #126524 üzenetére
Az Ugreen cuccok jók, Blitzwolf szintén. Kábelből még a Vention, USAMS sem rossz, nekem a ROCK kábelei is bejöttek, vehetsz Xiaomi-t (árul kábelt és töltőt is, ha authentikus akarsz maradni) a Baesus kábelei is vehetőek, Tronsmartból minden vehető. Van még pár jó márka, de szerintem ennyiből már lehet választani
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
Lucho7
tag
Tudnátok ajánlani olyant usb töltőt ami korrekt minőség, eu plug, és 3 kimenetel van rajta, ami ár érték arányban jó. Köszönöm
-
Batib
őstag
[link]
Itt nekem két dollár felett egy dollár diszkont van.Valszeg másnál is.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
4cm széles biztonsági övet (amilyen az utókban van) szeretnék venni méterre. Itthon se találtam, nemhogy külföldön... Erre van tippetek?
Köszönettel,
Jociui.: már nem keresem vissza kik adtak tippet bt-s fülhallgató ügyben de köszönöm szépen nekik, berendeltem egy Baseus S06-ot
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz szjoci #126542 üzenetére
Akku időről majd szamolj be legyszives, egy 4,5 órát tippelek neki maximum normál hangerőn.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Janaboy
veterán
Canon fényképezohoz szeretnék rendelni akkut, lattam alin stb forrást.
Van vmi ajánlott elado?
Koszi
Janaboy
-
cidalain
veterán
válasz Lucho7 #126541 üzenetére
most lehet azt mondani, hogy oké vegyél kintről ezt meg azt, de ha egyszer jobb és olcsóbb, ami itthon van garanciával akkor most mi legyen? szerintem jogos, ha megemlítik hogy hahó hasonló tudású árut itthon is kapsz kb ugyanannyiért, garival, számlával.
például ha mondjuk egy telót akar valaki venni, és beajánlják az eustockot, ahol 3 ezressel drágább csak, mint kínában, az összemérhető.
akinek meg nem kell az ikea/egyéb ajánlat, miután megnézte, még mindig írhat, hogy kösz nem szimpi, drága, stb, mindenképpen külföldről akarom beszerezni.csomó esetben eleve azért jön ide az ember, mert úgy gondolja, kínából a legolcsóbb. erre kikéri magának, ha azt mondja valaki, hogy itthon is van jó?
-
cidalain
veterán
válasz janakbacsi #126547 üzenetére
tökmindegy, nem földelt.
így a nem biztonságos, földeléssel nem rendelkező egyszerű 1 dolcsis átalakító is pont jó. a biztonságosságán nem javít, de nem is nagyon ront.(#126548) Lucho7
értem, hogy ha itthonról szeretnéd akkor nem ide írod. világos. döntsük e el helyetted hogy azért írsz egyből ide, mert tisztában vagy azzal, hogy amit akarsz az esetleg szarabb/drágább külföldről, vagy esetleg meghagyjuk a kiskaput arra az esetre, ha "jééé nem is tudtam hogy itthon is kapható ilyen olcsón". aki ide jön általában jót akar olcsón. ha a külföldi szar és/vagy drága, akkor az most jó termékajánlás, vagy nem? hadd ne az döntse el, aki ajánl, hanem döntsd el te, te fogod megvenni. mit kell ezen ilyen 20-30 kommentes threadeket generálni állandóan?az ikeáról meg már kifejtettem a véleményem. vidékiként folyamatosan vásárolok onnan, pedig életemben egyszer voltam olyan áruházban, mégis sikerül megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
válasz janakbacsi #126547 üzenetére
Ez angol szabvány. 1 dolcsiért szokott lenni UK To EU AC Power Plug Converter.
Nekem egy dell töltőm volt ilyen, de azt inkább levágtam és raktam rá dugót mert kicsúszott/lötyögött az adapterből rendszeresen. Egy ilyen kis töltőnél talán jó lesz.
cidalain
Ha ráz akkor meg fordítva kell bedugni. Van pár eszközöm ami ilyen sajnos.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Spórolós topik
- Stellar Blade
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.